süpersin bebişiiiiimmmMenümü yazayım.
sabah ılık limonlu su peynir azcık yufka 1 çatal nutella
ara yogurtlu yulaf ezmesi
öglen yogurtlu karabugday ızgara tavuk göğsü ayran
ara 1 incir neskafe
aksam fırında tavuk 1 kepce çorba 2 kaşık mercimek salatası
ara biraz ananas
su 2 lt
spor 45 dk normal yürüyüş.
öğlene kadar olmamış ama öğleden sonra güzel canım spor yok o kötü sadeceKızlar, herkese günaydın!:)
Dün işe geç kaldığımdan düzgün bir kahvaltı yapamadım:/
Dünkü menüm:
Kahvaltı:
2 kuru üzüm, 1 fincan yeşil çay
Ara:
Yok (İşyerinde yanımda yiyecek bir şey yoktu)
Öğle:
3 kaşık sebzeli tavuk sote
Ara:
Yeşil ekşi elma
Akşam:
2 kaşık kabaklı havuçlu yoğurtlu salata, çeyrek simit, 2-3 fındık
Su: 2 litre
Spor:
süper ben arada yapıyorum çok iyi oluyorGünaydın kızlar dün giremedim.kankamla takıldık beyler bizde maç izlediler bizde sinemaya gittik.ilk defa böyle bişey yaptım evlendigimden beri.eglenceliydi.
günaydın kızlar
menümü yazıyım
sabah
1 kk kadar peynir
4 tane zeytin
maydanoz
domates salatalık
3 tane yeşil biber
1 kupa yeşil cay
1 dilim ekmek
ara
yok
öglen
yok diyetisyenime gittim :)
ara
1 nektari
akşam
5 kaşık bol dere otlu kabak yemegi
yarım kase yogurt
1 dilim ekmek
bollll salata
spor
harikaydı dün hoca bütün kaslarımın calıstıgını hissettim
:)
50 dakika hoca ile
30 dakika kendim
1 saat yürüyüş
kaptanım cezamıda yapıyorum bu arada hergün 30 dakika evde kendim spor yapıyorum :)
su 2 lt
evet arada intense vardı mutluluk kekiilk başta karbonhidrat ağırlıklı gibi gözüküyo ama aralarda süt içerek dengelemişssin bence proteini.beğendim cnm menünü...
allah analı babalı büyütsün cnm.hastanede bebiş zor olluyoo biliyorum
ankarada oturuyorum cnm şimdi gecici bir süre afyondayım
menün güsel cnmda spor yap biraz
orda bir intense gördüm sanırım gökçee.öğlen bi şey yemediğin için bişey demeyceğim.dengelemişssin.aslında fena fikir değil ya öğle yemeğinde intense....olsada yesek ...canım istedi şimdi... gerci yiyememki... başımda gardiyan kardeşim var. 10 günde seni zayıflatacam diyo hadi hayırlısı bakalımmm
menün güsel gonca ablam
akşam fazla karbonhidrat olmuş cnm
menü güsel begendimm
öğlen az olmuş zeynep ablam.genel olarak begendim. sporunda güselll
annemgilin yanındaki 10 günün kıymetini bilmem gerekiyo zeynep ablam.yapabildiğim kadar spor yapıcamm
evde tam bugday ekmeği yoktu.daha doğrusu ekmek yoktu yiyemedim gonca ablamm
bazlamayı annemde yapıyo ben severim ama içine tereyağı sürecen ohhhhh:))) kardeşinle sana kolay gelsin, kendisine de mutluluklargünaydın kızlar.bugünün ilk mesajı benden olsun.kardeşimin tercihlerini yapıyoruz.laptopu elinden almak mümkün değil. bide aynı anda düğün hazırlıkları.çok fazla giremiyorum maalesef.
