Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben niye altta kimsenin adını görmüyom yazıp kaçıyonuz hemen dönün geriiii

ben burdayım yahu sabahtan beri gelen gelene Allah bozmasın çok işim birikti dosyaları hazırlamam gerek
bi de geçmişe bakıcam kızlar
neler götürdünüz bakem hafta sonu:))

murdan önce allah hayırlı etsin canım
menünü cok begendim
o kadar iş arasında birde plates

Çok dengeli ama az kalorili, iraden güçlü tebrikler canım:)

alıntılamayı yaptım ama cevaplar sonra kızlar çıkmam gerek acil

menün güzel olmuş canım.hayırlı olsun çok severim öyle çeyiz görmesini falan.yakın olaydık gelirdim görmeye

ayy evet çok heyecanlı bizim mahallede de var yakında beni de götürecekler çeyiz sermeye:))

gayet başarılı arada ekmeği nasıl yedin kuru kuru

ben niye altta kimsenin adını görmüyom yazıp kaçıyonuz hemen dönün geriiii

Canım menüler iyi zayıflamışsındır kesin, pazar akşam da yememişsin yorulmuşsun bayaa:)

Canım benim afiyet olsun, kendine iyi bak böyle işte, boğaz havası ne de güzel gelir:))

Ödem beni mahvettti bol maydanoz yiyom ama sanki pompayla sisirmisler gibiyim

bura hep nemli kız akşam yürüyüş yaparken bile parmaklarımın şiştiğini farkediyorum.biz napcez yeiççalış.haftaya izmire gidiyom bende kızım orda üçümüz takılcaz 2 hafta:))

ohhh ophhh herkesler gelmiş :)
günüm var kızlar ev akşamada dügün var ama arada kacıp geçmişi olucam
berilll minik prensesi yerimmmmmm :)
ha birde resimi niye ters koydun anacıgım :)))))

dengesiz olmuş canım menüler.ama ev oh mis gibi olmuştur.

ooo götür bakalım bence bu hafta izin ver kendine :))

Eki Görüntüle 786509
Buda zeynep teyzosa
Gelirim yine yemedekten firsat bulursam

Kiz bogazi havasi bu her derde deva

Gercektende oyleeeeeymis

Yok bacim yaaaa sikldim artik.Eki Görüntüle 786503

Ye yat sistim
Havada nemli cok Ödem tutuyom
Neler yaptiniz kisa bir ozet gecin bakemmm

ooo tatil insanı gelmiş.hoşgeldin bebeeemmm

Yarın evdeyim çok şükür,geçen hafta çok yogun geçti işyerinde.bu hafta 3 gün calışcam sonra 2 hafta izinliyim :))

Antalya belek soho Beach Club Ten kocaman sevgiler
Ben gelmeye mezun olun Ben bu gidisle takima sigamayacam

eevet ya giriyorum bakıyorum ama sayfalar hiç ilerlememiş.....

gökcem 6 dilim baklava yedim yemeyip pişman olana kadar yiyimde pişman oluyum dedim :)
kendime ekxtadan ceza vericem canım yarım sabahtan itibaren hergün akşamları 1 saatte zumba yapcam :)

dengesiz olmuş canım menüler.ama ev oh mis gibi olmuştur.
mis mis...
tatlım genel olarak güsel.arada lokum, lahmacun falan var ama olsun.begendim.halı yıkamak evet cok zordur.tertemiz olmuştur halıların şimdi...
evet mis gibi oldu..ama daha yıkanacak çok halım var onlarıda hafta içi tek tek yıkarım küçük olanları bıraktık büyükleri yıkadık..
Canım menüler iyi zayıflamışsındır kesin, pazar akşam da yememişsin yorulmuşsun bayaa:)

inşallah canım gerçekten öyle yoruldukki kapkara olduk güneşin altında damda yıkadık..

