- 8 Ağustos 2008
- 36.675
- 48.571
- 1.123
selam kızlar koşturmacadan geçmişi okuyamadım ben dün gece geldim sadece meyveyi biraz abarttım bursa da dut ve kiraz yedim doyana kadar onun dışında yediklerimde bişey yoktu 2 gün bahçede kiraz ve dut toplamaya yardım ettim pek oturmadım kızlar fırsatım olursa yine yazarım öğle tatilinde de çalışacağım dünün acısını çıkartmak için öpüldünüz hepinizzz
hoşgeldin şeker..iyi abartmadığına çok sevindim..
ortim ben bugün 90 dk yürüdüm..2 tur da koştum..hoca ile egzersiz yapamadım çünkü eşim sabah gidicekti koştura koştura eve geldim..
ben bugün sabah öğle arasını yapamadım..
öğle:bir kibrit kutusu büy.peynir,birkaçdilim domates,salatalık,1 dili kavun,bir dilim kepek ekmeği,şekersiz çok açık çay
ara:muzlu süt
ara:3 adet taze kayısı
akşama yemek yemeyi düşünmüyorum ama sadece yoğurt ayran türü olabilir..dün akşam iki sıkma yemiştim bir ayranla sonrada pişman oldum ada çayı içip durdum..
akşamki seminere bayağı hazırlandım yiyeceklere karşı..aslında beni bozan çok ısrar etmeleri ama bugün inşallah ısrarları da yenicwem......
çünkü bugün daha önce giyemediğim pantolonumu giydim....kendimi pek güzel süsledim acaip moral depoladım hiç bir ısrar beni yenemicek şekerler
bakalım bu hafta ne kadar hafiflicez...
vereliniortak