sabah
aktif fryda kabak ve biber kızartması
yoğurt
çeyrek bazlama
ara 5 fındık
yoldaydık öğlen yok maalesef
akşam 6 gibi
6 ızgara köfte
avuç içi kadar pide
bol salata
2 çatalda acılı ezme yedim
su 3 lt
spor jullian 30 dk
güzeeeelllllllslm kizlar.afyona geldik sonunda...dunki menumu yazayim gecmise dalicam
sabah
biber kabak kizartma aktif fryda
ceyrek bazlama
ara
3-4findik ve badem
oglen
6 izgara kofte
ara
light cola
aksam
bes yemek kasigi taze fasulye
su
uc litre
spor jullian otuz dk
ebru salli plates bir saat yirmi dk
gençlere taş çıkartırsın sen beaaa, ihtiyar ne kelime:)))merhaba denizcigim bende zeynep canan takımın en ihtiyarıyım :) martta geldiginde 80 kiloydum su anda 56 nın altındayım :)
Memnun oldum Elifcim, İzmir'de yemiştim ben de boyozu harika ötesi bişey milföy hamuru gibi dimi:) Ben 22 yaşındayım, evli değilim ama 2014 yazında evlenebilirim:) Üniversite okuyorum, İstanbul Üniversitesi Makine Mühendisliğinde, okulum ocağın sonunda bitiyor, ama şu an bir işte çalışıyorum yazı değerlendirmek için:) Sizin durumlar nasıl, hepinizi merak ediyorum:)
Diyet listen biraz karbonhidrat ağırlıklı, bana kalırsa sebze ve protein ağırlıklı olması her zaman daha iyidir:) Aslında fazla da bişey yememişsin, yazınca çok gibi duruyor:) Bu arada menemeni o kadar özledim ki, bu aralar yapıp yicem, onda bir sınırlama var mııı:))
dünkü menüm
sabah 2 dilim ekmekle tost
ara 2 erik
öğlen 4 kaşık makarna 1 kase yogurt
ara 1 bardak süt
akşam 4 kaşık menemen 1 bardak lıght kola kalorisine baktım 0.2 miş 3 küçük ince dilim patates kızartması babama yapmıstım canım cok istedi uzun zamandır yemiyodum
ara 1 bardak süt
su 2 lt
spor 2.5 saat yürüyüş
bu diyet listemden pek memnun değilim diyetisyenimi değiştirmeyi düşünüyorum bakalım değişiklik olcakmı
Ay ne güzel heyecanlardır onlar, ama bir yandan da stresli haklısın inşallah her şey hallolur eylül sonuna kadar, hem de kardeşinin istediği gibi olur:) Benim de seneye olabilir düğünüm kısmetse:)yok tatlım bir senedir evliyim hatta 6 aylık bir oğluşum var.kardeşim evleniyo daha doğrusu ikizim.o da öğretmen eş durumu tayinleriyle uğraşıyoruz.bu aralar kardeşim düğün hazırlıkları yüzünden acayip streslii.eylülün sonunda düğünü var.o zamana kadar yandıkk
İş yerinde pek esnek davranamıyorum, okul açılınca yemeklerim daha düzene girecek eminim, spor açısından da öyle:)öğlene kadar olmamış ama öğleden sonra güzel canım spor yok o kötü sadece
canım aslında durgun bir döneme geldin bizim sohbetlerimiz çok güzel olurdu yine başlayacak inşallah:) biz röpörtaj yapıyoduk onları bulayım sen bizi tanımış olursun sonra sana sorarız
İdeal bir menü tebrikler:)Menümü yazayım.
