Mesaj ve sporlarimiz
gogo2405: 90 mesaj 4 saat 40 dakia spor
cimcimesude: 20 mesaj. 4 Saat 20 dakika spor
defne2222 : 40 mesaj 3 saat 20 dakika
sponge_bop :
beril77: 87 mesaj 2 Saat 30 dakika spor
beyza1990:43 msj spor ???
SsSiMqE: 40 mesaj sporu tam
yellowmelon:
dcetiner: 44 mesaj. 4 Saat 30 dakika spor
nuvea:
pozitif:
kızlar eksik olanlarda yazsın lütfen kaçmak yok heee
Benide eklemişsin cnm yanlışlıkla
Gogo askim
Ben yardimcin olamayacagim kusuruma bakma, zaten bugun kendimi deneyecegim yapabilirsem olurum demistim.sabahin 8 Den ogleden sonraya Kadar liste nasil yapilir su bu derken bir sekilde lusteyi yaptim renklendireyimde yayinlayim bakalim derken liste benden once bitti SAP gibi kalmam Karim oldu,11 deki elifin randvusuna gec gitmemmi, saatlerce PC de kalmammi, habire hesaplama yapmammi aman yanlislik olmasin diye yoksa sonuc olarak becerememmi karim bilemiyorum suan.
Gecmis sayfalar okunsaydi keske
Biride benim bugun liste yaptigimi, yada yapabilmek istedigimin farkina varsaydi keske.
Birseyleri yerine oturtayim bende b sayede Motive olayim diye saatlerce Burda takilmanin bos olduna Katar verdim
Ic sesim sunu diyor 5 mesajini yaz, gerisine karisma
canım bencede fazla kişi çağırma canım hem senin takibin zor olur hemde listelerin hazorlanmasında ne akdar çok kişi olursa o kadar çok toplamamız zor olur, asayişi sağlamak zorlaşır.kızlar sizlerde fikrinizi söyleyin diye yazıyorum.takımımız şu an 10 kişi birde pozitif var aday olarak.daha fazla kişi çağırmak istemiyorum zira uğraşmak bi hayli zor oluyo.ayrılan yada mezun olan olursa yine çağırırız ne dersiniz.
gökçe canım burada sana bir sürü güzel iltifat yazmıştım ama sildim sonradan :)))günaydın canım, bence biraz alıngan davranmışsın. ilk haftan olduğu için herkes yardımcı olmaya çalıştı sadece, bir de burada sadece yazı dili ile iletişim kurmaya çalışıyoruz dolayısıyla bazı iletişim aksaklıkları olması doğal bir durum. herkes iyi niyetle takıma destek olmaya çalıştı, olayın senin liste yapman ya da yapamamanla ilgisi yok yani imece olsundu amaç. şimdi sen o iç sesine de ki, benim keyfimi kaçırma, külahları değişmeyelim :))) ben sana inanıyorum, haftaya sen listeyi yapana kadar ya da yardım isteyene kadar bekleriz canım
Gogo askim
Ben yardimcin olamayacagim kusuruma bakma, zaten bugun kendimi deneyecegim yapabilirsem olurum demistim.sabahin 8 Den ogleden sonraya Kadar liste nasil yapilir su bu derken bir sekilde lusteyi yaptim renklendireyimde yayinlayim bakalim derken liste benden once bitti SAP gibi kalmam Karim oldu,11 deki elifin randvusuna gec gitmemmi, saatlerce PC de kalmammi, habire hesaplama yapmammi aman yanlislik olmasin diye yoksa sonuc olarak becerememmi karim bilemiyorum suan.
Gecmis sayfalar okunsaydi keske
Biride benim bugun liste yaptigimi, yada yapabilmek istedigimin farkina varsaydi keske.
Birseyleri yerine oturtayim bende b sayede Motive olayim diye saatlerce Burda takilmanin bos olduna Katar verdim
Ic sesim sunu diyor 5 mesajini yaz, gerisine karisma
canım aus daha öncede yardım etmişti bana ondan bugün gelip bakmıştır.kaptanlığı kabul etmek istememiştim ben çalışıyorum zamanım yok diye..eğer müdahale istemiyosan söylerdik herkese..yada ben çözüm üretmeye çalışmıştım perşembe bildirim yapalım ben akşamdan yapayım demiştim.ki bende senin kadar belki daha fazla zorlanmama rağmen söyledim bunu yani perşembe tüm akşamımı pc başında geçitmeyi göze aldım..ben yinede aus ada pegasusa yardım eden herkese teşekkür ediyorum..sen yavrunun canı çok yandığı halde çok uğraştın sana daha çok teşekkür ederim canım.bugünü kotaran herkesi öpüyorum.
