Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yarami kavlattin......

Gonca cogunlugun karari neyse Ben uyarim kizlarin takima girme konusunda

çok zorlu yollardan geçmişsin canım allah bağışlasın yavrunu..benim görümcem senin gibi, kist ameliyatı , 3-4 tüp bebek denemesi, en son dondurulmuş embriyo yerleştirdiler ama onun da kalp atışları durdu, kürtaj oldu... kuzum bebek isteğiyle yanıp tutuşuyor ama olmuyor işte....
kilolarını çok iyi vermişsin hedefine de bişey kalmamış inşallah beraber başaracağız

hep birlikte verice kiloları.kötü günleri düşünmemeye çalışalım nolur.
berilcim arkadaşımız dikkat etmemiş sanırım elektriklerinde sorun olduğunu yazmış ya.gerginlik yaşamıyalım..iki kişiye ne diyon geçen sayfada yazmıştım he mi yo muu
Yarami kavlattin......
zorla ağlatcanız beni hatırlatmayın eski günlerri
kilomuzu şimdi yazsak olurmu yarın yine elektrikler yok

30/10/2013 100kg 07/11/2013 97.3 kg
olur tabiki takıma alınmış olursan ekleriz canım sabah :)

Benm musluklar acildi bile
Cevapladim ya .....

kızlar bu arada isimleriniz nedir
benim dilek
36 yaşındayım, 4.5 yaşında oğlum var kısmetse ocakta 2. düşünüyoruz
tabi birbirimizi uygun zamanda yakalayabilirsek
ben 1 yılı aşkın süredir siirtte mecburi hizmetimi yapıyorum
eşim ve evim bursada
çocuk kışın benim yanımda yazın baba ve babaannede kalıyor..o kadar zorki insanın evinden eşinden uzakta olması..hele de çocuk için
az kaldı inşallah yaza evime, aşkıma dönebilirim

sanal trip yada kavga değil benimkisi buradaki herkesten destek bekledim hepsi bu. ayrıca geçirdiğiniz nahoş günler için iyi dileklerde bulundum bir kaç gün önce bilmiyorum okudunuzmu cevap vermediniz.zorunda değilsiniz ama sanki dışlandığımı hissettim. çok duygusalım bende çok kötü ve zor günler geçiriyorum geçmiş olsun.

Allah çocuk isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bir şekilde nasip etsin iyi düşünürse insan herşey iyi oluyor

Burda birbirimize destek icin variz
Unutalim son mesajlari
Neye dislanasin ki Burda kimse birbirine tanimiyorki

hayırlısı olsun canım..takımdaki eskilerin röportajları var ilk fırsatta yayınlıycam.soruları yeni üyelerde cevaplar tanışmış oluruz.benim ismimde gonca
oyy kıyamam ben ona canım yaa neyseki kış geldi havalar serin..hasoylanda konuş beyaa sen bi gülümsesen yumuşar o zaten az görüşüyonuz üç günüde küs geçirmeyin.

Bosver Canim
Ikizlerim tüp bebek, 16 aylik kizim asilama
3.5 hafta oncede dusuk yaptim
Yalniz degilsin, acini oyle iyi anliorumki

Benm musluklar acildi bile
Cevapladim ya .....

kıyamam sana..
ben de geçen kış yaşadım benzerini
aralık ayında birden acayip kilo vermeye başladım deli gibi yedişim halde haftada 2 kilo falan veriyordum tiroid hormonlarıma bakayım dedim fırlamışlar, hipertiroidi nednei iel ilaç başladım sintigrafi çektirdim meğer hamileymişim.
ilaçlar toksik , radyasyon aldım bir yandan mantığım kürtaj diyor kalbim devam et.. o kararsızlık, kendimi suçlamalar ahhh ne zor günlerdi
devam kararı aldık eşimle ama 8. haftada düşük yaptım,
işin garibi tiroid hormonlarım düzeldi. aslında gebelik tirotoksikozu denilen tamamen gebeliğin neden olduğu bir durummuş
şimdi korkuyorum aynı şeyi yaşar mıyım tekrar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…