Olsun sen kapatırsin bu açığı:)Doğru diyosun nobette yemekler güzel olmuyo , özellikle de hafta sonu daha kötü. O yüzden biraz kaçamak oldu.
Kızlar 79.9 u gördüm bu sabah
evet sakin bugün bende çok giremedim ama yarın daha çok bakmaya çalışıcam :) İyi geceler...Bi bakayım dedim sakin yine buralar. Az kitap okuyup yatıyorum bende iyi geceler.
herkese günaydın..az kalorili diyemeyeceğim bugün çünkü bugün yılbaşı
şimdiden herkese huzurlu mutlu seneler
inşallah hepimiz yeni yılda hedefimize ulaşırız
Fena olmamış. Yılbaşı geçse bende sevincem pek abartmayi düşünmüyorum ama bellide olmaz.bende menümü yazayım
sabah:haşlanmış yumurta
az peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin çay
ara:1 sütlü kahve
öğle:
ıspanak yemeği yoğurt
ara:1 portakal
akşam:
5 mercimek köftesi
az ıspanak
ara:
2 akide şekeri
off şu yılbaşı geçsin salataya yükleneceğim yine
slm arkadaşlar nasılsınız..dün okadar yoğundum ki giremedim.sürekli sene sonu işlemlerinde sorun çıktı.şimdilik işlerin %90 nı halloldu.sizlerden uzakken kilo aldım.üfffff kaç kiloyum bilmiyorumda baskül için pil bulamadım henüz.artık burdayım dönüş yaptım sizleri özledim.
fena olmamış. Yılbaşı geçse bende sevincem pek abartmayi düşünmüyorum ama bellide olmaz.
Hoşgeldin canım sen işlerini hallet gerisi hallolur.
teşekkürler canım.nasılsın iyimisin.daha kimler ne yapmış geçmişe bakamadım.ilk fırsatta tüm geçmişi okuyacağım kimler gelmiş kimler gitmiş bakalım.
2014 un en yeni gününden merhsba hanımlar kimse gelmemiş tatilin tadını çıkarıyoruz sanırım.
merhaba arkadaş lar.aranıza katılabilir miyim .daha doğrusu ben katılmak istedim gogo beni buraya davet ett i bende icabet ettim :) 28 yaşındayım.1.58 boyum kilom 67 grubun kuralları neler menü paylaşıyor muyuz
nasıl form konu girebilirim. yeniyim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?