Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugünü orta karar geçirdim ısınma aşaması diyelim
akşama da abartmazsam iyi
beyaz çayı duymuştum ama ne olduğunu hatırlamıyorum
ben yeşil çayı seviyorum

Ne ise yariyormus beyaz cay

bugünü orta karar geçirdim ısınma aşaması diyelim
akşama da abartmazsam iyi
beyaz çayı duymuştum ama ne olduğunu hatırlamıyorum
ben yeşil çayı seviyorum

Yeşil çay gibi siyah çay yeşil ve beyaz çay hepsi cay yapraklarindan yapiliyomus en taze filizler beyaz çay mış bi büyük yapraklar yeşil çay en büyükbüyüklerinden siyah çay yapiliyomus.

Anacım ne ıse yarıyorrr
Dıyetteyım sınırlendırmeyınnnnn

Bağışıklık sistemini güçlendirir ve kanserden korur.
Diğer çaylara göre içerisinde daha az kafein bulunur. Bu da kafeinin vücuda verdiği zararın az olmasını sağlar.
İçerisinde bulunan antioksidanlar sayesinde bağışıklık sistemini kuvvetlendirir ve kansere karşı korur.
Floroid açısından zengin olduğu için dişlerde plak ve çürük oluşumunu engeller.
Cildi kuvvetlendirir. Hücre yenilemeyi destekleyici özelliği mevcuttur. Yaşlanma, kırışıklık ve sarkmalara karşı geciktirici rol oynadığı ve cilt için çok etkili bir bitki olduğu söylenmektedir. Bu yüzden kozmetik alanında da çok sık kullanılan bitkiler arasındadır.
Beyaz çay tüketenlerde kemik erimesinin daha az görüldüğü açıklanmıştır.
Yağ üretimini baskılayıcı ve oluşan yağların yok olmasında da yardımcı olduğu için zayıflamaya yardımcı olur.
Virüs öldürücü özelliği vardır.
İçerisinde K ve C vitamini bulunur.
Tansiyon ve kolestrolü düşürür.
Beyaz çay tüketirken dikkat edilmesi gereken noktalar :

Aşırı tüketildiğinde uykusuzluk, sinirlilik, çarpıntı ve baş ağrısına neden olabilir. Eğer hipoglisemi probleminiz varsa tüketmemeniz önerilir. Eğer kansızlık sorununuz varsa yemeklerden en az 1 saat sonra tüketmeye özen gösterin. Ayrıca fazla çay tüketimi vücuttaki vitamin oranını azaltacağı için çok fazla tüketilmemesi önerilir.

500 gr normal arada olur öyle sudur ödemdir falan yani takma kafana :)
500 gr olsa neyse. 2 kiloooo
Yeni SAC rengim ve modelim.brezilya fonu yaptirdim nasil olmus
beğendim yakışmış mmmmmm
oğlumun öğretmeni çok güzel bir kadın..hem zayıf hemde bakımlı ..oğluma göre öğretmeni hadiseye benziyormuş..geçenlerde toplantıya gittimde utandım valla..r
niye utandin ki
Gunaydinnnnn
Menüm
Ispanak, salatalik, maydanoz, yesil elma suyu
Ära
Salatalik
Ogle
Haslanmis ispanak,bir s.b yogurt
Ära
Yesil elma suyu
Aksam
Haslama Brokkoli 1 dilim hellim
3 lt ye yakin su
Spor 1,5 Saat yuruyus
eneeeee hiçbişey yimemisin
bence guzel olmuş
guzeeell begendim mm
mercimek köftesine brn de dayanamam
afiyet olsun güzel olmuş
güzel menü. somonu sevemedim bir türlü
Selam kızlar menüm herzaman ki gibi :) Ayrıca 30 dkka spor yaptım :) ayrıca cumadan beri 1 kilo daha verdim ama tabi cumaya kadar değişebilir bakalım inşallah daha da çok olur :)
oooooo harikasin bebeeemm

sabah 1 yumurta 1 dilim peynir
ara nscafe şekersiz
öğle 1 kase corba 2 dilim ekmek bi de türlü gibi bisey
aksam 1 tabak kurufasulye yarım dilim ekmek 2 kaşık yoğurt
aara çayın yaninda 1 tane şekersiz tadelle varya ondan
su 1.5 lt
spor 40 dk yürüyüş

Bugun hallettim menüyü sporda Yok mis mis vallahi

Yeşil çaydan daha az işlenmişi daha faydalısı tadı daha güzeli daha çok yağ yakanı :)

Antioksidan barsak hareketlerini ve metabolizmayı hızlandırıyor. Zayiflamaya yardimci

Bilgilendim tesekkürler amma velakin kafeyinsizzzzzz

Yeşil çaydan daha az işlenmişi daha faydalısı tadı daha güzeli daha çok yağ yakanı :)

Antioksidan barsak hareketlerini ve metabolizmayı hızlandırıyor. Zayiflamaya yardimci

Sekesiz tadellemiiiiiiii
Alman hüpletmemmmmmm lazimmmmmmm
Kac kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…