Yarami kavlattin......Tm ben kendimi tanıtayım o zaman yıllardır kilo verme çabasındayım 3 tüp bebek 1 kist ameliyatı ve 2. Tüp bebekte 2 bebeğimi kaybedince kürtaj oldum çok şükür 2 yaşında kızım var ama hormonlandım yani :)) tiroidim var su içsem yarıyor cinsindenim 80 le doğuma girdim 75 filandım çıktığımda sezeryan göbeği yanıma kar oldu:)devlet memuruyum ücretsiz izindeyim şuan hedef kilom 52 dedim ama idealibumu acaba?boyum 160 yaşım 36 sizlerle eski Halime dönüp bir baza dolusu eski kıyafetlerimi giymek için sabırsızlanıyorum şu anki kilom 60.2
Tm ben kendimi tanıtayım o zaman yıllardır kilo verme çabasındayım 3 tüp bebek 1 kist ameliyatı ve 2. Tüp bebekte 2 bebeğimi kaybedince kürtaj oldum çok şükür 2 yaşında kızım var ama hormonlandım yani :)) tiroidim var su içsem yarıyor cinsindenim 80 le doğuma girdim 75 filandım çıktığımda sezeryan göbeği yanıma kar oldu:)devlet memuruyum ücretsiz izindeyim şuan hedef kilom 52 dedim ama idealibumu acaba?boyum 160 yaşım 36 sizlerle eski Halime dönüp bir baza dolusu eski kıyafetlerimi giymek için sabırsızlanıyorum şu anki kilom 60.2
hep birlikte verice kiloları.kötü günleri düşünmemeye çalışalım nolur.Tm ben kendimi tanıtayım o zaman yıllardır kilo verme çabasındayım 3 tüp bebek 1 kist ameliyatı ve 2. Tüp bebekte 2 bebeğimi kaybedince kürtaj oldum çok şükür 2 yaşında kızım var ama hormonlandım yani :)) tiroidim var su içsem yarıyor cinsindenim 80 le doğuma girdim 75 filandım çıktığımda sezeryan göbeği yanıma kar oldu:)devlet memuruyum ücretsiz izindeyim şuan hedef kilom 52 dedim ama idealibumu acaba?boyum 160 yaşım 36 sizlerle eski Halime dönüp bir baza dolusu eski kıyafetlerimi giymek için sabırsızlanıyorum şu anki kilom 60.2
berilcim arkadaşımız dikkat etmemiş sanırım elektriklerinde sorun olduğunu yazmış ya.gerginlik yaşamıyalım..iki kişiye ne diyon geçen sayfada yazmıştım he mi yo muuBen son 4 gundur gelemiyorum bile seninle sorunum olsun
Hc kimseye Menü yorumu yapmadim arti kendimde Menü yazmadim
Belki okudun bilemiyorum nahos gunler geciriyorum
Elektrik kesilmene ne deyim 3 gunde yazmamissindir benide baglamaz
Burda hc bir mesajim kisiye özgü olmadi.
Gecen haftadan beri belli kurallar koyup biraz sekillenmeye calusalim dedik
En azindan gunluk 20 dakika sporumuz olsun yapmayan ceza alsin diye yazdik.cezada ya sekerli yememedir, ya mekiktir yani kadininda kendine yarardir.ister yap ister yapma kime ne.
Uslubnu hic begenmedim.keske yazdiklarindan once 3- 5 sayfa okusaydin kme Menü yazmisim, kme yorum yapmisim.cetiner e bir yorum yazdim oda yarin listeye girme adina
Okumadinsa soyleyim
Kimseyle hele senle hic sorunum Yok.sanal Tripler kavgalar karakterime ve yasima ters.
Ikincisi kizimin Eli yandi, isten istifa ettim, esimle berbat durumdayiz.son 4 gundur kendi derdimi yazip ferahlamaya calismamtan baska mesaj yazmadim.takimdaki kizlarin gecmis olsun mesajina bile toplu bir mesaj yazdim.
Sanirim kendimi anlatabildim
zorla ağlatcanız beni hatırlatmayın eski günlerriYarami kavlattin......
olur tabiki takıma alınmış olursan ekleriz canım sabah :)kilomuzu şimdi yazsak olurmu yarın yine elektrikler yok
30/10/2013 100kg 07/11/2013 97.3 kg
Üzgünüm kusura bakma
hep birlikte verice kiloları.kötü günleri düşünmemeye çalışalım nolur.
berilcim arkadaşımız dikkat etmemiş sanırım elektriklerinde sorun olduğunu yazmış ya.gerginlik yaşamıyalım..iki kişiye ne diyon geçen sayfada yazmıştım he mi yo muu
zorla ağlatcanız beni hatırlatmayın eski günlerri
olur tabiki takıma alınmış olursan ekleriz canım sabah :)
Benm musluklar acildi bile
Cevapladim ya .....
