Günaydınnnn
Telden deniyorum ama burda kimler online gozukmuyor. Var mi telefondan baglanmanın incelikleri kızlar 😊
Ben wifiden baglaniyorum simdi yine de kotadan mi gotururMobil gorunumdedir altlarda web sürümünü goruntule dersen degisir ama kotadan goturuyo.
Kalkmiyorne oturuyonuz kaldırın totoları yaaa
Bizede söyleeeeeene oturuyonuz kaldırın totoları yaaa[/QUOTE,
kilo vermek zor iş şöyle yağ yakmanın pratik yollarını araştıracam yarın...
Kolay gelsin yavrummmmmmpişşşttt kimler varmış bakem
bu akşam spor yok bana çünkü sunum hazırlayıp sunmam gerek yarına canlar
bu gece onla uğraşıcam
Senin parmagim varsa olmus bitmistirsağol canım, bakalım giriştik yine bir işe ama nasıl olacak :))
Güzel olmussssssGünaydın kuzucuklarim. Menümü yazacam calilisacam gelcem.
sabah kaşarlı tost nescafe
ara yok
oglen 4 kaşık makarna 4 kaşık karnıbahar yemeği
ara yarım nar yarım mandalina
aksam 1 kepçe corba 4 kaşık yine karnıbahar bu kizartmaydi.bol yoğurt
ara ince dilim kek yinee
su 2 lt
spor 45 dk Leslie
Günaydinnnnnnn
Günaydın aşkım gec oldu birax ama yeni çıktım cay iciyom.Tamam buldum masaüstü görünümünü sećtim
Askom seni gordum gunaydinnnn
Yok öyleyse götürmez eifi kotalı degilse.Ben wifiden baglaniyorum simdi yine de kotadan mi goturur
Anaaaam sapittin gene.Menumu yazammmmm
Sabah
1 yumurtali mnemen ekmeksiz
Yesillik
Ogle
Bir dilim lazanya
Ära
Mandalin
Aksam
Kac lahmacununu bosver lehhhhhmeeeeecün
Bir dilim meyveli Pasta ikizler in kazigi
Spor yok
Seve seve kabul ettim.Ya kizlar Ben epeyce yüzsüzlesmisim.önceden utanirda yaamazdim menuleri.anam utwnmiyorum topige neler yaziyorum.
Demin ASK böcügüm, evimin gönlümün sahibi aradi aksama geliyom dedi.eeeeh herif geluyormus hazirlanalim dedim.anam Yok ne giysem cartttttt kaba kagit.
Bundan böyle ya zayifliyacagim bogazi tutacam ya siskolugu Kader sayacam.bu son igrenc Menü yazisim.bu son sizi ve kendimi sallayisim.siki yönetim olan ettim.ya bu deveyi güdecem ya bu topikten gidecem.
Kendmide yardimci tayin ediyorum Gogoya.itirazi olan varmi.yok.olani yollari mmmmmmm
Bu mesaji okuyan herkez hemen gidip iki Bardak su icsin bakalim
Akşam bildireyim takim kurallarinida ilk sayfaya eklemesini istiycektim zaten.Gogo sen püsküte bildir yoksa yine vazgecerim neyimmmmm
Nerdesinizzzzzzz
Gelmeme nedeniniz ne
güzel olmuş. karnabaharı azcık yağla fırında yapabilirsin lezzetli oluyor.Günaydın kuzucuklarim. Menümü yazacam calilisacam gelcem.
sabah kaşarlı tost nescafe
ara yok
oglen 4 kaşık makarna 4 kaşık karnıbahar yemeği
ara yarım nar yarım mandalina
aksam 1 kepçe corba 4 kaşık yine karnıbahar bu kizartmaydi.bol yoğurt
ara ince dilim kek yinee
su 2 lt
spor 45 dk Leslie
Diyete döndüğünü söylemiştim ama bir günlükmüş galibaMenumu yazammmmm
Sabah
1 yumurtali mnemen ekmeksiz
Yesillik
Ogle
Bir dilim lazanya
Ära
Mandalin
Aksam
Kac lahmacununu bosver lehhhhhmeeeeecün
Bir dilim meyveli Pasta ikizler in kazigi
Spor yok
Ya kizlar Ben epeyce yüzsüzlesmisim.önceden utanirda yaamazdim menuleri.anam utwnmiyorum topige neler yaziyorum.
Demin ASK böcügüm, evimin gönlümün sahibi aradi aksama geliyom dedi.eeeeh herif geluyormus hazirlanalim dedim.anam Yok ne giysem cartttttt kaba kagit.
Bundan böyle ya zayifliyacagim bogazi tutacam ya siskolugu Kader sayacam.bu son igrenc Menü yazisim.bu son sizi ve kendimi sallayisim.siki yönetim olan ettim.ya bu deveyi güdecem ya bu topikten gidecem.
Kendmide yardimci tayin ediyorum Gogoya.itirazi olan varmi.yok.olani yollari mmmmmmm
Bu mesaji okuyan herkez hemen gidip iki Bardak su icsin bakalim
Masum inan öyle degil
Ikizlerle gezmeyi seven bir aileyoz.baba evde olmayinca sikntidan, evde olunca keyften disardayiz.ymeye, keyf etmeyede meraklyiz.bide bayagi genis bir cevrem var.sonuc bu.evde olunca kendimce pisriyom.ama disarda sapitiym.
Aha aksama esm geliyor.yarin itibariyle merhaba adkadas sofralari
selam kızlar
sabah okula gittim toplantı için ama bu arada oğlum okulda düşmüş hastaneye götürdük. Alnının ortasına 4 tane dikiş attılar( biraz önce işe geldim, başım çatlıyor ağrıdan. çok canım sıkıldı yavruma (((
işlerimi toparlıyım gidicem görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?