Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benide eklemişsin cnm yanlışlıkla

günaydın canım, bence biraz alıngan davranmışsın. ilk haftan olduğu için herkes yardımcı olmaya çalıştı sadece, bir de burada sadece yazı dili ile iletişim kurmaya çalışıyoruz dolayısıyla bazı iletişim aksaklıkları olması doğal bir durum. herkes iyi niyetle takıma destek olmaya çalıştı, olayın senin liste yapman ya da yapamamanla ilgisi yok yani imece olsundu amaç. şimdi sen o iç sesine de ki, benim keyfimi kaçırma, külahları değişmeyelim :))) ben sana inanıyorum, haftaya sen listeyi yapana kadar ya da yardım isteyene kadar bekleriz canım

canım bencede fazla kişi çağırma canım hem senin takibin zor olur hemde listelerin hazorlanmasında ne akdar çok kişi olursa o kadar çok toplamamız zor olur, asayişi sağlamak zorlaşır.

aus gelecek 1 aya kadar onun yerini ayırmış olalım hemde

Son düzenleme:
gökçe canım burada sana bir sürü güzel iltifat yazmıştım ama sildim sonradan :)))

Son düzenleme:
Mesaj ve sporlarimiz

gogo2405: 90 mesaj 4 saat 40 dakia spor
cimcimesude: 20 mesaj. 4 Saat 20 dakika spor
defne2222 : 40 mesaj 3 saat 20 dakika
sponge_bop : 27 mesaj 3 saat 15 dakika
beril77: 87 mesaj 2 Saat 30 dakika spor
beyza1990:43 msj spor ???
SsSiMqE: 40 mesaj sporu tam
yellowmelon:
dcetiner: 44 mesaj. 4 Saat 30 dakika spor
nuvea:
pozitif:

canım dün gecede gördüm aslında yazını ama cevap vermek istemedim. acaba bu cevabı sana nasıl uygun bir dille anlatabilirm diye düşündüm. çünkü yazı dili geçekten yanlış anlaşılmaya müsait.
sonra kendime döndüm ve neden yardım ettim diye düşündüm. çünkü senin ne zaman döneceğini bilmiyordum. kızın rahatsızdı onu götürmüştün doktora kaçta döneceğini bilemedim ve listede beni beklemiştin. bir bakıma kendi hatamı telafi ettirebilmek için yardımcı olmaya çalıştım. neden geciktiğime dair açıklamayı sana özelden gönderdim.

önceki haftaları hatırlamıyormusun canım gökçe yada gonca listeyi yaparken bazen pegasus gelir düzenler listeyi bazen aus, geçen hafta yine gökçe bir kısmını topladı, elimden geldiğince ondan önceki hafta ben biraz yapmaya çalştım.

canımcım liste bir şekilde hazırlanır ama senden ricam kaptan yardımcısı olarak olaylara biraz daha sakin ve sağduyulu yaklaşman.

canım dün herkese teşkür edip durdum aus da dalga geçti sanada teşekkür edeyim bari :))

afiyet olsun çok beğendim menüyü

10 kişi yeterli bence de

dünkü menüm
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği, 1dilim peynir,çay
ara:3 ceviz
öğle: 2 tanecik misket köfte (tadı çok kötüydü) salata cacık turşu 1.5 dilim ekmek (bizim yemekhanenin menüsü bir acayip)
ara: 2 tane yulaflı bisküvi
akşam: yarım patates haşlanmış, 1 dilim peynir bol salata 1dilim ekmek
ara: patlamış mısır 1kase
spor: 40 dk yürüyüş
su 2 lt

menüm korkunç olmuş ben bile beğenmedim

Ben konlari uzatmaktan yana degilim. Ama yanlis anlasilmisim duzeltme lazim.
Ben bana yardim edildone tavr etmedim.ben bana Balik verilmesi yerine tutmasini ogretselerdi diyorum.acikcada soyleyim ausun liste bittigi anda gelip hic Birsey demeden btirmesinden bozuldum.burda bana sorulmasini bekledim ya bu kadin brsey yapmaya calisiyor neyi yapamiyo, nerde hata etti, vs diye.bu konuda tek bir kelime yazmiyacagim Sadece beklentimi soyleme geregi duydum.
Ic sesim dis sesim sunda kararli Listeyi yapamiyorum, yapmayada ugrasmiyacagim.yardimda ivedilikle yapiliyim zaten.
Lüften bop uzerine alinma Canim senle ilgili degil.

Bu konuda yorum yaparsanizda Ben cevap yazmayacagim.kendimi ifade ettim yeterince

Son düzenleme:

Menunu degil kendini yorumuna

Kötü değil bence

beğenmemekta haklısın ne diyim.

şöyle bir baktım listeye .pozitif yeni cezadan muaf. beyza sporunu yazmamış nueva spor msj yazmamış.bugün yazmazsanız sizede ceza var .yellowmelon mazeretini açıkladı sınavlar zor oluyo insiyatif kullanıp ceza vermiyorum.hergün 20 dk. spor haftada 140 dk.yapıyoyani 2 st 20 dk altında kalnlara ve 35 msj altında kalanlara ceza geliyoooo
sponge_bop ve cimcimesude msj sayınızdan dolayı hergün 50 mekik cezanız var toplam 350 yapıyo ister 50 50 ister 100 cumaya kadar bitiriyosunuz kızlar. hadi kolay gelsin.
dipnot cimcimem endoskopi olmuştun rahatsızlığından dolayı başka bi sporla değiştirebilirsin bu defalık yada başka bi haftaya erteleyebiliriz..

Son düzenleme:
Uykusuzlugum basladi yine
4 te uyuyup 6.30 uyanmaya basladim yine
Kh diyeti yapacam yine
Kizlarla disari cikmama lazim yine
Elifin pansumani var bugun yine
Yalnizim yine

Bol yineli bir mesaj yazdim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…