Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydıııııııııınnnnnnnnnn

kızlar menüleri yazmıyım bol bol börek mörek oh götürdüm:))
300 gr almışım hergün 15-20 dk fazla spor yapıcam cuma günü 66 ları görmek istiyorum artık
dün akşam arkadaşım geldi arabayla çise ile beni gezmeye götürdü, insanın kafası bozuk olunca iyi oluyo herkes bir ılımlı:) biz çocuklara bakarız sen git gez dediler biraz dolaştık iyi geldi oh rahatladım boğaz havası

kurabiye pohaça falan olmamış tabi.bende haftaya anneme gidiyorum bakalım nasıl döncem..

canım poğaçar olmasa iyiymiş.

herşey gayet güzel canım benim..

ooo tatil insanı gelmiş.hoşgeldin bebeeemmm

Kiz bogazi havasi bu her derde deva
resim ters olmayaymış iyiymiş.

Gercektende oyleeeeeymis

dengesiz olmuş canım menüler.ama ev oh mis gibi olmuştur.

ooo götür bakalım bence bu hafta izin ver kendine :))

ohhh ophhh herkesler gelmiş :)
günüm var kızlar ev akşamada dügün var ama arada kacıp geçmişi olucam
berilll minik prensesi yerimmmmmm :)
ha birde resimi niye ters koydun anacıgım :)))))

Yok bacim yaaaa sikldim artik.Eki Görüntüle 786503

Ye yat sistim
Havada nemli cok Ödem tutuyom
Neler yaptiniz kisa bir ozet gecin bakemmm

bura hep nemli kız akşam yürüyüş yaparken bile parmaklarımın şiştiğini farkediyorum.biz napcez yeiççalış.haftaya izmire gidiyom bende kızım orda üçümüz takılcaz 2 hafta:))

bura hep nemli kız akşam yürüyüş yaparken bile parmaklarımın şiştiğini farkediyorum.biz napcez yeiççalış.haftaya izmire gidiyom bende kızım orda üçümüz takılcaz 2 hafta:))

Ödem beni mahvettti bol maydanoz yiyom ama sanki pompayla sisirmisler gibiyim

Canım menüler iyi zayıflamışsındır kesin, pazar akşam da yememişsin yorulmuşsun bayaa:)

Canım benim afiyet olsun, kendine iyi bak böyle işte, boğaz havası ne de güzel gelir:))

afiyet bal şeker olsun gökçecim.merak etme onlar kalıcı kilolar değildir.sen kendini iyi hissetdiğinde dikkat et onlar bi günde gider tatlım
tatlım genel olarak güsel.arada lokum, lahmacun falan var ama olsun.begendim.halı yıkamak evet cok zordur.tertemiz olmuştur halıların şimdi...
ahhh o anne yemekleri yok mu....poğaca ve kurabiye olmamış.onun dışında güsel cnm
menün güsel cnm
Ödem beni mahvettti bol maydanoz yiyom ama sanki pompayla sisirmisler gibiyim
tatilde malesef bende şişmiş hissediyorum kendimi.sanırım farklı havada vucüt şaşırıyooo tatlım

günaydınlarr herkese.
berilllll kızın çokkk tatlı
kardeşimin çeyizi asılıyo bugün.bizde böyle bir adet var. çeyiz asmaya bu işi yapan bir adam geliyo.panolara ceyiz mağazasındaymış gibi güzelce bi odayı düzenliyo. sonrada tüm akrabalar, arkadaşlar çeyiz görmeye geliyo
sabah
bir bardak lıght nescafeli süt
ara
3 fındık ve 3 badem
yarım paket eti form bisküvi

öğlen
6 yemek kaşığı ıspanak yemeği
2 kaşık lıght yogurt

ara
1 dilim uno denge lıght ekmek

akşam
1 balık ızgara

su
4 lt
spor juli30 dk
pilaes 1 saat

menün güzel olmuş canım.hayırlı olsun çok severim öyle çeyiz görmesini falan.yakın olaydık gelirdim görmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…