Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bence menünün güzel sadece arada tam degil de yarım muz daha iyi olur muş gibi geldi.nacizane fikrim
Dayanamadım yedim.bu hafta yalan oldu zaten kendime bi yol cizmeme lazım.
bende şimdi yollar da yim.sabah tartil dim 65.5 kilo .hedef 55 kilo diyelim 10 kg yani
Tamamdır kaydettim.
Rica ederim mutluluklar dilerim.

Merhaba arkadaşlar bu hafta çok düzenli giremedim diyeti de düzenli yapamadım... Yılbaşıydı falandı filandı derken zaman geçiyor kilolar gitmiyor kararlıyım artık bundan sonra bahaneler yok...

evet kızlar kendime sütlü kahve yaptım burdayım..akşama sebze çorbası yaptım hem çocuklara faydalı hem bana:)

Merhaba arkadaşlar bu hafta çok düzenli giremedim diyeti de düzenli yapamadım... Yılbaşıydı falandı filandı derken zaman geçiyor kilolar gitmiyor kararlıyım artık bundan sonra bahaneler yok...

ççok doğru bencede..bakın aralıkta bitti..yılbaşıda geçti bundan sonra bahane yok

Hatirla bir yil, citir bedenler, kendine guvenen yürüyüsler, yenilenen dolaplar diliyorum hepinize bu yil
Ben dun bir net sorunu yasadim ama bugun halloldu.
Hayrina otesi bir yilbasi gecirdim.dunde boluda bir kacamak yaptim.bugunde sinemaya güdecem.diyetimin aksamadi yarin tarti bana göz kirparda ufak bir cilvelesme yasarsak sirrimi yazarim.
Gelelimmmmmm yarismamiza eslenmistik hatirlarsaniz ve masum bu hafta beni gececekti.
Yeni yilla beraber bahanesi kalmadi cis yemenizin.
Yuppie cezalar basliyor diye sevineyimmmmm mi.
Yarinki takim birincimizden ozel cezalar brkliyorum
14 Subata Kadar cis Yok , bahane Yok spor varrrrrrrr
Sindikkkkk beros hazirlanmaya kacar yanaklardan öper

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Geçen sene yumurtalıklarımda kist çıktığı için bir süre doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım. Sonuç olarak kist hala nurtopu gibi yerinde ama ben 15 kilo aldım bikaç kilosunu verdim ama daha büyük çoğunluğu duruyor. şuan 93 kiloyum ve 2 ay içinde mümkün olduğunca çabuk kilo vermem gerekiyor düğünüm olacağı için. Beraber birbirimize destek olarak kurtulalım fazla kilolardan yoksa gelinlik giyemicem

***4. TAKIM 341.ETAP***

gogo2405: (67.6/ / / %)
beril77: (76.7/ / / % )
defne2222 : (59.4/ / / % )
pozitif56.9/ / /% )
EbruEva 80.7/ //% )
masumcuk 87.1/ / /%)

4. Takım Ortalaması %

En büyük cezayi ben alicam kanımca ama hakettim.

Hoşgeldin aramıza. İlk sayfamızda takım kurallarımız var kabul edersen beraberce zayiflariz.

inşallah verirsin eğer motive olursan neden olmasın?

kızlar merhaba. beni de aranıza davet ettiğiniz için tşk ederim. yaklaşık 1 senedir üzerime yapışmış bu kilolardan kurtulmak istiyorum. başka diyet gruplarında da denedm ama en fazla 2-3 kilodan sonra motivasyon düşüyor ve ben verdiğim kilolardan fazlasını alarak yola devam ediyorum. bana da yardm edersnz cok sevinirm..

Hoşgeldin aramıza. İlk sayfamızda takım kurallarımız var kabul edersen beraberce zayiflariz tabiki.

Hoşgeldin aramıza. İlk sayfamızda takım kurallarımız var kabul edersen beraberce zayiflariz tabiki.

okudum canm sayfanın disiplinli olması bnm için daha iyi olacak diye düşünüyorum.. yarından itibaren menü paylaşımına başlarım. pki listeye hemen girebiliyor muyuz yoksa deneme süresü oluyor mu okudum ama öyle birşey görmedm sanki :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…