Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anlat evladım ablana bakayım :82:

Ne gibi bir canlılık istiyorsun sen ?
ay şekerim bu takmdaki herkes senin gibi olsa emin ol sıfır beden kalırım .senin gibi bir canlılık istiyorum pozitif enerji istiyorum.

eylendirin hüleyn beni. motive edin hüleeeeeeyn. dağıtırım bu topiği. sonrada kendmi dağıtırım.
burada hep güzel yiyecekleri paylaşırım canınız ister gider yersiniz sonra. yemeseniz bile aklınızda kalır oooooh iyi olur.
Fil gibi ...

Fasulyeden ...

Ben geri dönmeyi bir daha mı düşünsem ne

Bu misafirperverlik gözlerimi yaşarttı da
sen gel ben daha neler neler yapıcam sana. gözlerini gülmekten yaşartacağım.
Bak dakikada 3 mesajımdan birine cevap alamazsam motivem bozulur ama ...

Sonra gidip yemeğe veririm kendimi
çok HAKLISIN ŞEKERİM BENDE BOZULURUM VALLA

yetiştim miiiiii, yemeeeeeeeeeee
:))))) öldürdünüz beni gülmekten ya
tam adamına söyledi di mi? canlılık ve aus işte muhteşem ikili:))))

doğru söze ne hacet dobra kız ama di mi, seni gaza getirir mi
yok bana göre ausun tarzı değil böyle gaza gelmez. onun önce kafada bitirmesi lazım doğrumu değilmi??

Gidip 3 topikte 3-4 konu okudum da geldim .

Bu kız çocuğunu yeni mi aldınız takıma , pek cürektar , o mu beni gaza getirir ben mi onu dize bilemem diyerek , topiğin reytingine tavan yaptırayım mı
ay napıcan canım gaza getirip şurda iki muhabbetin belini kırLIM YETER BANA. maalesef pek bi cesurumdur sen delide diyebilirsin. biraz daha zayıflayamazsam 46 raporu almaya hak kazanacağım. aferin bana
vaaaaaayyyyyy bu süperdi :))) hadi kapışın bakem
kapışmakmı ?????
hah haaaaa en sevdiğim şey hemde ausla en çok istediğim kişi

bu arada goncanın gözleri yaşaracak :))) bu akşam gelmedim hatunlar coşmuş diyecek :))
goncaaa pabucu yarım gel topiğeee oynayalım
esas kaçıran gonca değil benmişim arkamdan muhabbet dönmüş 3 gün sonra cevap yazıyorum. bunu üzerine bir şarkı armağan ediyrum.

batsın bu dünyaaaaa

Gelsin hele sabaha hesaplaşırız . Cüsse olarakta iriyim artık , kim tutar beni toprakscım .

Ben çıktım bu gecelik , yarın muhteşem menümü yazarım size :18:
cüssede değil menüde yenerim seni ,
sana özel bir şarkı armağan edicem önceden paylaşmıştım ama senin için yeniden.

Civil Çocuk Dünyası - Abur Cubur Şarkısı - YouTube

tamam canısı ben de sabah beşbuçukta kalkıyorum ben de yatıcam şimdik

neeeey bebebebebbebe beeş buçukmu (kekeleme repliği vardı)sanırım takımda bir zombi var uyumadan yaşıyabiliyo üstelik diyet yapan zombiiii
Kızlar uyuyamıyorum
Kalpten gıdecem sankı beklemekten nefret edıyorum
Gogo toprak duslarımızı eksık etmeyın
Aus gelmıs takım renk almış hosgelmıs
neyi bekliyosun canım ya ben kaçırdım so sorry

Son düzenleme:
sevda nasıl adapte olabildin mi biraz diyete, yoksa sen de aus gibi " no kaçmak, yes kaçamak" mı diyosun
sevda kim sanırım seda mı demek istedin yoksa sevda diye biri mi var takımda. varsa gerçekten ayıp ettim.napıyım daha tam öğrenemedim böhüüüüü
canım debgesiz yemişin ama abartı birşey yok üstüne mezdeke eritmiştir zaten.

heheheh sen güzel olmuşsun kal evde temizlik yap çirkinleş öyle çıkarsın.

