ay şekerim bu takmdaki herkes senin gibi olsa emin ol sıfır beden kalırım .senin gibi bir canlılık istiyorum pozitif enerji istiyorum.
Anlat evladım ablana bakayım :82:
Ne gibi bir canlılık istiyorsun sen ?
eylendirin hüleyn beni. motive edin hüleeeeeeyn. dağıtırım bu topiği. sonrada kendmi dağıtırım.
burada hep güzel yiyecekleri paylaşırım canınız ister gider yersiniz sonra. yemeseniz bile aklınızda kalır oooooh iyi olur.
sen gel ben daha neler neler yapıcam sana. gözlerini gülmekten yaşartacağım.Fil gibi ...
Fasulyeden ...
Ben geri dönmeyi bir daha mı düşünsem ne
Bu misafirperverlik gözlerimi yaşarttı da
çok HAKLISIN ŞEKERİM BENDE BOZULURUM VALLABak dakikada 3 mesajımdan birine cevap alamazsam motivem bozulur ama ...
Sonra gidip yemeğe veririm kendimi
:))))) öldürdünüz beni gülmekten yayetiştim miiiiii, yemeeeeeeeeeee
yok bana göre ausun tarzı değil böyle gaza gelmez. onun önce kafada bitirmesi lazım doğrumu değilmi??tam adamına söyledi di mi? canlılık ve aus işte muhteşem ikili:))))
doğru söze ne hacetdobra kız ama di mi, seni gaza getirir mi
ay napıcan canım gaza getirip şurda iki muhabbetin belini kırLIM YETER BANA. maalesef pek bi cesurumdur sen delide diyebilirsin. biraz daha zayıflayamazsam 46 raporu almaya hak kazanacağım. aferin banaGidip 3 topikte 3-4 konu okudum da geldim .
Bu kız çocuğunu yeni mi aldınız takıma , pek cürektar , o mu beni gaza getirir ben mi onu dize bilemem diyerek , topiğin reytingine tavan yaptırayım mı
kapışmakmı ?????vaaaaaayyyyyy bu süperdi :))) hadi kapışın bakem
hah haaaaa en sevdiğim şey hemde ausla en çok istediğim kişi
esas kaçıran gonca değil benmişim arkamdan muhabbet dönmüş 3 gün sonra cevap yazıyorum. bunu üzerine bir şarkı armağan ediyrum.bu arada goncanın gözleri yaşaracak :))) bu akşam gelmedim hatunlar coşmuş diyecek :))
goncaaa pabucu yarım gel topiğeee oynayalım
batsın bu dünyaaaaa
cüssede değil menüde yenerim seni ,Gelsin hele sabaha hesaplaşırız . Cüsse olarakta iriyim artık , kim tutar beni toprakscım .
Ben çıktım bu gecelik , yarın muhteşem menümü yazarım size :18:
sana özel bir şarkı armağan edicem önceden paylaşmıştım ama senin için yeniden.
Civil Çocuk Dünyası - Abur Cubur Şarkısı - YouTube
tamam canısı ben de sabah beşbuçukta kalkıyorum ben de yatıcam şimdik
neeeey bebebebebbebe beeş buçukmu
neyi bekliyosun canım ya ben kaçırdım so sorryKızlar uyuyamıyorum
Kalpten gıdecem sankı beklemekten nefret edıyorum
Gogo toprak duslarımızı eksık etmeyın
Aus gelmıs takım renk almış hosgelmıs
Son düzenleme: