Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tekrar olmus yineeee

Kizlar suan Kadar gecen persembeden beri
Bu sporla, bu yemeklerle, evdeki hareketide ekleyin
Toplam 1300 verdim.yarin bendeki etkiye Gore salatamin tarifini ve bir icecekten bshsedecem

Evet senin kilo iyiymiş yine ben gebelikte çok kilo alanlardanim . 88 kiloyum maalesef

Oofff offf ben 96 kiloyla doguma girdim canim 70 kiloyla hamis kalmistim kilo almak kolay vermek coook zor arkadasim ilk dogummu senin

Evet ilk doğum hemen hemen aynı kilolarla hamile kalıp doğum yapmışız. Bende 69la hamile kaldım 97 ile doğuma gittim.
canlarım korkmayın verirsiniz ben de 60 kilo ile hamile kaldım 85 le doğum yaptım üstelik de 1 ay erken. izne bile çıkamadan yaptım doğumu yani 1 ayda evde kalsam 100ü geçerdim. oğlum 6 aylık olunca 85 le diyet başladım oğlum 1. yaşgününde 62 olmuştum siz de verirsiniz üzülmeyüüün
Nerede bulamadın onu bilmiyorum ama sen yine marketlere girdiğinde bakın büyük marketlerde migros carefour falan gibi yerlerde kesin olur :)
siirtte yoookkk, ama migros uazak bana oraya bakmadım
Kızlar ya ilk 2.5 hafta çok güzel kilo verdim 4.5 5 kilo ama şu son 4 günde durdu kilo verişim çok moralim bozuldu ya
bozulmasın moralin duraksama dönemindesin bekleee sabreeett
bende menümü yazayım
sabah: nesfit süt vakit yoktu
ara: 2 kuru kayısı
öğlen: az ciğer ızgara salata az ekmek
ara:1 portakal yoğurt
akşam:etki kuru fasulye salata 1 dilim ekmek
ara:yarım ayva
güzel olmuş
mama da güzel spor daaaaa beğendüm senüüüü
afiyet olsun simitin hepsini mi yediiinnn
azıcık yemişsin yineeee

İnşallah canım. Benim durum vahim hafta sonlari ve nebetci oldugum gunler duzen bozuluyo hergün aynı standarti tutturamiyorum.
Evde brseyler yapmalisin
Yarinki sonucunu Merak ediyorum menuler guzeldi

Goncam ne yapiyom tatlim.iyimsin nobette gorusemedik.senin sartlarina Gore kotu diyemem iyide diyemem.
Nobet idare eder calistik biraz nobet duzenimi bozuyo dun Kocişde evdeydi bugün yanlizim yorgunum uykum var vs vs...

Begen beni Canim
Sev beniiiiii
Mirrrrrr mirrrrrrr oksa beni

Canimmmmmmmm
Sen simdi dinlen yoksa helvayi hüpletirsinnnnnn
Yanlizligina biz varizzzzzz

Canlar Ben giyinirim, elif hanimda hazirlayim oyun grubu icin görüsmeye gidecez

Gogo simdi Ben yarin listede nasil yazilacam.
Bugun dinlenirsen, hazir herüfünde yokken bir yayinlasan

Canım zaten haftada 1 kilo ideali en fazla oluyor duraksamalar takma devam et alma yeter
bende menümü yazayım
sabah: nesfit süt vakit yoktu
ara: 2 kuru kayısı
öğlen: az ciğer ızgara salata az ekmek
ara:1 portakal yoğurt
akşam:etki kuru fasulye salata 1 dilim ekmek
ara:yarım ayva
Çok iyi menün
Sporunda menünde çok güzel olmuş
Canım 8-9 porsiyon karbonhidrat almışsın en fazla 5 porsiyon almalısın 1 simit 4 dilim ekmek zaten

Karbondidrat çok protein az olmuş
Kizlar suan Kadar gecen persembeden beri
Bu sporla, bu yemeklerle, evdeki hareketide ekleyin
Toplam 1300 verdim.yarin bendeki etkiye Gore salatamin tarifini ve bir icecekten bshsedecem

Verdiğin kilo çok iyi her hafta böyle versen süper olur sporda yapıyorsun zaten verirsin

Dünkü menüm
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği peynir zeytin domates maydanoz
Ara 1 mandalina yarım muz
Öğlen 3 kaşık peyniri makarna
Ara 1 fincan sütlü nescafe
Ara 2-3 çubuk kraker yarım mandalina
Ara 1 çatal baklava
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
2-3 kaşık kavurma 3 kaşık pilav yoğurt salata
Su 2 litre
Spor yok

Simdi boyle ama sporda yapsan Kilo duruyor, o zamanda Ben firari istikamet buzdolabi oluyorum

Spor Yok bu kotu, bol kh li. bir Menü daha kotu, bu menüye 2 lt su daha daha kotu

Berilin tombul kelebekleri meyve olarak lüften ayva yeyin, cunku cok lifli isirinca cok cignemek zorunda kaliyorsunuz.elma, mandalin gibi bir sag bir Sol deyip bogaziniza penalti yapamixorsunuz.ayrica cilde döst, dahasi seker orani daha dusuk ........

Yazan
Suan ayva yerken aklina düstügünüz

Sindikkkkk topigi bos buldumya ciziktoreyim eccik daha.
Spor oncesi mutlaka Minis bir meyve, yada kucuk bir tost, yada Minik bir kh li Birsey yeyinki.hem enerjiniz olsun ölü Balik bakslaryla öfleye pöfleye satte bakin durmayasiniz.ikincisi yaniniza yakip kaslariniza Kiymayasiniz.

Spor oncesi Sicak bir icecekten icelim emdi.hadi bir Yok deyinde yolayim sizi....
Tercihen y.cay cunkusu,
Hem vucudu istirsiniz, hem yag yakimini birazcikta olsa arttirirsiniz.hele spor siradinda yaninizdaki suyun icinde y.cay ve limonda ekluyse kendinizle ne Kadar gurur duysaniz azdir.

simit 4 dilim ekmek diye biliyorum bende öğlen 1 dilim yeseydin daha güzel olurdu bence

Eeeeeeeee
Simdi sporumuzu yapiyoruz.haydarim beni bekler sekerler.gdip üstünde bir Saat tepineyimde mest olsun.
Sonra sipalarimla sevgili esimini alip dogru adddaya.....ordan onlar Eve Ben toynaklarimi yaptirmaya....
Gelince görüsürüz.

Haydari tanistirmadim sanirim kendisi kosu bandim

Kuzularim son bir Rica
Bu aksam lütfen bogazinizi tutun,
Tursu, bulgur pilavi, bol baharatli herhangi Birsey, makarna, Hamur isi, cig kofte vs.....yenmiyorrrrrr
Yarina su zoplayipta tartiyi kendinize guldürmeyin.
Tatliyi söxlememe gerek varmi?

bende ayça kayanın dediğin kitabını okuyorum 5 karbonhidrat fena değil ama baklava hariç birde çorbada 1 ekmek yerine geçiyordu galiba..

evet bu akşam hafif beslenelim..şurda az kadı herkes kışın kilo alırken biz kilo verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…