Alıntısız kabul etmiyoruz efendim .
yaptım tüm alıntılarımı kabul oldumu efendim.
neeey patlıcanmı en sevdiğim şey
her yer dağınık ve kirli yavv...nerden başlayacağım..en iyisi bayramda memlekete mi gitseydim?
iyi fikir ben bi kaç kez bunu yapmıştım ama ev pis olduğundan değil bayrama gideceğimden evi pis bırakıp gitmiştim.
tanıştığımıza memnun oldum :)))) 3. kişi olarak

Evet o çenesi düşük benim

Kendimi tanıtayım efem.
165 boylarında 104 kilo
2 yaşında bir bebek sahibi 25 yaşında bir bayanım.
Takıma kabul edersiniz bende sizlerle zayıflamak isterim.
o iki yaşındakinden 1 tanede bende var, gel beraber zayıflayalım.
hahahahha şu anda kopmuş bulunuyorum.
Topraks cım teşekkür ederim şu bebek mesaisine mola vereyim okuyacağım.
zaten bebeklerin yüzünden kilo alıyoruz yine onların yüzünden zayıflayamıyoruz.
ay ben bu tabloya cok sevindim :) cimcimem kilo vermiş :) sedammm sende vermisin defnede tebrkler kızlarrrr :))))) kaptanımda mezun oldu :)
teşekkürler zeynep abla idolümsün :))
Haberler kötü kizlar
Persembe ayrilik gunu
Dr sali Dedi ama Bayram diye isterdim. Burda annemler var ama Hasan gelecek pazartesi. Sanirim sonraki hafta evde olurum toprak firsaz bulursam ararim
Kader......kahbe kader
canım her ne kadar anlamasamda sanırımkötü şeyler oluyor ALLAH sabır versin.
oooooh 1. yiz. neyse topraksım seni güzel bir şekilde uğurluyor gogoya güzel br şekilde merhaba diyoruz.
Karbonatlı suyu kim yazmıştı arzu senmi yazmistin.karbonati markettenmi aldin eczanedenmi nette bakindim biraz eczanede ingiliz karbonati var diyolar.ne farki var anlamadim.
aynısının laciverti :))
ah bu cadı kızlar:) seni çok iyi anlıyorum ama hasta oluyorsa ondan da yapıyodur fıstık
hasta olunca içindeki canavarı ortaya çıkartıyor resmen

menün güzel olmuş canım

şekerim sakın ola profiterol yeme

kızlaar dünkü menümü yazayım

sabah 1 yumurta haşlaması 1 dilim peynir 1 dilim kepekli ekmek yeşillik
ara;1 bardak sütlü nescafe 3 fındık
öğlen;1 tabak haşlanmış yağsz tavuk 4 öfte kadardı 2 kaşık pirinç pilavı
ara;2 kaşık menemen 1 dilim ekmek
akşam;1 kase çorba bol salata 1 dilim k. ekmek

spor; maalesef yok
su;3 litre

Bende geri geldim organik elma buldum minik minik onları atistiriyorum.sen nasılsın

canım bende daha iyiyim kız uyurken buraya gireyim dedim çok ihal ettim çünkü. uyanıkken mğmkün değil giremiyorum. neyse evdeyken keyif yapayım dedim hem. 1.5 ay oldu işe başlayalı. özlemişim evde olmayı.

