Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ellerinize sağlık kızlar hepinizi öptüm kocaman.daha yeni ameliyattan ciktim yemek yedim bu saatte cok yorgunum.

Kızlar bu arada menünün yazamamıştım hemen paylaşim
Sabah: 1 dilim ekmek peynir biraz birazda salatalık domates
Ara: 1 limon canım çok istedi
Öğle :1 kepçe makarna 1 kase salata
Yarm kase yoğurt
Ara: Türk kahvesi 1 naneli şeker
Akşam : yarım porsiyon adana salata
2 saat spor
2,5 lt su

Menün çok güzel ama meyve yok cnm 2 saat sporda tebrikler yani

sağ salim atlattık mı kızlar bu günü de :))
ben koşturmadan kilomu yazmamışım :)) 2 gün önce 63,3 olan tartım bu sabah benden pek hoşnut kalmamış olacak ki 64,1 gösterdi ne yedim ben yaaaaaaaaa

sağ salim atlattık mı kızlar bu günü de :))
ben koşturmadan kilomu yazmamışım :)) 2 gün önce 63,3 olan tartım bu sabah benden pek hoşnut kalmamış olacak ki 64,1 gösterdi ne yedim ben yaaaaaaaaa

koruma döneminde canım olabiliyor artışlar eğer işimiz bittiyse ben kapatıyorum dükkanı

kızlar bugün yoğunluktan listemi de paylaşamadım hemen yazıyım

sabah:
1 haşlanmış yumurta
domates, salatalık
peynir, zeytin

ara:
10 tane kuru üzüm
2 tane yulaflı bisküvi

öğle:
1 kase yulaf

ara yok

akşam:
1 tabak yeşil fasülye
yarım kase yoğurt

ara:
1 fincan sütlü şekersiz türk kahvesi

spor: 1 saat yürüyüş
su: 4 litre

Çok dengeli bir menü

kızlar biz kaçıncı olduk yaa bn listemizin son halini göremedim takım ortalamamızı falan bi de diğer takımlara nerden bakıyoruz ki ???

Bugün doğru düzgün uğrayamadım kızlar. Biraxda sporcyapmam lazım cok yorgunum aslında ama evde yapicam yinede.pc yi ele gecirince bakarım geçmiş sayfalara.

Gogo askim
Ben yardimcin olamayacagim kusuruma bakma, zaten bugun kendimi deneyecegim yapabilirsem olurum demistim.sabahin 8 Den ogleden sonraya Kadar liste nasil yapilir su bu derken bir sekilde lusteyi yaptim renklendireyimde yayinlayim bakalim derken liste benden once bitti SAP gibi kalmam Karim oldu,11 deki elifin randvusuna gec gitmemmi, saatlerce PC de kalmammi, habire hesaplama yapmammi aman yanlislik olmasin diye yoksa sonuc olarak becerememmi karim bilemiyorum suan.
Gecmis sayfalar okunsaydi keske
Biride benim bugun liste yaptigimi, yada yapabilmek istedigimin farkina varsaydi keske.
Birseyleri yerine oturtayim bende b sayede Motive olayim diye saatlerce Burda takilmanin bos olduna Katar verdim
Ic sesim sunu diyor 5 mesajini yaz, gerisine karisma

ohooo daha ilk cumadan pes etceksen yandı gülüm keten helva.pes etcek olsaydım ben etcektim aşkım.hiçbişey bilmezken takımın kaptanı oldum ki benim kilo hesaplamamı bile gökçe yapıyodu saolsun.geçen değil önceki cuma bütün zamanımı pc başında geçirdim listeyi pegasus ve aus olmasa yapamazdım.yetmezmiş gibi yapılmış listeyi götürdüm yanlış yerde paylaştım.daha noldunu anlamadan geçen hafta bütün işi gökçe yaptı yine.bu hafta hepiniz uğraştınız.haftaya cuma nolur bilmem.son zamanlarda sıkıntılısın hepimiz farkındayız.o yüzden çabuk pes ettiğini düşünüyorum.yoksa sen kimseyi yarı yolda bırakıcak bi insan değilsin diye düşünüyorum yanlışta düşünmüş olabilirmiyim acaba :44:
benim içses çok yorgunsun ne işin var sanal alemde diyo ama bende bikaç içses var diğer içses çok şükür atlattık bu cumayı diyo diğeride beril bu işi yarım bırakmaz diyoo..

Ic ses: keske biraz saygi gosteripte aus bitirmemi bekleseydi
2. ic ses: yorgunluktan yada baska hirseyden degil saygisizlik

Ic ses: keske biraz saygi gosteripte aus bitirmemi bekleseydi
2. ic ses: yorgunluktan yada baska hirseyden degil saygisizlik

canım aus daha öncede yardım etmişti bana ondan bugün gelip bakmıştır.kaptanlığı kabul etmek istememiştim ben çalışıyorum zamanım yok diye..eğer müdahale istemiyosan söylerdik herkese..yada ben çözüm üretmeye çalışmıştım perşembe bildirim yapalım ben akşamdan yapayım demiştim.ki bende senin kadar belki daha fazla zorlanmama rağmen söyledim bunu yani perşembe tüm akşamımı pc başında geçitmeyi göze aldım..ben yinede aus ada pegasusa yardım eden herkese teşekkür ediyorum..sen yavrunun canı çok yandığı halde çok uğraştın sana daha çok teşekkür ederim canım.bugünü kotaran herkesi öpüyorum.

bütün mesajları okudum ama alıntı yapamadım.herkesi tebrik ederim kızlar.
cimcimem geçmiş olsun canım inşallah kötü bişey çıkmaz patolojiden.
gökçem seni seviyom..
dünkü menümü yazıyım artık
sabah yarım simit yeşillik peynir salatalık

ara karabuğday yarım elma

öğlen 4 kaşık makarna çorba salata

ara 1 dilim ayva yarım greyfurt

akşam çorba ıspanak yoğurt 1 dilim ekmek

ara yarım nar

su 2.5 lt.
spor 30 dk.kardiyo falan karışık spor.

kızlar sizlerde fikrinizi söyleyin diye yazıyorum.takımımız şu an 10 kişi birde pozitif var aday olarak.daha fazla kişi çağırmak istemiyorum zira uğraşmak bi hayli zor oluyo.ayrılan yada mezun olan olursa yine çağırırız ne dersiniz.

Mesaj ve sporlarimiz

gogo2405: 90 mesaj 4 saat 40 dakia spor
cimcimesude: 20 mesaj. 4 Saat 20 dakika spor
defne2222 : 40 mesaj 3 saat 20 dakika
sponge_bop :
beril77: 87 mesaj 2 Saat 30 dakika spor
beyza1990:43 msj spor ???
SsSiMqE: 40 mesaj sporu tam
yellowmelon:
dcetiner: 44 mesaj. 4 Saat 30 dakika spor
nuvea:
pozitif:

kızlar eksik olanlarda yazsın lütfen kaçmak yok heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…