listenin son hali pozitif dışında herkes evet dedi oda evet der sanırsam.sponge yok nueva nın geliceni sanmıyorum.yellowmelon çok yoğun sadece kilo bildirmeye geliyo.yarın 12 ye kadar kilolarınızı bildirin lütfen kızlar geç kalmıyalım yinee
ne diyim bilmiyomki zor bi iş ben cesaret edemem ama sen yaparım diyosan elimden gelen yardımı yaparım.Gogo batik takimlarin birine kaptan olup yeniden baslamayi dusunuyorum ne dersin
Yellowun yaptigi bana etik gelmiyor
Sebep bildirdimi cuma gelirim Sadece diye
ne diyim bilmiyomki zor bi iş ben cesaret edemem ama sen yaparım diyosan elimden gelen yardımı yaparım.
sınavları falan vardı yoğun o yüzden isterseniz izinli yazın demişti 2 haftadır böyle durum.yarın gelsin bakalım yoğunluğu uzun sürecekse izinlide yazabilirim.
Hep Ben yaziyommmmmm olmuyor ama....
Siz yazana Kadar Ben bir dusa gireyim geliyim
Benim Face Yok kizlarinda Yok izin cikmadi.......geldim face e falan takılıyom.
Dikkat et canisi salgin var.havalar malummmm.bogaz agrisina burday unu lapasi iyi geliyor.muhallebi gibi yapiliyor.yakacak gibi Sicak Sicak yutuluyor.kaynanam cok yaparsabah nöbetten çıktığımda boğazım acıyodu bitki çayları pastil falan geçer dedim hala geçmedii
Iyi geceler Canimherkes gitti yatmaya gidiyom iyi geceler.telden bakarım yine.
Benim Face Yok kizlarinda Yok izin cikmadi.......
Dikkat et canisi salgin var.havalar malummmm.bogaz agrisina burday unu lapasi iyi geliyor.muhallebi gibi yapiliyor.yakacak gibi Sicak Sicak yutuluyor.kaynanam cok yapar
Iyi geceler Canim
Buğday unu lapasini duymadım hiç. Sirkeyle gargara iyi geliyo birde.
Kayinvalidemde cok var boyle Tarif isede yariyor
Eskiden bu saatlerde ne sohbet olurdu ama
Zeynep ikide birde banlanirdi
Nuvea niye ayrildi Onu hic anlamadim
2 haftadır bildirim yapmadı bikac gün önce uğradı neden gelmediğini sordum cvp yazmadi.
Gittine uzuldum Ben onuda yazilarinida sevmistim
Topraktan haberin varmi.epeydir görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?