Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

inşallah hep beraber başarırız..sen burdan ayrılma yeter
bu arada eşim acıkmış mutfaktan sesler geliyor bir bakayım bu saatte

hemşire yim maalesef

zor olmazmış hemde çok zor.ama hayat şartları kullanıyorsun.çalışmadan da olmuyor.
Aaa meslektasmisiz nobetcisin yani.bende yarin nobetciyim.
kilom 67 sanırım.bu ara çok kilo aldığım için tatil madim.tam söylerim tartilin ca.hedefim 55 inşallah.ilk hedef 50 li rakamlar.

Yarin tartilip bildirirmisin baslangic kilon ve hedef kilon önemli.

tamam canım sabah tartilir yazarım inşallah.

Iyi geceler kizlar araniza katilabilirmiyim.postuma burdan cevap gelmis tesekkur ederim .geri donus yaparsaniz sevinirim

günaydın kızlar.nobetin en güzel saatlerinde yim:) evime gidicem kızıma kavus cam .ohh mis.eve gidince tartilayim yazarım bakalım kaç kilo cuk.300 cc ılık şu içtim yarasın.

selam kızlar işten geldim bende..dünkü menümü hiç yazmayayım ama bu sabah tekrar başlangıç yaptım
üstelik iş çıkışı nerdeyse 1 saat yürüdüm..yarın bakcaz artık:)

Iyi geceler kizlar araniza katilabilirmiyim.postuma burdan cevap gelmis tesekkur ederim .geri donus yaparsaniz sevinirim
Hoşgeldin aramıza. İlk sayfamızda takım kurallarımız var kabul edersen beraberce zayiflariz.
günaydın kızlar.nobetin en güzel saatlerinde yim:) evime gidicem kızıma kavus cam .ohh mis.eve gidince tartilayim yazarım bakalım kaç kilo cuk.300 cc ılık şu içtim yarasın.
Gözün aydın canım.
selam kızlar işten geldim bende..dünkü menümü hiç yazmayayım ama bu sabah tekrar başlangıç yaptım
üstelik iş çıkışı nerdeyse 1 saat yürüdüm..yarın bakcaz artık:)

Bende ayni durumlardayim bakalim tarti ne diycek.

Menümü yazayım hemen
Sabah ılık limonlu su
omlet 2 dilim ekmek yeşillik

ara 1 muz

öğlen az çorba azazcık manti

ara yarım nar

aksam 2 kepçe çorba 4 kaşık yeşil mercimek salatası

ara yarım nar

su 2 lt.
spor yok

yarin tartida agzimin payini alocam sanirim yilbasi ve gecen haftasonunun vede spor yapmamamin cezasii. Hakettim ben bunuu

bence menünün güzel sadece arada tam degil de yarım muz daha iyi olur muş gibi geldi.nacizane fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…