bende dünki menümü yazıyım
sabah
1 dilim cavdar ekmegi
1 haşlama yumurta
bol tere
domates salatalık
1 kupa yeşil çay
ara
1 nektari 1 kupa yeşil cay
öglen
60 gram tavuk sote
1 kase yogurt
sol salata

ara
15 tane siyah üzüm
akşam
5 yemek kasıgı bol dereotlu kabak yemegi
1 dilim ekmek
1 kase yogurt
göbek marulun yarısı
su 3.5 lt
ara
1 elma
1 kurabiye
3 tane lahana sarması
spor
1 saat yürüyüs

Bir de çeyize neler koyuyorsunuz merak ettim, dantelli oyalı şeyler de var mıdır:) Benim annem sana öyle çeyiz yapmıcam ne zaman kullancaksın, evine eşyalarını alıcam çeyiz olarak diyor, siz ne düşünüyorsunuz kızlar:)

Menü çok güzel kurabiye de nazar boncuğu olsun, lahana sarmasını da çoook özledimm:)

Yarın evdeyim çok şükür,geçen hafta çok yogun geçti işyerinde.bu hafta 3 gün calışcam sonra 2 hafta izinliyim :))

goncacıgım seni tebrik ediyorum hadı bakalım minişie kavusucaksın bol eylenceli tatil olur insallah senin için

canım benim ev misss olmustur
menündede ben öyle dengesizlik görmedim yani başarılı

güzell
çok fazla kacamak yokk kolay yakarsınn
bence iyi cok dengesiz değil
6 dilim baklava cok cok fazla olmuuşşş
güzell
güzel olmuş
bol pogacalı olmuş ama hafta icinde yakarsınn
Ödem beni mahvettti bol maydanoz yiyom ama sanki pompayla sisirmisler gibiyim
antalyada çok fazla nem olur hem nem hem sıcak dayanamıyorm ben çok kötü oluyorum
menün güzel olmuş
burda da öyle bi adet var çeyiz görmeye geliyolar ama ben yapmıcammm çünkü fesatlıkla bakıyo herkes ya eleştiriyo ya kıskanıyo zarar veren de çok oluyo bide o gün o eşyalar mesala mutfak esyası flan varsa eve yerleştirilir herkes karışıyo evin içi çorba gibi oluyo o yuzden kimse görmesin daha iyi :))
güüzel

Kızlaaar!
Ofisten bir arkadaşın doğum günüydü, 1 dilim pasta yedim( Çok uzun zamandır yemiyordum, benim en büyük zaafım pasta o kadar da güzeldi ki anlatamammm:/

kızlar ben biraz önce geldim işleriimi topraladım şimdi eve geçiyorum
ordan açmaya çalışıcam
öpüyorum

yok cnm bizde öle zarar verme falan yok.öyle olsa annem onları döve döve kovar herhalde evindenbize bugün bu işi yapan bir adam geldi 3-4 saat boyunca bi odayı tanzim etti.çok yakın akrabalar hala teyze kuzen bunlarda öğleden sonra bi çeşit yapıyo kek, pasta, börek gibi.... hep beraber oturup açık büfe gibi yiyolarrr. sonrada iki hafta boyunca işte tüm sülaledeki bayanlar çeyiz görmeye hediyeli geliyor.işte bazen bakıyolar sonra çeyizde ütü masası yok.hediye olarak alıp geliyolar. ya da önceden hediyeli geliyolar...
dantelde var tabiki de bizde iğne oyası meşhurdur canım.bayada pahalı.1000 tl ye yaptırdı annem.onun dışında bi kadınla anlaştı çok şık yatak örtüsü, pike takımları falan yaptırdı. bayada pahalı tuttu. bunlar özel günler için yapıldı.mesela doğumda kullanılmak için, ya da oğlunun sünnet düğününde....diğerleri zaten hazır.. annem değişik bi kadın. benimde kardeşiminde ceyizinde yok yoktuuuu.o konuda asla hakkını yiyemem.dört dörtlük evlendirdi bizi.. çeyizimizde bir evin ihtiyacı olan her sey vardı..nası diyeyim çöp kovası, çay süzgecine kadar,,,,,
benim şahsi fikrim çeyiz birr ömürlüktür.bi anda serip kullanılmak için değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…