hayır canım, yarışma değil aslında. çeyizim için bir kaç tavsiye sormam gerekiyor. ama bir form daki kızlara sormak istiyorum. onun için yeni bir form başlığından konuyu anlatmam gerekiyor. ilk defa form'a konu eklicem için bilmiyorum. evlilik telaşı başlayınca böyle oluyor :))
dediğin gibi ilk sayfadaki kuralları okudum fakat benim çizelge yapma gibi bir yeteneğim yok .o işleri nasil yapıyorsunuz.
Çizelge derken neyi kastettin anlamadim canım. Özel bisey yapman gerekmiyor hergün menü paylaşıyor ruz sohbet ediyoruz.cuma gunleri kilo bildirim zamani oglene kadar kilo bildiriyoruz hesaplamaları sen ogrenene kadar bizler yapariz.bu cuma listede olmazsın haftaya perşembe oylama yapariz katilimin guzelse takıma alinirsin.
Hoşgeldin canım yeşil çay iciyorum tv izliyorum.sen napiyosunevet kızlar ne yapıyorsunuz bakalım?
sanırım hesaplamalar dan bahsediyorum :) ne olduğunu bilmediğim için .:)
bu arada yeni arkadaşımız kendini tanıttı mı biraz?ben kaçırmış olabilirmde..
evet evde olmayı özledim bu aralar..evim evim güzel evim..
yarın yeni bir başlangıç yapacağım 2 koca bardak su ile başlayacağım güne..birde himalaya tuzu almak istiyorum ama nerden bulcam bilmiyorum
tanitiyorum kendimi.28 yaşındayım evliyim 20 aylık bi kızım var.çalışıyorum maalesefhatta şu an da isteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?