Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Listelere Gore
4 kasik kuru fasulyenin etsizken kalorisi 336
Etlise siz hesaplayin
Kac Tabak yesemki dermisim simdi

Adana kebap mesela ama yaninda lavas falan sayiliyomu acaba

herkese günaydın..az kalorili ve mutlu bir gün olsun inşallah..
dün misafir vardı uğrayamadım..bu aralar diyet yapamıyorum sanki sıkılma geldi valla..
dikkat etmeye çalıştım ama bugün 300gr.artıda çıktım:18:
bugün dikkat etcem mecbur..yılbaşındada misafir olacak bugün bari dikkat edeyim dimi?

Günaydın kızlar nobetten çıktım eve gidiyorum gece uyanmak zorunda kaldık sersem gibiyim eve gidip kahve ve dus almak istiyorum.

Menü yazmayı bıraktım yine.dunkunu yaziyim hemen.
sabah yarım yagli ekmek katmer gibi bişey peynir domates azcık recel

ara az kuru üzüm

öğlen 4 kaşıkkaşık makarna salata

ara az puding

Akşam kaşarlı tost çay

su 2 lt
spor yok

Dikkat et canım bırakma arada ipin ucu kaçıyor ama bırakmamak lazım :)
Günaydın kızlar nobetten çıktım eve gidiyorum gece uyanmak zorunda kaldık sersem gibiyim eve gidip kahve ve dus almak istiyorum.
İyi dinlenmeler

Biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş sanki

Dikkat et canım bırakma arada ipin ucu kaçıyor ama bırakmamak lazım :)

İyi dinlenmeler

Biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş sanki

Doğru diyosun nobette yemekler güzel olmuyo , özellikle de hafta sonu daha kötü. O yüzden biraz kaçamak oldu.

Saol canım bende sevindim valla çok iki senedir ne yapsam kilo veremiyodum 5.5 haftada 7 kilo vermiş olmak benim için inanılmaz bi motivasyon 75 kilo olmama az kaldı ondan sonra koruyarak yavaş yavaş versem yeticek bana =)

insan kilo verdikçe motive oluyor değil mi?şu yılbaşı geçsin bende hırslanacam inşallah..

Saol canım bende sevindim valla çok iki senedir ne yapsam kilo veremiyodum 5.5 haftada 7 kilo vermiş olmak benim için inanılmaz bi motivasyon 75 kilo olmama az kaldı ondan sonra koruyarak yavaş yavaş versem yeticek bana =)

Bende kac senedir 67 yi görmemiştim 65 i göreyim bende senin gibi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…