Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

listenin son hali pozitif dışında herkes evet dedi oda evet der sanırsam.sponge yok nueva nın geliceni sanmıyorum.yellowmelon çok yoğun sadece kilo bildirmeye geliyo.yarın 12 ye kadar kilolarınızı bildirin lütfen kızlar geç kalmıyalım yinee

Gogo batik takimlarin birine kaptan olup yeniden baslamayi dusunuyorum ne dersin

Yellowun yaptigi bana etik gelmiyor
Sebep bildirdimi cuma gelirim Sadece diye

Gogo batik takimlarin birine kaptan olup yeniden baslamayi dusunuyorum ne dersin
ne diyim bilmiyomki zor bi iş ben cesaret edemem ama sen yaparım diyosan elimden gelen yardımı yaparım.
Yellowun yaptigi bana etik gelmiyor
Sebep bildirdimi cuma gelirim Sadece diye

sınavları falan vardı yoğun o yüzden isterseniz izinli yazın demişti 2 haftadır böyle durum.yarın gelsin bakalım yoğunluğu uzun sürecekse izinlide yazabilirim.

Bir sorumluluk alip istikrarli gitmek istiyorum.bende emin degilim dusunuyorum.....
Bilmiyordum sinavlari varsa okeyyyyyy.

Hep Ben yaziyommmmmm olmuyor ama....
Siz yazana Kadar Ben bir dusa gireyim geliyim

sabah nöbetten çıktığımda boğazım acıyodu bitki çayları pastil falan geçer dedim hala geçmedii

geldim face e falan takılıyom.
Benim Face Yok kizlarinda Yok izin cikmadi.......

sabah nöbetten çıktığımda boğazım acıyodu bitki çayları pastil falan geçer dedim hala geçmedii
Dikkat et canisi salgin var.havalar malummmm.bogaz agrisina burday unu lapasi iyi geliyor.muhallebi gibi yapiliyor.yakacak gibi Sicak Sicak yutuluyor.kaynanam cok yapar
herkes gitti yatmaya gidiyom iyi geceler.telden bakarım yine.
Iyi geceler Canim

Benim Face Yok kizlarinda Yok izin cikmadi.......

Dikkat et canisi salgin var.havalar malummmm.bogaz agrisina burday unu lapasi iyi geliyor.muhallebi gibi yapiliyor.yakacak gibi Sicak Sicak yutuluyor.kaynanam cok yapar

Iyi geceler Canim

Buğday unu lapasini duymadım hiç. Sirkeyle gargara iyi geliyo birde.

Eskiden bu saatlerde ne sohbet olurdu ama
Zeynep ikide birde banlanirdi

Nuvea niye ayrildi Onu hic anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…