Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlaaar!
Ofisten bir arkadaşın doğum günüydü, 1 dilim pasta yedim( Çok uzun zamandır yemiyordum, benim en büyük zaafım pasta o kadar da güzeldi ki anlatamammm:/
şanslısın..gökçe doğum günü olduğu için ceza vermemiş.afiyet olsunn.
aradaki kurabiyeyi saymassak güsel zeynep ablam
cnm çok açtım.bi de gün boyunca ekmek yemediğimi fark edince yedim bir dilim
Çok dengeli ama az kalorili, iraden güçlü tebrikler canım:)
mecburum 1 eylülde işe başlayacağımm.eylülün sonunda kardeşimin düğünü var.bi de artık hamilelik kilolarımdan çok sıkıldım.kararlıyım vericem hepsini tatlım...
murdan önce allah hayırlı etsin canım
menünü cok begendim
o kadar iş arasında birde plates
teşekkür ederim cnm saolsun kardeşim ben ona yaşam koçum diyorum yemeğimden sporuma kadar her seyimle ilgileniyooo.bende onun düğün hazırlıklarıyla ilgileniyorumm
menün güzel olmuş canım.hayırlı olsun çok severim öyle çeyiz görmesini falan.yakın olaydık gelirdim görmeye
bekleriz cnm afyonaa

doğum gününde ince dilim pasta serbest ceza yok
afiyet olsun :))
Gökçecim teşekkür ederimm:)

Çok beğendim çeyiz mantığını annenin:) özel yatak örtüleri falan çok hoş olmuş:) Biz pek bilmiyoruz böyle şeyleri hiç öyle yakınımız evlenmedi, ilk ben olcam aileden:) o yüzden merak ediyorum böyle konuları, çeyizinin içinde beyaz eşya veya yatak odası gibi şeyler var mıydı?

kızlaaarrrrr nihayet eve geldim
Allah'ım ne kadar koşturdum bugün kesin kilo vermişimdir:)))
şimdi de evde işlerim var en kötüsü de ütüüüüüüüüüüüüüüü
tabi yetiştirebilimiyim bilmiyorum ütüyü en sona bırakıcam

akşama da yürüyebilirsem süper olucak

şimdilik kaçıyorum arada uğrarım yine fistuklar

beriiiiiiillllllll canımcım bir hoşgeldin diyemedim o kara böcüğü ısırırım ben özledim seni de görüşürüz

gelen giden olmamış ben bir posta ütü yaptım, ufak tefek işleri de hallettim teyzeme geçiyorum
kuzularım beni bekler
byeeeeeeeeee

eee daha ne var ne yok yaaa canım sıkılıyo diyorum gelsenize.
sıkıntıdan yine kilo analizi yaptım
şubat: 77 kg.
nisan: 73 kg
ağustos 68 kg.

gayet istikrarlı gittiğime karar verdim mutlu oldum

günaydııııınnnn

akşam yürüyüşten geldikten sonra Su hanım beni uyuttu yine
neyse bu sefer 1 saatten fazla yürüdüm
goncam yine yanlız kalmışsın aşkom ya küsme ne olur okul başlayınca bu çocukları sabahın altısında dikicem ayağa o zamanda uyumasınlar bakayım erkenden
toprak bu sene sabahçı olcak :)))

menümü de yazayım

sabah
1 kaşarlı tost( uzun zamandır kepekli b.peynirli yiyodum değişiklik istedi canım)
çay

ara
1 sütlü neskafe
1 lokum

öğlen
1 kepekli ton balıklı sandviç
yarım bardak kola zero

ara
1 bardak süt

akşam
1 tabağın içine 2 köfte, çok az barbunya, çok az makarna salatası ve birkaç tane patates kızartması koydum
1 kase cacık

su 2 lt
spor 1.15 dk yürüyüş

canikom günaydın menünü begendim :) aralarda kızartma gördüm sanki ? okumadım saydım

günaydın kızlar bende menümü yazıyım
sabah
15 tane üzüm
1 kk kadar peynir
1 kupa yesil cay
bol yesillik
1 dilim ekmek
ara
1 seftali
öglen
yarım fırnda balık
bol salata
1 kase yogurt
ara
3 dilim karpuz
1 barda süt
akşam
cok yoruldum gündüz
cok misafirim vardı hiç bir sey yiyemedim
ara 3 5 tane fıstık dügündeydik yanımda bir sey yoktu
su 2.5 lt
spor yok malesef

