Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menümü yazayım.
sabah ılık limonlu su peynir azcık yufka 1 çatal nutella

ara yogurtlu yulaf ezmesi

öglen yogurtlu karabugday ızgara tavuk göğsü ayran

ara 1 incir neskafe

aksam fırında tavuk 1 kepce çorba 2 kaşık mercimek salatası

ara biraz ananas

su 2 lt
spor 45 dk normal yürüyüş.

günaydın bayanlar
listemi yazayım geçmmişe bakarım

sabah

nesfit+süt

ara
yok

öğlen
yarım simit
ayran

ara
1 bardak süt

akşam
taze fasulye 4 kaşık
2 kaşık bulgur pilavı
1 dilim ekmek

su 2 lt
spor yok dün iyi değildim kızlar spora falan gitmedim

süpersin bebişiiiiimmm

öğlene kadar olmamış ama öğleden sonra güzel canım spor yok o kötü sadece

Günaydın kızlar dün giremedim.kankamla takıldık beyler bizde maç izlediler bizde sinemaya gittik.ilk defa böyle bişey yaptım evlendigimden beri.eglenceliydi.
süper ben arada yapıyorum çok iyi oluyor

zeynep azmine hayranım biliyosun di mi

evet arada intense vardı mutluluk keki

bazlamayı annemde yapıyo ben severim ama içine tereyağı sürecen ohhhhh:))) kardeşinle sana kolay gelsin, kendisine de mutluluklar

güzeeeelllllll

merhaba denizcigim bende zeynep canan takımın en ihtiyarıyım :) martta geldiginde 80 kiloydum su anda 56 nın altındayım :)
gençlere taş çıkartırsın sen beaaa, ihtiyar ne kelime:)))

canım aslında durgun bir döneme geldin bizim sohbetlerimiz çok güzel olurdu yine başlayacak inşallah:) biz röpörtaj yapıyoduk onları bulayım sen bizi tanımış olursun sonra sana sorarız

arada değişiklik iyi gelir canım bünyeyi şaşırtmak gerek

Ay ne güzel heyecanlardır onlar, ama bir yandan da stresli haklısın inşallah her şey hallolur eylül sonuna kadar, hem de kardeşinin istediği gibi olur:) Benim de seneye olabilir düğünüm kısmetse:)

İş yerinde pek esnek davranamıyorum, okul açılınca yemeklerim daha düzene girecek eminim, spor açısından da öyle:)
Olsun durgun bir dönem olsa da, uzun bir süre burdayım sanırım:) Olur röportaj iyi fikirmiş, tanışalım tabi canım:)

İdeal bir menü tebrikler:)

Canım menün güzel ama neden iyi değildin ne oldu:/

biraz sorunlar üst üste geliyor bu ara o yüzden dalgalıyım ama eminim burası olmasa yemeğe vurmuştum kendimi çoktan

oooo herkesler sermiş bakıyorum, ne iş kızlar hepiniz mi depresyondasınız benim gibi

Ay ne güzel heyecanlardır onlar, ama bir yandan da stresli haklısın inşallah her şey hallolur eylül sonuna kadar, hem de kardeşinin istediği gibi olur:) Benim de seneye olabilir düğünüm kısmetse:)
her seyin istediği gibi olabilmesi için elimden geleni yapıyorumm.ama hanfendiyi mutlu edebilmek ne mümkünn..inş düğününde her sey senin istediğin gibi olur tatlımm
menün güsel cnmm.
menün güsel gonca ablam
öğlen ve sabah az olmuş cnm diğerlerini begendimm

Çok fena yaaa bikaç gündür 68.8 gösteriyo tartı.hastalancam galiba birde(
Hasta olacağın zaman öyle oluyor canım, benim de aynı şekilde, dün hasta oldum

biraz sorunlar üst üste geliyor bu ara o yüzden dalgalıyım ama eminim burası olmasa yemeğe vurmuştum kendimi çoktan
Canım benim biz buradayız, kafana çok takma her şey düzelir umarım:)

Teşekkür ederim canım inşallah:))

milföy hamuru değil normal hamur ve bol sanayağı cnm
artık doktorun tavrından davranışlarından memnun değilim gidiyorum gittiğime pişman ediyo doğru düzgün ilgilenmiyo bi doktor duydum çok kişi memnun ondan bide onu deneyim dedim hatta bugün gittim yeni listemi de aldım biraz daha farklı bir liste verdi doktordan çok memnun kaldım
menünü begendim
hayırlısı olsuunnn...
menünü begendim
güzel
öğlene kadar aç kalmışsııınnn ama sonrası güzel
güzell

güzel olmuş

kızlar bugün yellowmelon için oylama yapalım 13.08 takıma katılmış 10 gün oluyor

hadi bakalım oylar gelsin

Naber kızlar.bugün yeni bişey ögrendim.burda bi arkadasım dukan yapıyo kitapta okumuş insanın en çok kilolu oldugundaki kiloyu vücut hafızasına alıyomuş ve hep o kiloya dönmek için çabalıyomuş.o yüzden diyeti bırakınca kilo alıyomuşuz.bu sebepten koruma dönemi çok önemli oluyo istedigimiz kiloya gelince bırakmak yok.

bırakıldığında en çabuk kilo alınan diyet dukan diye biliyorum benn

akşama bir ara listeyi koymaya çalışırım kızlar
şimdi biraz kaçış zamanı hayttan ben uyumaya gidiyorum
sizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…