Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin kizlar
Bugun ogleden sonra kayinvalidelere gidiyoruz.kismen daha sakinim.gitmeden elif uyursa bantta uyumazsa sokakta yuruyus yapacagim.en azindan planim bu yonde.gecenlerde adim olcerle sokakta tempolu yürüdüm, dunde bantta kendi seviymde dakikasi dakikasina esit sure yurudum ikisinin arasinda yaklasik 900 küsür bir fark var yani elif hanimin bebek arabasiyla disarda 70 dakika yurursem dengeyi Kurmus oluyorum.

Bu hafta harfiyen boyle beslendim bazen yuruyemedim ama fark 1.5 ti. Paylasiyim istedim

Nerdesiniz ya....
Ben hazirlandim, 70 dakika yurudum dusumu aldim geldim
Kimse gelmemis ASK olsun deyim bariiiii

Selam hanımlar anca gelebildim bir suru işim var yarin nobetciyim berilim paylastigin yazi guzel ve dogru bence 3 st ten fazla ac kalirsan yemeklere saldiriyosun.
kızlar püsküüt paylasim alaninda bi yazinin linkini paylasmis mutlaka okuyun derim.

Bu hafta harfiyen boyle beslendim bazen yuruyemedim ama fark 1.5 ti. Paylasiyim istedim
Güzel yazı bende bu hafta uygulayayim belki veririm bu hafta sırrını paylaştığın için teşekkürler
Nerdesiniz ya....
Ben hazirlandim, 70 dakika yurudum dusumu aldim geldim
Kimse gelmemis ASK olsun deyim bariiiii
Geldim bak sabah kahvaltı yapıp hemen dışarı çıktık anca bakabildim...
Bakayım hemen.

yarın temizlik yapılacak,pazara gidilecek..kızımın arkadaşının doğumgününe gidilecek..ne çok işim var oysa ben kuaföre gitmek istiyordum
Kolay gelsin bayağı yoğunsun...
depresyondayım galiba..belirtilerim:
deli gibi alışveriş yapma isteği..
kuaföre gidip saç boyatma isteği..
evdeki eşyaları yenileme isteği..
herşeyimiz eskimiş
Hemen depresyon dememek lazım insan arada değişiklikler yapmak isteyebiliyor :)
Eki Görüntüle 911432 Eki Görüntüle 911433

Nasıl olmuş saçlar kızlar kahkül yaptım :)

Güzel olmuş bence :)

selam kızlar sabahtan beri koşturuyorum..kızımın arkadaşının doğumgününe gittik..güzeldi ben pasta yemedim mercimek köftesi yedim ..

Yine haftasonu yine kimseler Yok
Hepinize iyi haftasonu diliyorum

Elma Sirkesinin Faydaları
Elma sirkesi, nesiller boyu doğal bir ilaç gibi kullanılmış. Elma sirkesinin tedavi ettiğine ya da iyi geldiğine inanılan birçok hastalık veya olumsuzluk var. Bunların bir kısmı asılsız; ama yapılan araştırmalara göre bir kısmının da doğruluk payı olabilir. İşte elma sirkesinin faydaları.

Şeker hastalığı: Elma sirkesinin kan şekerinin yükselmesini önleme özelliği bulunmaktadır. Geceleri yatarken, 1-2 yemek kaşığı sulandırılmış elma sirkesi içmek kan şekerini düşürmeye yardımcıdır.

Kemikleri Zayıflatabilir: Düzenli ve sık elma sirkesi tüketmenin, vücuttaki potasyum seviyelerini düşürdüğü ve bu sayede kemiklerin zayıflamasına neden olabileceği düşünülmektedir.

Kolesterol: Elma sirkesinin kötü huylu kolesterolü düşürdüğü düşünülmektedir.

Tansiyon ve kalp hastalıkları: Elma sirkesinin, yüksek tansiyonu düşürmekte de etkili olduğu düşünülmektedir. Bu sayede kalp-damar sistemini de korumaya yardımcı olur.

Kanser: Yapılan bazı araştırmada, düzenli olarak elma sirkesi tüketmenin, kanserli hücre oluşumunun yavaşlamasını sağlayabileceği görülmüştür.

Kilo verme: Elma sirkesinin en çok başvurulduğu konu olan kilo vermekte etkili olabileceğine dair bulgular vardır. Kan şekerini düzenleyerek ve yağ asitlerinin kana karışmasını yavaşlatarak kilo almayı yavaşlatmaya destek olur. Ayrıca sirkenin içindeki asidin, nişastaların sindirimini de yavaşlattığı düşünülmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…