Kızlar ben sabah kalktığımda evdeki tartı da 80.3 görmüştüm diyetisyende 80.7 görmem den otürü bu kiloyu bildirdim çünkü onların tartısı daha donanımlı takibimi her cuma o tartıdan yapıorum ama şuan tarıya çıktım da gece olmasına rağmen 80.2 yim :))) 70 lere az kaldı yakındır bir iki haftaya 79 78 leri görürüm ayy çok mutluyum çok sevinçliyimmm paylaşmak istedim :))))
İnşallah utandiricamYapmam sekerimmmmm hadi bakiyimmmmm utandir beni
Pozitif niye gelmediki
Tebrikler hepinize bu hafta süpersiniz :)Evet listeler hazırlanmış kizlar 3. Olmuşuz hepimize tebrikler az daha caba lasak 1. De olabiliriz.
evet kızlar bende geldim..bende yarından itibaren dikkat etcem bugün işte kısır yaptık yedim bende 1 tabak ama öğlen yememiştim..
bende yarışmak istiyorum..
Çok sevindim darısı başıma :)Kızlar ben sabah kalktığımda evdeki tartı da 80.3 görmüştüm diyetisyende 80.7 görmem den otürü bu kiloyu bildirdim çünkü onların tartısı daha donanımlı takibimi her cuma o tartıdan yapıorum ama şuan tarıya çıktım da gece olmasına rağmen 80.2 yim :))) 70 lere az kaldı yakındır bir iki haftaya 79 78 leri görürüm ayy çok mutluyum çok sevinçliyimmm paylaşmak istedim :))))
Bencede... kisa süre de seni yakalayacak gibiKutlamaliyizzzzz sekerim
Kutlamaliyizzzzz sekerim
Çok sevindim darısı başıma :)
Parlak fikri olan.?Teşekkürler şekerler kendimi süper hissediyorum darısı hepimizin başına ve masumcuğun dediğibi yemekle kutlamamak lazım :)
Ben geldiimm. Düşündüm ama orjinal bir fikir gelmedi aklımaNiye kimse yokkkkkkkkkkkk
Kızlar ben sabah kalktığımda evdeki tartı da 80.3 görmüştüm diyetisyende 80.7 görmem den otürü bu kiloyu bildirdim çünkü onların tartısı daha donanımlı takibimi her cuma o tartıdan yapıorum ama şuan tarıya çıktım da gece olmasına rağmen 80.2 yim :))) 70 lere az kaldı yakındır bir iki haftaya 79 78 leri görürüm ayy çok mutluyum çok sevinçliyimmm paylaşmak istedim :))))
depresyondayım galiba..belirtilerim:
deli gibi alışveriş yapma isteği..
kuaföre gidip saç boyatma isteği..
evdeki eşyaları yenileme isteği..
herşeyimiz eskimiş
güzel olmuş güle güle kullan..az daha zayıflasan süper olcan
hadi ben yatıyorum iyi geceler...
Bi öğün den bisey olmaz abartmadan tabiki.Teşekkürler şekerler kendimi süper hissediyorum darısı hepimizin başına ve masumcuğun dediğibi yemekle kutlamamak lazım :)
Hopla zipla Çılgınlar gibi dansetttParlak fikri olan.?
Kolay gelsin.yarın temizlik yapılacak,pazara gidilecek..kızımın arkadaşının doğumgününe gidilecek..ne çok işim var oysa ben kuaföre gitmek istiyordum
Depresyon degil o zayiflamanin verdigi herşey yenilenmeli isteğidepresyondayım galiba..belirtilerim:
deli gibi alışveriş yapma isteği..
kuaföre gidip saç boyatma isteği..
evdeki eşyaları yenileme isteği..
herşeyimiz eskimiş
Güzel olmuş bence begendimmm bende herkes zayiflamissin demeye basladiginda kestirmistim sacimi.kendini iyi hissettiriyoNasıl olmuş saçlar kızlar kahkül yaptım :)
Güzel olmuş bence begendimmm bende herkes zayiflamissin demeye basladiginda kestirmistim sacimi.kendini iyi hissettiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?