Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım senin oğluşun o kadar büyükmüydü. toplantı diyince aklıma geldi zavallaı annem ben lisedeyen 2 haftada bir muhakkak okula çağırırlardı ve oturup ağlardı
"bu kız niye böyle" diye

kızlar ben kaçtım resmen yapıştım sandalyeye daha çok iş var abiye kuzu gibi bütün gün evde yat, internete gir akşama yemek yok, temizlik yok kocam dalga geçecek akşam benle

canım senin oğluşun o kadar büyükmüydü. toplantı diyince aklıma geldi zavallaı annem ben lisedeyen 2 haftada bir muhakkak okula çağırırlardı ve oturup ağlardı
"bu kız niye böyle" diye

Kreşe başladı bu sene canım , 2009 Ekim doğumlu , haftaya doğum günü hatta

Bende çok iç açıcı şeyler duymadım bugün

Çok zeki ama....... diye başlayan bir dolu cümle

Son düzenleme:
Gogo canım senden başka kimse yok aşağıda ?

Naber ?

EDİT: Sende ben yazar yazmaz gitmişsin

Son düzenleme:
Günaydın laaarrr kimse ugramamış bayram telaşı var tabii. Bende yoldayım yine Eskişehir den ayrildik Uşak a gidiyoruz arada bakarim gorusuruz öpüyorum hepinizi.

selam kızlar
dün işleri bitirdikten sonra arkadaşıma gittim gece orda kaldım kardeşimle birlikte. geç yatmıştım gelince kızla birlikte uyumuşum şimdi kalktım bizim evi de toparlıyım bavulları hazırlıycam

biraz sersem gibiyim bugün kızlar, kafam karışık biraz. görüşürüz sonra

dün menüm fena değildi zaten iş yaptığım için çok yemek yemedim akşam da sadece çorba içtim gece içki içicem diye, dolayısıyla dengelemişimdir gece yediklerimle.

Cocuklarım ve esım geldı
Gelemezsem mutlu bayramlar canlarım

evet kızlar paylaşım alanına yazımı da yazdım buraya da bir öncesi sonrası koyayım bari :))))

hani neredeymiş benim şampiyon takımımın fıstık hatunları

oooo gelen giden yok:)))
kızlar sabah şirkete geldim birkaç işim vardı yapılacak, onları hallettim.
birazdan çıkıcam akşama Ayvalık yolcusuyuz, sizi seviyoruuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canlarım hepinize mutlu bayramlar diliyorum.
ben bu gece yoldayım yarın Ayvalıktan merhaba derim yine hepinize İnşlallah
sizi seviyorum. öpüldünüz

Herkese musmutlu bayramlar dilerim.köyde oldugum icin telefon iyi çekmiyor internete baglanmakta çok zor o yüzden gelemedim. Kendinize iyi bakın bayram dönüşü görüşürüz insallah hepinizi kocaman öpüyorum.

güzel takımımın güzel bayanları herpnizim bayramını kutluyorum elimi öpmeye bekliyorum hepinizi
iyi bayramlar kızlar sevdiklerinizle cok mutlu olun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…