bende bi menümü paylaşayım.
sabah;
greyfurt mandalina armut suyu karışımı yarım simit
ağlan; tavuk suyuna çorba ve tavuklu pilav
akşam; yarım tabak zeytinyağlı pırasa; kase yoğurt 1 dilim ekmek
ara; 1 tatalı kaşığı sarelle 1 dilim ekmek
spor;1 saat yüzme tam 1,5 km çok yorudum 1 km kurbağlama 1 km serbest stil.
au;2-3 litre
sağol canım benim inşallahTebrik ederim canım çok güzel gidiyosun bu gidişle hedefine ulaşacaksın en azından 63 felan olursun 👏
çok geçmiş olsun canımben geldim miğdemden parça aldılar patalojiye vereceğim saat 1de bakalım nezaman çıkar bilmiyorum.
merhabalar
herkesi tebrik ederim kimse kilo almamış genelde herkes vermiş,süpersiniz kızlarrrrrr
bende sana tekrar teşekkür ederim beynim dumur oldu bugünSen bugün neden herkese teşekkür ediyorsun yahu
Bende sana edeyim bari
Bu arada Beril çıktı mı gerçekten ? Ben paylaşım yapamıyorum sanıyorum listeyi , unutmayın sakın taşımayı .
ayyy yok malesef dayak buldun kaç yemek buldun ye oldu dünara ögünlerin yok mu fıstıgım ?
tamam zeynep abla hemen bi kardeş takıma paylaşıyımberil yok sanırsam sünger bopum bu is sana düsüyor sanırsam listeyi paylasım alanına tasırmısın
yok canım yollamadım bi bakayım hemenArkadaşlar kardeş takımlara yolladın mı liste ?
canım sen taşısdınmı ben kardeş takıma bi göndereyimkızlar ben geldim ama siz halletmişsiniz sanırım
yardımı dokunan kızlar hepinizi öpüyorum
listeyi kardeş takımlara gönderiyorum kızlar
listeyi kardeş takımlara gönderiyorum kızlar
cimcime canım gecmiş olsun
kardeş takım hangisi kızlar kardeşimi arıyorum bulamıyorum. müge anlıya çıkıcam bunun için
ay şekerim bilemedim valla ikisinede baktım yok bizim liste 7 zaten hayalet takım olmuş sanırım
7 ve 13 tü eskiden , hala öyle mi bilmiyorum ki :26:
7 ve 13 tü eskiden , hala öyle mi bilmiyorum ki :26:
ay şekerim bilemedim valla ikisinede baktım yok bizim liste 7 zaten hayalet takım olmuş sanırım
Topraks paylaşmış ben gördüm şimdi , sen hala ara dur kardeşini , millet beşik kertmesi bile yaptı
bende bi menümü paylaşayım.
sabah;
greyfurt mandalina armut suyu karışımı yarım simit
ağlan; tavuk suyuna çorba ve tavuklu pilav
akşam; yarım tabak zeytinyağlı pırasa; kase yoğurt 1 dilim ekmek
ara; 1 tatalı kaşığı sarelle 1 dilim ekmek
spor;1 saat yüzme tam 1,5 km çok yorudum 1 km kurbağlama 1 km serbest stil.
au;2-3 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?