Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Begen beni Canim
Sev beniiiiii
Mirrrrrr mirrrrrrr oksa beni
severiiiiimm severiiimmm ammmmaaaaaaa oşkamammmm
afiyet olsun canum akşam yemeği güzel olmuş
ayvaya bayılırıımmm ama 2-3 dilim ancak yemeliyim müthiş gaz yapıyooo bende

hımmm bu süper bir bilgi olduuu
ben de diyom hasanın adı mı değişmiişşş üstünde tepinmeler falan
bende şimdi evde leslie düşünüyorum ..hareket berekettir:)

kolay gelsin canoooo

Gogo simdi Ben yarin listede nasil yazilacam.
Bugun dinlenirsen, hazir herüfünde yokken bir yayinlasan

Akşam cikarticam listeyi bebeem.335.etapta ayrilmissin 4 hafta olmuş. Tart icin ayrildigin kiloya 2300 ekliycez 75.9 la ayrilmissin.

klasik perşembe geleneği yine unuttum ama bu defa yorgunluktan oldu.
masumcuk ve ebrueva için oylama yapıyoruz.
katılımları güzel bence o yüzden ikisinede evet diyorum ben :)

prensez cim senin için önümüzdeki perşembe oylama yaparız :)

***4. TAKIM 339.ETAP***

gogo2405: (68/ / / %)
beril77: (78.2 / / / % )335.etapta izne ayrılan üye döndü,2.3 tartı farkı eklendi kilosu 4'e bölündü
defne2222 : (60.6 / / / % )
sponge_bop : (65,4/ / / % )kendi isteğiyle ayrıldı
yellowmelon66.7/ / / % )
nueva4896.5 / / / %)
dcetiner 61.7 / / /% )
pozitif57.3/ / /% )

4. Takım Ortalaması %

Son düzenleme:
Nasilmis benim fistiklarim......
Gogocum dinlenebildinmi sen......
Oyalanacak tabiki Evet olacak hatunlarrrrrr
Eve geleli cok olmadi su kizlarin elbiselerini utuleyim gelirim.

Hızlı Yemek Şişmanlatıyor

Japon araştırmacılar, yemeğini hızlı yiyenlerin şişmanlama ihtimallerinin diğerlerine nazaran 3 kat fazla olduğunu ortaya koydu.

Günümüzde “fast food” gibi beslenme tarzlarının artması ve geleneksel yemek alışkanlıklarının azalmasıyla bir sorun halini alan şişmanlığa, hızlı yemek yeme alışkanlığının katkıda bulunduğuna ilişkin araştırma kapsamında 30 ile 69 yaşları arasındaki 3 binden fazla Japona nasıl yemek yedikleri soruldu.

Sonuçları İngiliz Tıp Dergisi`nde yayımlanan araştırma, ne kadar ya da ne yendiğinin değil yeme tarzlarının obeziteye nasıl yol açtığına ışık tutuyor.

Araştırmayı yapan Osaka Üniversitesi`nden Hiroyasu ve meslektaşları, soru sorulan 3 bin kişinin yarısından fazlasının hızlı yemek yeme alışkanlığı olduğunu saptadı. Hızlı yemeyenlerle karşılaştırıldığını hızlı yemek yiyen erkeklerin şişmanlama ihtimalleri yüzde 84 çıkarken, kadınlarda bu oran iki katını bulabiliyor. Yemeklerini bir çırpıda yemelerinin yanı sıra tıka basa doyana kadar yemeğe meyilli kişilerin şişmanlama ihtimalleri ise 3 katı fazla oluyor.

Uzmanlar, “hızlı yenince mideden tokluk sinyali beyne gidene kadar mide çoktan tıka basa doluyor, bu yüzden de hızlı yemek şişmanlatıyor” diyor. Uzmanlar bu nedenle eskilerin “her lokmanın 40 kez çiğnenmesi gerektiği” sözünü hatırlatıyor

Posted by admin in DİYET VE YAŞAM
05
Ara
0
Vücut Nasıl Kilo Kaybediyor

Alınan enerji = Harcanan enerji kilo sabit
Alınan enerji > Harcanan enerji kilo artışı
Alınan enerji < Harcanan enerji kilo kaybı
Bu denklemden çıkartmamız gereken sonuç harcadığımız enerjiyi arttırmamız gerektiği.Bu da egzersizle mümkün olabilir.Günde 15 dakikayla başlayan ve arttırılan tempolu yürüyüş egzersizleri kilo veriminizi destekleyecek ve dinlenme metabolik hızını ( BMH ) düşmemesini sağlayacak.
Sık aralıklarla kilo kaybı ve kilo alımı : Kilo kaybının dinlenme metabolik hızına, Lipolitik Aktiviteye etkisi başlığından yapılan araştırmaya göre ;
Şişman kadın grubu 14 haftalık egzersiz ve zayıflama diyetine tabii tutularak beden bileşimi , oksijen tüketim gücü,dinlenme metabolik hızı ve karın yağındaki yağ aktiviteleri ölçülmüştür.Kişiler ;
1 ) Diyet + Egzersiz sık sık uygulayan
2 ) Diyet + Egzersiz sık uygulamayan
3 ) Sadece diyet uygulayan olmak üzere gruplandırılmıştır.

Bu süre sonunda 3. ve 1. Grup karşılaştırılmış kilo kaybı ve yağ kaybı yönünden 1. Grubun karşılaştırılması . sonucunda kayda değer sonuçlara ulaşılamamıştır.
Bu araştırmaya göre sadece diyetle zayıflayan 3.grupta dinlenme metabolik hızında düşme saptanmıştır. Bu araştırmadan çıkan sonuç ;

1) Sık sık diyet yapmanın kilo kontrolünde etkili bir yöntem olmadığı
2) Egzersizle birlikte enerji sınırlaması yapıldığında kilo ve yağ kaybının olduğudur.

Kilo kaybetmek sadece diyet yapmakla mümkün değil bu araştırma umarım egzersiz yapmanın önemi konusunda bir fikir yandırmıştır.Masa başında , asansör kullanarak arabamızı en yakın yere park ederek pekiştirdiğimiz tembellik ve bu huyumuzun bize kazandırdığı kiloyu yürüyüş yaparak,tenis oynayarak , yüzerek en azından evimizin temizliği kendimiz yaparak sarf edeceğimiz enerji ve doğru beslenme bizi sağlık ve örüntü yönünden mükemmele ulaştıracaktır.

Suankı okuduğum yazı

***4. TAKIM 339.ETAP***

gogo2405: (68/ / / %)
beril77: (78.2 / / / % )335.etapta izne ayrılan üye döndü,2.3 tartı farkı eklendi kilosu 4'e bölündü
defne2222 : (60.6 / / / % )
sponge_bop : (65,4/ / / % )kendi isteğiyle ayrıldı
yellowmelon66.7/ / / % )
nueva4896.5 / / / %)
dcetiner 61.7 / / /% )
pozitif57.3/ / /% )
EbruEva 83.5 / / /% )yeni üye hedef kilosu 67
masumcuk 88.6 / / /% )yeni üye hedef kilosu 62

4. Takım Ortalaması %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…