nurdancıgım evlenen kız kardesin sanırsam ALLAH'ım bir ömür boyu mutlu etsin kardesşini
bizim kayseridede vardır çehiz serme adeti cokta eylenceli ve güzel olur :)
benimde bir kızım var bende bayadır kızıma cehiz yapıyorum yaptırıyorum :)

günaydın şekerler.dün aniden fenalaştım çıktım eve gittim.elim kolum titriyordu şiddetli baş ağrısı ve miğde bulantısı vardı.doktor yorgunluk ve migren dedi dinlenemedim de ama düne göre çok daha iyiyim.kollarım taş gibi olmuş şişmiş.sabah tartıldım 63.500 çıktım kilo almış olamam ama ben şişlikten dir diye düşünüyorum. inşallah ta öyledir.hemen dünkü menümü de yazayım.
pazartesi...
sabah:
1 küçük közlenmiş biber,
yarım domates,
5-5 zeytin,
çeyrek somun ekmek le sandiviç yaptım..
2 bardak çay,
ara:çeyrek simit,
öğle:
sabahın aynısı
ara: çeyrek simit,
akşam:
1 tabak makarna (tabak çok dolu değildi..)
3 kaşık patlıcan yemeği,

sonra 3 bardak çay..,
spor yok..:2:
su 1,5 lt

menün gayet güzel akşam da aksilik olmuş neyse artık benimde başıma çok geldiği için görmezden geliyorm.

güzel canım benim

Güzel canım, kızartma da oluversin 1-2 tanecik, ben de okul açılınca akşamları daha çok yazarım, sabahları pek yazamıcam o zaman da
Canım akşama kadar çok güzel, akşam da misafirin varmış olur öyle bazen:))

Aman canım kendine dikkat et, iyi ki doktora gitmişsin geçmiş olsun, geçen sefer de bana öyle oldu yorgun düşmemek lazım:/

Kızlar günaydınlar:)
Dün sabah işe giderken yanımda bir şey götüremedim yine düzensiz oldu öğleye kadar

Sabah ve ara yok
Öğle:
6 kaşık süzme mercimek çorbası, 3 kaşık patates yemeği, yarım dilim kepekli ekmek, 2 kaşık vişne komposto

Ara:
1 dilim yaş pasta(ofisteki arkadaşın doğum günü dolayısıyla)

Akşam:
Ton balıklı salata, 3 kaşık barbunya pilaki

Ara:
2-3 fındık, yarım muz, 1 adet form bisküvi

Su: 2,5 litre
Spor: 40 dk yürüyüş

canikom günaydın menünü begendim :) aralarda kızartma gördüm sanki ? okumadım saydım
yok yooookkk sen hayal gördün kızatma neymiş kiiii, kim yemiş:44:

menü güzel akşam da oluyor arada düğünde çok göbek attın mı bari kıııızzzzz:))))

bizim buralarda da var çeyiz serme gerçi ben yapmamıştım da ben de severim, eğlenceli oluyo cidden

çok geçmiş olsun canım vücut bi şekilde tepki veriyor işte ona yaramayan durumlara, kendine dikkat et tatlım, kiloya da takma kafanı su toplamış olabilirsin zaten sizin oralar çok sıcaktır şimdi

olsun gülüm sen yaz da akşam sabah farketmez:))

pek içaçıcı olmamış menü özellikle öğlene kadar ama akşam güzel spor da var ohhhhh

Aman canım kendine dikkat et, iyi ki doktora gitmişsin geçmiş olsun, geçen sefer de bana öyle oldu yorgun düşmemek lazım:/
teşekkürler canım evet kendim den korktum yaşlı insanlar gibi tir titriyordu ellerim..
çok geçmiş olsun canım vücut bi şekilde tepki veriyor işte ona yaramayan durumlara, kendine dikkat et tatlım, kiloya da takma kafanı su toplamış olabilirsin zaten sizin oralar çok sıcaktır şimdi

çok teşekkür ederim canım benim,inşallah öyledir canım ya kilo almak istemiyorum geriye dönüş olmasın..:2:

Günaydın kaçaklar,menümü paylaşayım.
sabah ılık su neskafe sucuklu tost

ara 2 incir

öglen büyükce biber dolmasının içi

ara 2 incir türk kahvesi

akşam kabak çorbası 2 kase 1 dilim ekmek karabugdaylı cacık

su 2lt.
spor 1,5 st yürüyüş ,gelince 4-5 bisküvi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…