Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bırakıldığında en çabuk kilo alınan diyet dukan diye biliyorum benn
evet .. vakti zamanında bende yapmıştım.bi süreden sonra aynı şeyleri yemekten sıkılıyo insan. bide çok fazla para harcıyosun lıght ürünlere...
kızlar bugün yellowmelon için oylama yapalım 13.08 takıma katılmış 10 gün oluyor

hadi bakalım oylar gelsin
bende evet diyorum

kızlar eylülün 26 sında kardeşimin kınası var.kına yakılırken kendi düğünümdeki kına kıyafetimi giymek istiyorum.inş içine sığabilirimm

güzel beğendim.
düğün hazırlıklarında kolay gelsin canım.yola çıkarken ben çubuk kraker falan alıyorum yanıma iyi oluyo hem bilmediğim yrlerden yemek zorunda kalmıyorum..
hayranım sana Zeynep ablaa
güzel olmuş menün canım sabah dışında bazen oluyo öyle .
gayet başarılı canım hayırdır neyin var geçmiş olsun dikkat et kendine.
bırakıldığında en çabuk kilo alınan diyet dukan diye biliyorum benn
bakalım nolcak 2 arkadaş yapıyo dukanı bende bildiğiniz gibi yapıyorum.merak içindeyim sonuç konusunda.
akşama bir ara listeyi koymaya çalışırım kızlar
şimdi biraz kaçış zamanı hayttan ben uyumaya gidiyorum
sizi seviyorum
iyi uykular.
kızlar eylülün 26 sında kardeşimin kınası var.kına yakılırken kendi düğünümdeki kına kıyafetimi giymek istiyorum.inş içine sığabilirimm

inşallah sığarsın bebeğim :)

***4. TAKIM 322.ETAP***

topraks : (68,1/ /)
zeynep_canan 56,3/ / / )

gogo2405 68,1/ / /)
RrapunzelL 74/ / /)
nurork
:
(65.4/ // )
gizemli_1105 97,1/ / / )
cimcimesude: (62,5/ / /)
yellowmelon : (66,7/ / / ) takıma yeni katıldı

4.TAKIM ORTALAMASI

***4. TAKIM 323.ETAP***

topraks : (68,1/ /)
zeynep_canan 56,3/ / / )

gogo2405 68,1/ / /)
RrapunzelL 74/ / /)
nurork
:
(65.4/ // )
gizemli_1105 97,1/ / / )
cimcimesude: (62,5/ / /)
yellowmelon : (66,7/ / / ) takıma yeni katıldı

4.TAKIM ORTALAMASI

322. etap yazısını değiştirmemişim onuda düzelttim.gökçe gelmemişsin nerdesin iyimisin ?

dejavuu yine ben bari msj sayımı yazayım tam 45 adet yazmışım.ahanda gelmezseniz sohbet edemeyiz msj sayımızda az olur tabi küsüyom bakın artık artarda kaç msj yazmışım yaaa

evet ya bu hafta dökülüyoruz ama kızı uyuttum 1,5 kilo ıspanağı tek tek yıkadım sonra oğlanı uyuttum anca be gülüm
şimdi daha iyiyim sanırım

dejavuu yine ben bari msj sayımı yazayım tam 45 adet yazmışım.ahanda gelmezseniz sohbet edemeyiz msj sayımızda az olur tabi küsüyom bakın artık artarda kaç msj yazmışım yaaa

küsmeeeeeeeee (( ağlarım bak

teşekkür ederim canısı

gökçecim yarın bu listeyi biz dolduralım mı yoksa yazıp sen mi düzenlersinn
ben düzenliycem canım herkes kilosunu yazsa da olur tabi hesap yapsanız dadından yenmaz:))))

gökçeeee olmuşmu listee zormuş yaaa takdir ettim seni bi kez dahaaa
teşekkürler canım benim bakıcam yeni arkadaşın hedefini falan eklerim

aaa süper olurrr umarım sığarsın

Biz de seni seviyoruz:) Kızlar teşekkürler, gruba girdiğim net değil ama olsun sağolun:))
hadi tekrar hoşgeldin

tamam tamam küsmüyom şakaydı o ama haftaya daha çok performans bekliyom herkesten ona göre hee

midem kazınıyo açlıktan poffff, yarın ne olacak merak ediyorum yürüdüm bu akşam

tamam otur biraz laflayalım, bu haftayı telafi etmemiz gerek haftaya olmuyo böyle di mi ama, hani çenesi düşük hatunlar

çok istiyorum laflamayı ama geç oldu yarın akşam laflayalım.ertesi tatil ya yarın mesaide sallanmıyım ayakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…