Canm senin mesajla sporu kacirdim sanirim
Aklindaysa yazarmisin
Kızlar bu arada menünün yazamamıştım hemen paylaşim
Sabah: 1 dilim ekmek peynir biraz birazda salatalık domates
Ara: 1 limon canım çok istedi
Öğle :1 kepçe makarna 1 kase salata
Yarm kase yoğurt
Ara: Türk kahvesi 1 naneli şeker
Akşam : yarım porsiyon adana salata
2 saat spor
2,5 lt su
Canım ben mesaj sayıma bakamıyorum telefondan girdiğim için ama sporum 5 saat
sağ salim atlattık mı kızlar bu günü de :))
ben koşturmadan kilomu yazmamışım :)) 2 gün önce 63,3 olan tartım bu sabah benden pek hoşnut kalmamış olacak ki 64,1 gösterdine yedim ben yaaaaaaaaa
kızlar bugün yoğunluktan listemi de paylaşamadım hemen yazıyım
sabah:
1 haşlanmış yumurta
domates, salatalık
peynir, zeytin
ara:
10 tane kuru üzüm
2 tane yulaflı bisküvi
öğle:
1 kase yulaf
ara yok
akşam:
1 tabak yeşil fasülye
yarım kase yoğurt
ara:
1 fincan sütlü şekersiz türk kahvesi
spor: 1 saat yürüyüş
su: 4 litre
Gogo askim
Ben yardimcin olamayacagim kusuruma bakma, zaten bugun kendimi deneyecegim yapabilirsem olurum demistim.sabahin 8 Den ogleden sonraya Kadar liste nasil yapilir su bu derken bir sekilde lusteyi yaptim renklendireyimde yayinlayim bakalim derken liste benden once bitti SAP gibi kalmam Karim oldu,11 deki elifin randvusuna gec gitmemmi, saatlerce PC de kalmammi, habire hesaplama yapmammi aman yanlislik olmasin diye yoksa sonuc olarak becerememmi karim bilemiyorum suan.
Gecmis sayfalar okunsaydi keske
Biride benim bugun liste yaptigimi, yada yapabilmek istedigimin farkina varsaydi keske.
Birseyleri yerine oturtayim bende b sayede Motive olayim diye saatlerce Burda takilmanin bos olduna Katar verdim
Ic sesim sunu diyor 5 mesajini yaz, gerisine karisma
ohooo daha ilk cumadan pes etceksen yandı gülüm keten helva.pes etcek olsaydım ben etcektim aşkım.hiçbişey bilmezken takımın kaptanı oldum ki benim kilo hesaplamamı bile gökçe yapıyodu saolsun.geçen değil önceki cuma bütün zamanımı pc başında geçirdim listeyi pegasus ve aus olmasa yapamazdım.yetmezmiş gibi yapılmış listeyi götürdüm yanlış yerde paylaştım.daha noldunu anlamadan geçen hafta bütün işi gökçe yaptı yine.bu hafta hepiniz uğraştınız.haftaya cuma nolur bilmem.son zamanlarda sıkıntılısın hepimiz farkındayız.o yüzden çabuk pes ettiğini düşünüyorum.yoksa sen kimseyi yarı yolda bırakıcak bi insan değilsin diye düşünüyorum yanlışta düşünmüş olabilirmiyim acaba :44:
benim içses çok yorgunsun ne işin var sanal alemde diyo ama bende bikaç içses var diğer içses çok şükür atlattık bu cumayı diyo diğeride beril bu işi yarım bırakmaz diyoo..
Ic ses: keske biraz saygi gosteripte aus bitirmemi bekleseydi
2. ic ses: yorgunluktan yada baska hirseyden degil saygisizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?