Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet olsun menün güzel
spora bayıldıııııııımmmmmmmmmmm
ben de yüzmek istiyorum yaaaaa, buralarda yok maalesef havuz falan

kızlar ben geldim ama siz halletmişsiniz sanırım
yardımı dokunan kızlar hepinizi öpüyorum

Tebrik ederim canım çok güzel gidiyosun bu gidişle hedefine ulaşacaksın en azından 63 felan olursun 👏
sağol canım benim inşallah
ben geldim miğdemden parça aldılar patalojiye vereceğim saat 1de bakalım nezaman çıkar bilmiyorum.
çok geçmiş olsun canım
merhabalar
herkesi tebrik ederim kimse kilo almamış genelde herkes vermiş, süpersiniz kızlarrrrrr

aynen ben de herkesi tebrik ediyorum

Sen bugün neden herkese teşekkür ediyorsun yahu

Bende sana edeyim bari

Bu arada Beril çıktı mı gerçekten ? Ben paylaşım yapamıyorum sanıyorum listeyi , unutmayın sakın taşımayı .
bende sana tekrar teşekkür ederim beynim dumur oldu bugün
ara ögünlerin yok mu fıstıgım ?
ayyy yok malesef dayak buldun kaç yemek buldun ye oldu dün
beril yok sanırsam sünger bopum bu is sana düsüyor sanırsam listeyi paylasım alanına tasırmısın
tamam zeynep abla hemen bi kardeş takıma paylaşıyım
Arkadaşlar kardeş takımlara yolladın mı liste ?
yok canım yollamadım bi bakayım hemen
kızlar ben geldim ama siz halletmişsiniz sanırım
yardımı dokunan kızlar hepinizi öpüyorum
canım sen taşısdınmı ben kardeş takıma bi göndereyim

bugün çok iyi bir diyet merkeziyle öngörüşmeye gittim.
haftada 2 filan kontrolü var dakka başı arayıp yediğini içtiğini filan soruyolar yani otokontrolü oluşturuyorlar.
bu hafta tahlillerimi yaptıracağım ve yediklerimi yazacağım. sakın kendini kasma normal yeme düzenini yaz dediler o yüzden önümüzdeki hafta kilo alırsam yada klo kaybetmezsem kusura bakmayın hatunla. isterseniz beni iainli de gösterebilirsiniz.

kılzar 13. takımdan cevap çıkmayacak gibi benimde her an işim çıkabilir listeyi paylaşayım eğer bir düzeltme gerekirse yaparıza olurmu acaba öyle

kızlar ben listeyi paylaştım eğrki 13. takımda düzeltin derslerse gereken düzeltme yapılır ben 1 saat sonra tekrar bakarım. öpüldünüz şekerlr.

Yüzmeye gitmen ne kadar güzel keşke bende gidebilsen boyun fıtığına en iyi gelen yüzmeymiş birde sarelleyi boşver cnm bağımlılık yapıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…