Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende yazaym.menuju sbah uyuycm ins gremeyebilirin
Sabah 2 dilim.kepekli.ekmekle.yaplmis yalanci.pizza(peynir.domstes ve 1 dilm sucugu karstrdm.ekmeklern.uzerne surup frinladm )

Ara armut

Ohlen iskendern sdece etlerini yedm(50 grm).ekmek.ve yag kullanmadm

Ara uzum.armut

Aksam.butun gece hastanede olcgm icin 6 yk patats ymegi 1 dilim ekmek 1. Kasik plav trtkldm

Spor butun gece hastanede.bebis pesinde kostrmca
Su 2.5 lyre

menün güzel olmuş neden hastanedeydin
Tatlim yuruyuse 2 saat nasil dynysn yaa ben.mi cok tembelm gerci.mide ilacm uyku yapio ama normaldede 1 saatten fazla yuruyemyrnnmm
ben seviyorum yürümeyi ya hem iyi geliyo

Günaydınlar.menümü yazayım.
sabah 1 dilim ekmek peynir salatalık

ara az üzüm

öglen yogurtlu salata 1 kaşık et 4 kaşık farulye

ara elma

akşam 4 köfte yogurt 1 dilim ekmek

su 2 lt.
spor yok.

günaydın kızlar

menümü yazayım hemen

sabah
yarım kepekli b.peynirli tost
çay

ara
1 ıntense

öğlen
yarım kase sütlaç

ara
yarım kase sütlaç

akşam
yarım karnıyarık
2 yemek kaşığı bulgur pilavı

su 2- 2,5 arası
spor 1 saat yürüyüş

öğlen dışarıdaydım kuaföre gittim yemek yemedim bir kek aldım ayaküstü eve gidince de canım bişey istemedi akşam yemeğine kadar bir sütlacı tırtıklayıp durdum

karnıyarık da közde bu arada kızartma değil

oo süpersin canım, sporlar da harika:)

fena degil canım benim akşamki portakal suyu öglen olsaymıs daha iyi olmazmıymıymıs
evet aslında hiç olmasa daha iyi, çünkü kutu meyve sularından içinde şeker var:/ şekersiz olsaydı iyiydi:/
kızlar yarın kaynanam geliyor ankaradan ablam geliyor pazartesi bende gün var ortalık karma karısık ama mutluyum cünki spor salonunda tartıldım olayyyyyyy :))))) kilo aldım sanıyordum almamısım :))))
Tebrikler canım:)

Harika yine, bu menü ve sporlar kesin zayıflarsın canım, çok istikrarlı:)) Ben de böyle istiyorummm:)

Boyoz harikaa ama birazcık yağlı:) boyozu haşlanmış yumurtayla yiyor izmirliler, öyle çok hoş oluyor:)

yellowbaby hoşgeldin nasılsınn senin ismn neydii
Hoşbulduk canım Deniz benim ismim, seninki ne:)

Canım menün iyi iskenderde yağ yoksa:)

ara az üzüm

ara elma

su 2 lt.
spor yok.
Çok güzel menü canım günaydın:)

Günaydın canım, dışarda olduğun için düzensiz bir menü olmuş biraz, benim de öyle oluyor çoğunlukla ama yine de çok bişey yememişsin:)

Günaydınlar:))
Dünkü menüm:
Sabah:
1 dilim tahıllı ekmek, 1 kk light beyaz peynir

Ara:
Şekersiz nescafe

Öğle:
2 kaşık semizotu, 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık mercimek çorbası

Akşam:
Enginarlı barbekü soslu tavuk
(Bu yemeği restoranda yedim, barbekü soslu 2 tavuk göğsü fırınlanmıştı yanında da kavrulmuş soğan, ıspanak, enginar gibi sebzeler vardı, bir de yanında 2 kaşık patates püresi)

Ara:
3 form bisküvi, 4 incir

Su: 2.5 litre
Spor: yok maalesef

Son düzenleme:

ara az üzüm

ara elma

su 2 lt.
spor yok.

çok iyisin soydaşım :))

geçmiş olsun hayırdır, görümcenin bebişi mi hasta menü de idare eder canım akşam olmamış

çok başarılı

kacamak yapmam artık psikolojim bozuldu yemek yedikce sucluluk hissediyordum iyi oldu böyle

yaa zeynoşum arada kaçamak yapmayacaksan ne anlamı var bunca koşturmanın

çok iyisin canım her zamanki gibi:)))

kızlar yarın kaynanam geliyor ankaradan ablam geliyor pazartesi bende gün var ortalık karma karısık ama mutluyum cünki spor salonunda tartıldım olayyyyyyy :))))) kilo aldım sanıyordum almamısım :))))
kiloya sevindim:)) kaynana için Allah kolaylık versin

bende seni seviyorum canısı

menü de spor da çok güzel canımcım, kolay gelsin ayrıca sana da

İstanbulda mı oturuyorsun canım?

menün güzel canısı, spor eksik sadece :))

Yok Tatlim esmn arkadasnn.esi dogum.yapti serzeryan oldu ynnd kalacak kimse yoktu ben.kaldm mecburen ya.bnm.dun.aksam.cok.ktuydu 7 gbi ymk.yedm.gefe hastanede cok.acktm mecbiren 1 er saat arayla 2 kurabiye biskuvi 2 dilimde.kir pidesi yedm sabahta 1 ppgaca biliyrm.cok.kotu ama inanin.baska carem yoktu kantin.disarda.uzaktaydi gece gece gdemedim.zatn.cikarmiyrlarda oule

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…