ara 1 incir neskafe
ara biraz ananas
su 2 lt
Canım menün güzel ama neden iyi değildin ne oldu:/günaydın bayanlar
listemi yazayım geçmmişe bakarım
sabah
nesfit+süt
ara
yok
öğlen
yarım simit
ayran
ara
1 bardak süt
akşam
taze fasulye 4 kaşık
2 kaşık bulgur pilavı
1 dilim ekmek
su 2 lt
spor yok dün iyi değildim kızlar spora falan gitmedim
İş yerinde pek esnek davranamıyorum, okul açılınca yemeklerim daha düzene girecek eminim, spor açısından da öyle:)
Olsun durgun bir dönem olsa da, uzun bir süre burdayım sanırım:) Olur röportaj iyi fikirmiş, tanışalım tabi canım:)
İdeal bir menü tebrikler:)
Canım menün güzel ama neden iyi değildin ne oldu:/
Çok fena yaaa bikaç gündür 68.8 gösteriyo tartı.hastalancam galiba birde(
her seyin istediği gibi olabilmesi için elimden geleni yapıyorumm.ama hanfendiyi mutlu edebilmek ne mümkünn..inş düğününde her sey senin istediğin gibi olur tatlımmAy ne güzel heyecanlardır onlar, ama bir yandan da stresli haklısın inşallah her şey hallolur eylül sonuna kadar, hem de kardeşinin istediği gibi olur:) Benim de seneye olabilir düğünüm kısmetse:)
menün güsel cnmm.günaydın bayanlar
sabah
nesfit+süt
ara
yok
öğlen
yarım simit
ayran
ara
1 bardak süt
akşam
taze fasulye 4 kaşık
2 kaşık bulgur pilavı
1 dilim ekmek
su 2 lt
menün güsel gonca ablamMenümü yazayım.
ara 1 incir neskafe
ara biraz ananas
su 2 lt
öğlen ve sabah az olmuş cnm diğerlerini begendimmKızlar, herkese günaydın!:)
Dünkü menüm:
Kahvaltı:
Ara:
Öğle:
Ara:
Yeşil ekşi elma
Akşam:
Spor:
Hasta olacağın zaman öyle oluyor canım, benim de aynı şekilde, dün hasta oldumÇok fena yaaa bikaç gündür 68.8 gösteriyo tartı.hastalancam galiba birde(
Canım benim biz buradayız, kafana çok takma her şey düzelir umarım:)biraz sorunlar üst üste geliyor bu ara o yüzden dalgalıyım ama eminim burası olmasa yemeğe vurmuştum kendimi çoktan
Teşekkür ederim canım inşallah:))her seyin istediği gibi olabilmesi için elimden geleni yapıyorumm.ama hanfendiyi mutlu edebilmek ne mümkünn..inş düğününde her sey senin istediğin gibi olur tatlımm
öğlen ve sabah az olmuş cnm diğerlerini begendimm
milföy hamuru değil normal hamur ve bol sanayağı cnmMemnun oldum Elifcim, İzmir'de yemiştim ben de boyozu harika ötesi bişey milföy hamuru gibi dimi:) Ben 22 yaşındayım, evli değilim ama 2014 yazında evlenebilirim:) Üniversite okuyorum, İstanbul Üniversitesi Makine Mühendisliğinde, okulum ocağın sonunda bitiyor, ama şu an bir işte çalışıyorum yazı değerlendirmek için:) Sizin durumlar nasıl, hepinizi merak ediyorum:)
Diyet listen biraz karbonhidrat ağırlıklı, bana kalırsa sebze ve protein ağırlıklı olması her zaman daha iyidir:) Aslında fazla da bişey yememişsin, yazınca çok gibi duruyor:) Bu arada menemeni o kadar özledim ki, bu aralar yapıp yicem, onda bir sınırlama var mııı:))
artık doktorun tavrından davranışlarından memnun değilim gidiyorum gittiğime pişman ediyo doğru düzgün ilgilenmiyo bi doktor duydum çok kişi memnun ondan bide onu deneyim dedim hatta bugün gittim yeni listemi de aldım biraz daha farklı bir liste verdi doktordan çok memnun kaldımgoncam cok güzel canım
