• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bana kayip diyenede bakin
Sekil a sayfa 1 konu adi kayip hedef kisi Toprak

Sen nerdesin leynnnnn
Ben diyet modunda degilim gelemiyom yananizdan öpemiyommmmm

Son düzenleme:
Ne oldu sustunuz spora gidecem bende konusmazsaniz hihhhhh küstüm

Gogo bir selami esirgeyecek ne yaptim

Kusme anneeeemmm selam vermezmiyim facede arkadasimla yazisiyodum gormedim senii.tam cvp yazarken telefonun sarji bitti.ne zaman foncen ozledim seni yeter aryik izin.kaptan olarak koycam butun agirligimi dön artık.

Kusme anneeeemmm selam vermezmiyim facede arkadasimla yazisiyodum gormedim senii.tam cvp yazarken telefonun sarji bitti.ne zaman foncen ozledim seni yeter aryik izin.kaptan olarak koycam butun agirligimi dön artık.
Bilmiyomki....
Bazen pc bile acamiyom zaman yetmiyor
Bu gece 4. gecemiz sabaha dek elif agliyor Ben agliyom

dünkü menümü yazmadım yazayımda geçen sayfalara bir bakayım :))
sabah ılık su kaşarlı tost cay

ara greyfurt

öglen çorba salata 1 dilim ekmek karnıbahar yemeği

ara mandalina

akşam 4 köfte az patates yogurt

su 2 lt.
spor 1 st. leslie

dünkü menümü yazmadım yazayımda geçen sayfalara bir bakayım :))
sabah ılık su kaşarlı tost cay

ara greyfurt

öglen çorba salata 1 dilim ekmek karnıbahar yemeği

ara mandalina

akşam 4 köfte az patates yogurt

su 2 lt.
spor 1 st. leslie

Guzel güzel guzellllllll

Selam aranıza yeni katılıyorum 4.Takıma gelmek güzel 4 uğurlu sayımdır.

Benim hem tiroidim çalışmıyor hemde pkoluyum (polikistikover) ve iki hastalıkta kilo yapıyor ve vermesi hayli zor.

22 Kasım cuma günü 87 kilo ile diyete başladım. (Diyetisyen kontrolünde)
29 Kasım cuma günü 84.9 kilo çıktım.
06 Aralık cuma (bugün) tekrar doktora gittiğim ve ölçüm yapıldı 83.5 kiloyum :)

Yani 15 günde 3.5 kilo vermiş bulunmaktayım :)

İlk ve acil hedefim 75 kilonun altına düşmek sonrasında ömürümün büyük kısmında olduğum gibi 65 kilo olmak istiyorum. 75 Kilonun altına düşmeden kilo konusunda hep moralsiz ve inançsız olucam. Ama 75 in altına düştükten sonra daha da motive olacağımı düşünüyorum. Ben iki sene öncesine 65 kilo dal gibi bi kızdım ama sonra sinir stres üzüntü hastalıklara sebep oldu ve bu hastalıklar da kilo almama sebep oldu umarım yeniden eski halime dönebilirim. Bu arada boyum 1.74 :)
canım takım için bugünkü kikonu başlangıç alıcaz birde tam hedef kilon kac öğrenmem gerek.takım kurallarımız okudun kabul ediyosan belirtirmisin.verdiğin kilolar için tebrik ediyorum güzel paylaşaımlar canım :))
Takıma davet edildim. Başka birşey yapmam gerekiyor mu?
bugünkü kilonu ve hedef kilonu öğrenmem gerkli.aynı şekilde kurallarımız okuduysan kabul ediyosan öğrenmek isterim.tekrar hoşgeldiniz ikinizde.
Kızlar yeni kilom 63.8 takım ortalaması 0'44 ediyor ekleyebüliyormuyız
paylaşım alanına taşıdıktan sonra ekleyemiyoruz canım.keşke geçen hafta söyleseydin izinli yazsaydım.ama hiç bişey sölemeden uğramadın.
Kızlar yanlış birşey yapmaktan korkuyorum kilo ekleyim mi
eklememen iyi olmuş tekrar ceza almıyalım.birde takıma devam edip etmiyceni öğrenebilirmiyim canım.

canım takım için bugünkü kikonu başlangıç alıcaz birde tam hedef kilon kac öğrenmem gerek.takım kurallarımız okudun kabul ediyosan belirtirmisin.verdiğin kilolar için tebrik ediyorum güzel paylaşaımlar canım :))

bugünkü kilonu ve hedef kilonu öğrenmem gerkli.aynı şekilde kurallarımız okuduysan kabul ediyosan öğrenmek isterim.tekrar hoşgeldiniz ikinizde.

paylaşım alanına taşıdıktan sonra ekleyemiyoruz canım.keşke geçen hafta söyleseydin izinli yazsaydım.ama hiç bişey sölemeden uğramadın.

eklememen iyi olmuş tekrar ceza almıyalım.birde takıma devam edip etmiyceni öğrenebilirmiyim canım.

Sanirim ekledi......

Bugün ki kilom 83.5 ve hedefim 65 kurallara da mümkün olduğunca uymaya çalışacağım :) Ellimden geldiğince paylaşımlarda bulunurum ancak diyet listem sabit olduğundan hergün aynı listeyi paylaşmam gerekicek papağan gibi :) Bunun dışında kurallar uygundur:)

Az önce tartıldim 88.6 kiloyum boyum 167 hedef kilom 62 kuralları okudum elimden geldiğince uymaya çalışıcam :)

Back
X