afiyet olsun çok beğendim menüyübütün mesajları okudum ama alıntı yapamadım.herkesi tebrik ederim kızlar.
cimcimem geçmiş olsun canım inşallah kötü bişey çıkmaz patolojiden.
gökçem seni seviyom..
dünkü menümü yazıyım artık
sabah yarım simit yeşillik peynir salatalık
ara karabuğday yarım elma
öğlen 4 kaşık makarna çorba salata
ara 1 dilim ayva yarım greyfurt
akşam çorba ıspanak yoğurt 1 dilim ekmek
ara yarım nar
su 2.5 lt.
spor 30 dk.kardiyo falan karışık spor.
kızlar sizlerde fikrinizi söyleyin diye yazıyorum.takımımız şu an 10 kişi birde pozitif var aday olarak.daha fazla kişi çağırmak istemiyorum zira uğraşmak bi hayli zor oluyo.ayrılan yada mezun olan olursa yine çağırırız ne dersiniz.
canım dün gecede gördüm aslında yazını ama cevap vermek istemedim. acaba bu cevabı sana nasıl uygun bir dille anlatabilirm diye düşündüm. çünkü yazı dili geçekten yanlış anlaşılmaya müsait.
sonra kendime döndüm ve neden yardım ettim diye düşündüm. çünkü senin ne zaman döneceğini bilmiyordum. kızın rahatsızdı onu götürmüştün doktora kaçta döneceğini bilemedim ve listede beni beklemiştin. bir bakıma kendi hatamı telafi ettirebilmek için yardımcı olmaya çalıştım. neden geciktiğime dair açıklamayı sana özelden gönderdim.
önceki haftaları hatırlamıyormusun canım gökçe yada gonca listeyi yaparken bazen pegasus gelir düzenler listeyi bazen aus, geçen hafta yine gökçe bir kısmını topladı, elimden geldiğince ondan önceki hafta ben biraz yapmaya çalştım.
canımcım liste bir şekilde hazırlanır ama senden ricam kaptan yardımcısı olarak olaylara biraz daha sakin ve sağduyulu yaklaşman.
Ben konlari uzatmaktan yana degilim. Ama yanlis anlasilmisim duzeltme lazim.günaydın canım, bence biraz alıngan davranmışsın. ilk haftan olduğu için herkes yardımcı olmaya çalıştı sadece, bir de burada sadece yazı dili ile iletişim kurmaya çalışıyoruz dolayısıyla bazı iletişim aksaklıkları olması doğal bir durum. herkes iyi niyetle takıma destek olmaya çalıştı, olayın senin liste yapman ya da yapamamanla ilgisi yok yani imece olsundu amaç. şimdi sen o iç sesine de ki, benim keyfimi kaçırma, külahları değişmeyelim :))) ben sana inanıyorum, haftaya sen listeyi yapana kadar ya da yardım isteyene kadar bekleriz canım
dünkü menüm
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği, 1dilim peynir,çay
ara:3 ceviz
öğle: 2 tanecik misket köfte (tadı çok kötüydü) salata cacık turşu 1.5 dilim ekmek (bizim yemekhanenin menüsü bir acayip)
ara: 2 tane yulaflı bisküvi
akşam: yarım patates haşlanmış, 1 dilim peynir bol salata 1dilim ekmek
ara: patlamış mısır 1kase
spor: 40 dk yürüyüş
su 2 lt
menüm korkunç olmuş ben bile beğenmedim
dünkü menüm
öğle: 2 tanecik misket köfte (tadı çok kötüydü) salata cacık turşu 1.5 dilim ekmek (bizim yemekhanenin menüsü bir acayip)
su 2 lt
beğenmemekta haklısın ne diyim.dünkü menüm
su 2 lt
Mesaj ve sporlarimiz
gogo2405: 90 mesaj 4 saat 40 dakia spor
cimcimesude: 20 mesaj. 4 Saat 20 dakika spor
defne2222 : 40 mesaj 3 saat 20 dakika
sponge_bop : 27 mesaj 3 saat 15 dakika
beril77: 87 mesaj 2 Saat 30 dakika spor
beyza1990:43 msj spor ???
SsSiMqE: 40 mesaj sporu tam
yellowmelon:
dcetiner: 44 mesaj. 4 Saat 30 dakika spor
nuvea:
pozitif:30 msj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?