allah analı babalı büyütsün canım meninde düzensiz gizemim :)
diyicek laf yok kaptanım sen bu işi çözdün :)
merhaba bebegim adın deniz galiba pek sohbet etme fırsatını bulamadık seninle çok g,iremez oldum bu aralar ramazan bayram tatil derken şimdide spora başladım pek giremiyorum foruma ama okuyorum hep
gonca sizde elifle görüşseniz sonra faceye resim ekleseniz biz çigdemim aysunla bulustuk ve tadına doyamıyacıgım bir gün gecirdim allah kısmet ederse aysun kayseriye gelicek o zamanda görüsücez ve seneye mersinde olursa çigdemimle gene görüşücez çigdemi cok seviyorum cok tatlı bayılıyorum o na :) harıka bir insan
ablacıgım gayet başarı menün neden memnun kalmadın anlamadım ki gayet te güzel kilo veriyorsun yakında 6 lı haneler iniceksin istikrrlı ol bence
menünü begendimslm kizlar.afyona geldik sonunda...dunki menumu yazayim gecmise dalicam
sabah
biber kabak kizartma aktif fryda
ceyrek bazlama
ara
3-4findik ve badem
oglen
6 izgara kofte
ara
light cola
aksam
bes yemek kasigi taze fasulye
su
uc litre
spor jullian otuz dk
ebru salli plates bir saat yirmi dk
hayırlısı olsuunnn...günaydın kızlar.bugünün ilk mesajı benden olsun.kardeşimin tercihlerini yapıyoruz.laptopu elinden almak mümkün değil. bide aynı anda düğün hazırlıkları.çok fazla giremiyorum maalesef.
sabah
aktif fryda kabak ve biber kızartması
yoğurt
çeyrek bazlama
ara 5 fındık
yoldaydık öğlen yok maalesef
akşam 6 gibi
6 ızgara köfte
avuç içi kadar pide
bol salata
2 çatalda acılı ezme yedim
su 3 lt
spor jullian 30 dk
güzelgünaydın kızlar
menümü yazıyım
sabah
1 kk kadar peynir
4 tane zeytin
maydanoz
domates salatalık
3 tane yeşil biber
1 kupa yeşil cay
1 dilim ekmek
ara
yok
öglen
yok diyetisyenime gittim :)
ara
1 nektari
akşam
5 kaşık bol dere otlu kabak yemegi
yarım kase yogurt
1 dilim ekmek
bollll salata
spor
harikaydı dün hoca bütün kaslarımın calıstıgını hissettim
:)
50 dakika hoca ile
30 dakika kendim
1 saat yürüyüş
kaptanım cezamıda yapıyorum bu arada hergün 30 dakika evde kendim spor yapıyorum :)
su 2 lt
öğlene kadar aç kalmışsııınnn ama sonrası güzelKızlar, herkese günaydın!:)
Dünkü menüm:
Kahvaltı:
Ara:
Öğle:
Ara:
Yeşil ekşi elma
Akşam:
Spor:
güzellMenümü yazayım.
ara 1 incir neskafe
ara biraz ananas
su 2 lt
günaydın bayanlar
sabah
nesfit+süt
ara
yok
öğlen
yarım simit
ayran
ara
1 bardak süt
akşam
taze fasulye 4 kaşık
2 kaşık bulgur pilavı
1 dilim ekmek
su 2 lt
kızlar bugün yellowmelon için oylama yapalım 13.08 takıma katılmış 10 gün oluyor
hadi bakalım oylar gelsin
naber kızlar.bugün yeni bişey ögrendim.burda bi arkadasım dukan yapıyo kitapta okumuş insanın en çok kilolu oldugundaki kiloyu vücut hafızasına alıyomuş ve hep o kiloya dönmek için çabalıyomuş.o yüzden diyeti bırakınca kilo alıyomuşuz.bu sebepten koruma dönemi çok önemli oluyo istedigimiz kiloya gelince bırakmak yok.
Biz de seni seviyoruz:) Kızlar teşekkürler, gruba girdiğim net değil ama olsun sağolun:))akşama bir ara listeyi koymaya çalışırım kızlar
şimdi biraz kaçış zamanı hayttan ben uyumaya gidiyorum
sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?