Ben son 4 gundur gelemiyorum bile seninle sorunum olsun
Hc kimseye Menü yorumu yapmadim arti kendimde Menü yazmadim
Belki okudun bilemiyorum nahos gunler geciriyorum
Elektrik kesilmene ne deyim 3 gunde yazmamissindir benide baglamaz
Burda hc bir mesajim kisiye özgü olmadi.
Gecen haftadan beri belli kurallar koyup biraz sekillenmeye calusalim dedik
En azindan gunluk 20 dakika sporumuz olsun yapmayan ceza alsin diye yazdik.cezada ya sekerli yememedir, ya mekiktir yani kadininda kendine yarardir.ister yap ister yapma kime ne.
Uslubnu hic begenmedim.keske yazdiklarindan once 3- 5 sayfa okusaydin kme Menü yazmisim, kme yorum yapmisim.cetiner e bir yorum yazdim oda yarin listeye girme adina
Okumadinsa soyleyim
Kimseyle hele senle hic sorunum Yok.sanal Tripler kavgalar karakterime ve yasima ters.
Ikincisi kizimin Eli yandi, isten istifa ettim, esimle berbat durumdayiz.son 4 gundur kendi derdimi yazip ferahlamaya calismamtan baska mesaj yazmadim.takimdaki kizlarin gecmis olsun mesajina bile toplu bir mesaj yazdim.
Sanirim kendimi anlatabildim
çok zorlu yollardan geçmişsin canım allah bağışlasın yavrunu..benim görümcem senin gibi, kist ameliyatı , 3-4 tüp bebek denemesi, en son dondurulmuş embriyo yerleştirdiler ama onun da kalp atışları durdu, kürtaj oldu... kuzum bebek isteğiyle yanıp tutuşuyor ama olmuyor işte....
kilolarını çok iyi vermişsin hedefine de bişey kalmamış inşallah beraber başaracağız
sanal trip yada kavga değil benimkisi buradaki herkesten destek bekledim hepsi bu. ayrıca geçirdiğiniz nahoş günler için iyi dileklerde bulundum bir kaç gün önce bilmiyorum okudunuzmu cevap vermediniz.zorunda değilsiniz ama sanki dışlandığımı hissettim. çok duygusalım bende çok kötü ve zor günler geçiriyorum geçmiş olsun.
Bosver Canim
Ikizlerim tüp bebek, 16 aylik kizim asilama
3.5 hafta oncede dusuk yaptim
Yalniz degilsin, acini oyle iyi anliorumki
hayırlısı olsun canım..takımdaki eskilerin röportajları var ilk fırsatta yayınlıycam.soruları yeni üyelerde cevaplar tanışmış oluruz.benim ismimde goncakızlar bu arada isimleriniz nedir
benim dilek
36 yaşındayım, 4.5 yaşında oğlum var kısmetse ocakta 2. düşünüyoruz
tabi birbirimizi uygun zamanda yakalayabilirsek
ben 1 yılı aşkın süredir siirtte mecburi hizmetimi yapıyorum
eşim ve evim bursada
çocuk kışın benim yanımda yazın baba ve babaannede kalıyor..o kadar zorki insanın evinden eşinden uzakta olması..hele de çocuk için
az kaldı inşallah yaza evime, aşkıma dönebilirim
oyy kıyamam ben ona canım yaa neyseki kış geldi havalar serin..hasoylanda konuş beyaa sen bi gülümsesen yumuşar o zaten az görüşüyonuz üç günüde küs geçirmeyin.Eki Görüntüle 853628 Eki Görüntüle 853629 Eki Görüntüle 853630
Ggo net cikmadi ama bu halde
Hasoya gelince konusmuyorum
Bosver Canim
Ikizlerim tüp bebek, 16 aylik kizim asilama
3.5 hafta oncede dusuk yaptim
Yalniz degilsin, acini oyle iyi anliorumki
Benm musluklar acildi bile
Cevapladim ya .....
Bende tuhaf oldum şimdi ama İnan bende seni anlıyorum ve lütfen iyi düşün tek çözüm bu şükretmek elimizdekilere şükretmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?