Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnn

dünkü menümü yazayım önce sonra sizinkilere bakıcam kızlar

sabah

1 b.peynirli sandviç
yarım bardak limonata

ara
kuru kayısı

öğlen
7-8 tane bulgurlu sarma

ara
3 kaymaklı bisküvi

akşam
1 yumurtalı menemen
1,5 dilim ekmek

su 2.5 lt
spor 1 saat yürüyüş 15 dk aletlerle çalıştım parkta

seni anlıyorum canım, bizim yaştan dolayı bir dönem geçiriyoruz sanırım 35 yaş bunalımı:))

güzel bir gün önceyi telafi ettin sanırım

inşallah güzelim bundan sonra ömenli olan bu kiloyu koruya bilmek diyetisyenim kilonu koruman daha kolay yeterki iste dedi korumaya gecicez haftaya bakalım sonuc ne olucak :)
senin onu da hakkıyla yapacağına inanıyorum canım

çok iyi özellikle de sporrrrrr

zaten canım tartı değişikliğinden 3 eklenmişti kilosuna zaten 50 civarında eski tartıya göre, bence de yeterli

yine kimseyle karşılaşamadık yaa ben çok yorgunum erken yatıcam bugün..
ayy gülüm ben yine uyudum yaa çok üzgünüm sabah çok erken kalkıyorum bir de yürüyüş,yoruluyorum sanırım

öğlen çok dikkat çekici olmuş ne yedinki acep:))))

tamam canım ben de başladım, teşekkür ederim

gökcecigim canım arkadaşım haftaya mezun olmak istiyorum sıram geldi artık :) diyetisyenden geldim bu hafta 900 gram vermisim ve 54 leri gördüm :)
bu cuma değil di mi canım haftaya cuma

kızlar bu aralar fazla giremiyorum malum düğün hazırlıkları var
yellow tatlım ütünün markası tefal gv-7080 buharlı kazanlı ütü

tamam canım, kolay gelsin Allah mutlu mesut etsin, bende de kazanlı var profilonun galiba

güzel canım arada dondurma olur zaten maraş tek dondurma olduğu için olabilir

teşekkür ederim tatlım

Ben ameliyata gircem birazdan.karnım agrıyo.
geçmiş olsun canım, kolay gelsin ayrıca

canım allah rahmet eylesin günahlarını bağışlasın rabbim kalanlara sabır sağlık versin.
teşekkür ederim

canım çok güzel vede tatlı görünüyorsun...
çok tesekkür ederimmmmmmm:26:

Başınız sağolsun canım, biz de öptük seni:))
sağol canısı

menün güzel canım.

4.TAKIM KURALLARI:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.

5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.

6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.

cimcimeeeee 66.9 olmuşum bu sabah, çooookkk mutluyum
çoookk sevindim gökçecimm
3 kaymaklı bisküvi var ama göze batmıyor tatlımmm.güsel menünn
güsel menü gonca abla.sendede bisküvi var:)))ama akşam az olmuşş.
sabah kahvaltı yapmaman kötü olmuş tatlım...onun dışında menün güsel begendimm
inşallah güzelim bundan sonra ömenli olan bu kiloyu koruya bilmek diyetisyenim kilonu koruman daha kolay yeterki iste dedi korumaya gecicez haftaya bakalım sonuc ne olucak :)
sen bu kilonuda korursun zeynep ablam.benim sana inancım sonsuz kilonu koruyacağına dair....
güsel menü cnm begendimmm

teşekkür ederim canım, kıza yediriyodum dayanamadım çaya batırıp yedim Vallaha:26:
nasılsın canımcım?

günaydınn kızlarr
dünki menüm
sabah
1 kase sakala çarpan çorba
1 dilim ekmek
gec kalktıgımdan ara yok
öğlen
tavuk sote sebzeli

ara
1 bardak lıght nescafeli süt

akşam
tavuk sote

su 4 lt
spor
juli 30 dk

günaydınn kızlarr
dünki menüm
sabah
1 kase sakala çarpan çorba
1 dilim ekmek
gec kalktıgımdan ara yok
öğlen
tavuk sote sebzeli

ara
1 bardak lıght nescafeli süt

akşam
tavuk sote

su 4 lt
spor
juli 30 dk
sabahki çorbayı anlayamadım ? diğerleri iyi özellikle spor güzel:)))
canım senin adına çok sevindim ben bu sabah tartılmadım bakalım yarın ne olacak..ben aldım bence ama yarın genede ne olacağı hiç belli olmaz..inşallah almamışımdır..

umarım artıda çıkmazsın canısı yaaa((

iyiyim tatlım . bende oğluma eti cici bebe yedirirken cok canım istiyo.kendimi zor tutuyorum yememek için. sen nasılsıın
sağol tatlım, ben de onu sütle mama yapınca çok seviyorum :)))))

sabahki çorbayı anlayamadım ? diğerleri iyi özellikle spor güzel:)))

umarım artıda çıkmazsın canısı yaaa((

sağol tatlım, ben de onu sütle mama yapınca çok seviyorum :)))))
:))çorbanın içinde yeşil mercimek ve cok cok ince makarna var.makarnalar cook az ama.çoğunluk yeşil mercimek cnm

Canım işe kaç gündür geç kalıyorum, apartopar evden çıkıyorum, işyerinde de kahvaltı edicek bişey bulamıyorum

Süperr, öğle de güzeldir herhalde canımmm:)

Sporlarına bayılıyorum, akşam menün de muhteşem:)

Güzel canımm

Az yemişsin canım, aman halsiz düşme:/

merhaba arkadaşlar
Anasayfadan bana ulaşan toprak öncelikle sana tabiki:)
bugün itibari ile sizden biriyken içinizden biri olucam ve umarım artık fazlalıklardan kurtulacağım.aslında yazmıştım tekrar edeyim ben şu anda 122 kilyum. hafta gürkan kubilaya başlayacağım. ama yanımda destekçi arıyorum. umarım desteklerinizi esirgemezsiniz.

Güzel canım sporunu da yapmışsın, 3 tanecik kremalı bisküviden de bişey olmaaz:)

Afiyet olsun menün güzell:)

Hoşgeldin canım, tabii ki destekçin oluruz, hep birlikte kilo veriyoruz:) İsmini öğrenebilir miyim, benimki Deniz:)

hoşgeldiiiiinnnn, ikbalcim biraz kendinden bahsedermisin?

kuralları okudun ama ben biraz daha bahsedeyim
her sabah birgün önce yediklerimiz yazıyoruz, diğer arkadaşlara yorum yapıyoruz
ve bolcana sohbet ediyoruz ki motivasyonumuz kırılmasın
2 hafta deneme süren olacak sonunda takımda senin için oylama yapılacak ve bu şekilde listeye alınacaksın
anlaştık mı

Kızlar, günaydınlar hepinize:))
Dünkü menüm:
Kahvaltı:
3 adet form bisküvi, yeşil çay

Ara:
2 adet form bisküvi, şekersiz nescafe

Öğle:
5-6 kaşık ezogelin çorba, 2 adet küçük biber dolması, 2 lokma ekmek, 3 kaşık yoğurt

Ara:
3-4 mini lokum, şekersiz nescafe

Akşam:
Restoranda yedim, köri sosuyla ve bezelye ile sotelenmiş tavuk göğsü, biraz salata, biraz yoğurt, 2 kaşık pilav, sade soda

Su: 2litre
Spor: yok, ama hareketli bir gündü(

Dünkü menüm de dolu doluymuşş:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…