Kızlar bebegı aldılar
Bombokum
Kızlar bebegı aldılar
Bombokum
Selam kızlar ben geldim
Tatilim bitti
Hiç girmeyelim tatile sil baştan başlayalım meseleye olmaz mı
Geldin mi canım benim
Neler yedin yaz bakalım
Kimsecikler yok burada , acil takıma üye lazım
Neler yemedim ki
Kocişle bir olup bayram partileri yaptık.
Kendi kendme cezamı verip 20 dakikalık sporlar yaptım.
akşamlarıda 15 dakikalık kardio yaptım.
Oooooo aktif spor hayatın başladı yani
Bayramı almadan atlattıysan gerisi kolay , bu hafta senden 1500 gr . kayıp bekliyorum haberin olsun
Bu hafta dediğin pazartesi başlıyor değil mi
Ooo naber canım. Nasıl yedin kiz o kadar baklava yi.ben bsyram boyu yemedim.kilo almadigimi dusunuyom ama belli olmaz.Heeey bayram bitmedi mi size daha
Kızılcık sopası ile karşılacağım hepinizi
Gogo sen nerelerdesin gülüm ? Kaptan buraya yumruk havayaaaa
Dün toplamda 13 adet ev baklavası yedim hemi de cevizli
2 kalkar kalmaz , 2 kahvaltıdan sonra atıştırmalık, 3 komşuya gittim orada , 3 evde akşam yemeğinden sonra , 2 de gece yatmadan önce
Bir tane de oğlumun tabağından yemiştim arada bir yerlerde ...
Demem odur ki yarım kilo baklava yemişim neredeyse , kim tutar ausu 80 ne emin adımlarla ilerlerken
Hosgeldin canım pazartesi baslariz hep birlikte menulerimizi yaxmaya o yüzden pazar dikkatli yemek lazim.Selam kızlar ben geldim
Tatilim bitti
Hiç girmeyelim tatile sil baştan başlayalım meseleye olmaz mı
Pazartesiden Cuma ya 1,5 kilo veririm diyorsan farketmez benim için tatlım , istersen perşembe başla
Bu cuma kilo bildirimi var , orada 1,5 kilo vermiş ol ( en az )
Artık kaç saat spor yaparsın bilemem .
Ooo naber canım. Nasıl yedin kiz o kadar baklava yi.ben bsyram boyu yemedim.kilo almadigimi dusunuyom ama belli olmaz.
ben bayramı köyümde gecirdim telefon dogru durust cekmiyodu tv de yok.super tatil oldu bukme katmer yaptik yedik.sobada kestane semavedrde çay. ..
Hosgeldin canım pazartesi baslariz hep birlikte menulerimizi yaxmaya o yüzden pazar dikkatli yemek lazim.
Ooo naber canım. Nasıl yedin kiz o kadar baklava yi.ben bsyram boyu yemedim.kilo almadigimi dusunuyom ama belli olmaz.
ben bayramı köyümde gecirdim telefon dogru durust cekmiyodu tv de yok.super tatil oldu bukme katmer yaptik yedik.sobada kestane semavedrde çay. ..
Hosgeldin canım pazartesi baslariz hep birlikte menulerimizi yaxmaya o yüzden pazar dikkatli yemek lazim.
İnşallah ausum canla başla çalışacağım
üye sıkıntısına ablamı davet ettim geleceğim dedi ama bakalım tatil bir bitsin
eveeettt yavaştan dökülmeye başlamış hatunlar :))
pazartesi çıkacak ak koyun kara koyun meydana :)))
Tatil bitti tüm dikkatimi veriyorum patron
Yağları atalım kupaları kapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?