Karbonatin içeriği aynı yani saol canim.
profiterol çok severim ama uzun zamandır yemiyom
Beril hamile oldugunu ogrenmisti ama bebekte genetik bi bozukluk olabilirmiş. Çok uzucu bi durum.elimizden bisey gelmiyo ancak dua ediyoruz.

canım genetik bozukluk amniyosentezle çıkmıyormu berilim bebeği daha çok yeniydi yani amniyosentez için uygun haftada değil. benim bebeğimide alacaklardı. antibiyotik içmişsin kesin sakat doğar dediler çok sıkıntı bir hamilelik geçirdim çok şükür canavar gibi iyiki dinlememişim doktor kılığında gezen kasapları

selam kızlar bir mola verdim belim koptu

seda geçmişin canını almışsın gördüğüm kadarıyla ben de bi okuyayım bakayım

Herkesi dualari icin tsk ederim
Canim Ben 10 . Haftaya yakin ogrendim.10+3 te 3D ultrasona girdigimde dr.bir gariplik var dedi.sanirim bebegin uzuvlarinda bir gelisim eksikligi var dedi.bizi kromozom testine yolladi.amnosentez 16. haftadan sonra ama kromozom testi erken sonuc verir dedi.sonrasi baska bir Doktor ve ayni tani.
Suan 11. haftada ama Karma karisigim

Korkunc belim agriyor acaba Minik kendimi gitmek istiyor bilemiyorum.kizlar sizinde moralinizi bozuyorum kusuruma bakmayin lutfen suan tek yakinim sizlersoniz

gonca canım eskişehire neden gittin canım yakınınız filan mı var
MeMenün güzel olmuş canım.
Eskişehir esimin memleketi ailesi burda.

fıstığım şimdi kesin karar verildi mi? bir değişiklik var mı?

Selam ahali !

Sünger Bob alıntı yapmanın kitabını yazmışsın şekerim

Oğlumun toplantısı vardı , oradaydım .Ahhh aus , kocadın , veli oldun da bir de toplantılara katılmaya başladın dedim kendi kendime bu sabah , pek hayıflandım

Dün yine yemek yemenin dibine vurdum , kendimi düzene sokana kadar yamayayım ben yediklerimi olan var olmayan var

Sohbete gelirim sadece.

Korkunc belim agriyor acaba Minik kendimi gitmek istiyor bilemiyorum.kizlar sizinde moralinizi bozuyorum kusuruma bakmayin lutfen suan tek yakinim sizlersoniz

Az çok okuduklarımdan yaşadıklarını biliyorum .

Her şey bir sınav diye düşün ve lütfen şükrederek yola devam et

Son düzenleme:

hayır güzelim öyle düşünme tabi ki bizimle paylaşacaksın, psikolojik olarak vücut tepki gösteriyor olabilir canım. Lütfen sağlam durmaya çalış

selam kızlar bir mola verdim belim koptu

seda geçmişin canını almışsın gördüğüm kadarıyla ben de bi okuyayım bakayım

artık çıtımda diyosun hoooop eller havaya çalsın sazlar oynasın kızlar.

canım sakın öyle düşünme , sana destek olabiliyorsak ne mutlu bize. zaten ciddi bir anormali varsa düşüğe neden oluyormuş. ama ben sana şu kadarını söyleyim. amniyosentez sonucunu beklerken hep düşündüm acaba sağlıklı deilse ne yapacağım. sağlıklı bir bireyi bile bu dünyada ayaklarının üstünde durmayı sağlamak o kadar zor ki. sağlığı olmayan bir bebeği sen öldüğünde kime bırkabileceksin. he bunu sordum kendime eğer sağlıklı değilse ve ben öldüğümde kime bırakacağım diye üzüldüm. ve hep şöyle dua ettim. Rabbim beni tercih yapmak zorunda bırakma sağlığı yerinde değilse doğmadan onu benden al dedim. sağlıksız bebeğiin yaşayıp yaşamayacağına karar vermek gerçekten çok zor. ama insanız hayatta herşey bizim için. ne güzel zayıflamışsın emin ol yeniden çocuk sahibi olman çok daha kolay olacaktır.

Kalp atışı varmı canim belki yanlış çıkmış tır sonuc.
Eğer çok ciddi bi sorunsa kendiside dusebilir.doktorlar kendiliginden olan dusukleri engelleme taraftarı değiller. Ciddi bir sorun varsa düşük yapiyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…