Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gonca canimin ici ikinizin yüzdesine bir bakarmisin

ben çıkıyom hatunlar akşama görüşürüz artık.öptüm hepinizii

hoşbulduk canım.tamamdır bi okuyum bakim.

Arkadaslar 6. olmusuz. Bir 5 dakika dusunelimmi yüzdesine bakip.hatta bir 5 dakikada ne Kadar istiyoruz zayif bir sekilde Bahara girmeyi diye.
Sonra karar verenler uygulamaya gecebilirmi lütfen
Ben yinede hepinizi tebrik ediyorum

Gogo sen istiyorum bu hafta 68 direncini kirmak icin p....yirtin. O Kilo bu hafta yerlesmeden gidecek tamammi kuzum

selam kızlar takımın başarısını düşüren bende oldum
bu aralar yoğunum ama bir 10 güne kadar rahatlayacağım inşallah..ama aralarda burda gündemi takip etmeye çalışcam..
bu arada yeni gelenler hepiniz hoşgeldiniz..yeni yılda yeni kişiler yeni başlangıçlara inşallah

Arkadaslar 6. olmusuz. Bir 5 dakika dusunelimmi yüzdesine bakip.hatta bir 5 dakikada ne Kadar istiyoruz zayif bir sekilde Bahara girmeyi diye.
Sonra karar verenler uygulamaya gecebilirmi lütfen
Ben yinede hepinizi tebrik ediyorum
5 dakka dusunup 500 dak hareket etmemiz gerek.
Gogo sen istiyorum bu hafta 68 direncini kirmak icin p....yirtin. O Kilo bu hafta yerlesmeden gidecek tamammi kuzum
Yirttigim kadar bu haftada yirtsaydim 67 nin altinada inebilirdim.
Ustune alinma canım bu hafta serdik beraberce. En saglam beril çıktı. Üzülme yi birakcaz elimizden geleni yapicaz artik.

Kızlar ben izmire geldim kaç gündür interttim yok yazamıyorum şuan bi arkımdan girdim pazartesi dönücem aranıza kilo bildirimide yapamadım çünkü kaldığım yerde tartıda yok bana sarı kart vermeyin emi bu arada hepinizin yeni yılını kutlarım ve en kısa zamanda görüşmek üzere kusura bakmayın pazartesi günü geçmişide okuyup geri dönüş yapıcam şuan malesef mümkün değil öptüm hepinizi...

Kac gündür yoksun ortada bildirimde bulunmadin uzulmustum.neyse haftaya bildirim yaparsan kiloyu 2 ye boluyoruz. Diger arkadaşlar gibi haber vermeden grubu biraktigini dusunmustum.

Kac gündür yoksun ortada bildirimde bulunmadin uzulmustum.neyse haftaya bildirim yaparsan kiloyu 2 ye boluyoruz. Diger arkadaşlar gibi haber vermeden grubu biraktigini dusunmustum.

Hayir canim hic niyetim yok birakmaya sadece izmire esimin ailesini gormeye geldik burda ne tarti var ne internet Esimin bir arkadasinin evine misafirlige geldike anca gecmisi okuyabildim de cevap yaziyorum luften kusura bakmayin kilo bildirimi yapamadigim yetmezmis gibi kac gundur kilomu da bilmiyorum ((( Bakalim eve gidince ne gorucem Allah tan hic diyeti bozmadim fazla kacirmadim insallah kotu bir seyler cikmaz amin :)

yanıltmasını çok isterdim benim gözlerim yerinden fırladı tartıya yapıştı ama hakettim ben bunu bana müstehak..akşam herkesin hali çıksın ortaya cezaları senin vermeni istiycem:18:

Canim moralini bozma en kisa zaten da toparlarsin arada olur boyle sen en azindan kilonu biliosun ben onuda bilmiorum cildiricam sokakta tartici cocuk bulsamda onlara gidip tartilcam yakinda

Gecmisi okuyabildim yeni gelen arkadaslarin hepsine merhaba Herkese iyi seneler umarim tum hayalleriniz gerceklesir bu sene... Pazartesiden sonra beni aktif olarak goreceksiniz suan esimin ailesini ziyarete izmire geldigimizden ne yazabildim ne bilgisayarim yanimda ne de tartila bildim burada pek arkadasim yok esimin ailesi ile birlikteyiz suan esimin bir arkadasina misafirlige geldik orada bilgisayar buldum da anca yaziyorum hepiniz kusura bakmayin haber veremedim kilo bildiremedim isin kotusu bende kilomu bilmiyorum umarim iyi yonde sok olurum cunku yilbasi gecesi pek abartiya kacmadim :) Misafirlikteyiz ben bilgisayarr basindayim ayip olacak kaciyorum simdi hepinizi opuyorum cok sevgiler =)

Kötü çıkmaz merak etme diyeti bozmamissin.
Canim moralini bozma en kisa zaten da toparlarsin arada olur boyle sen en azindan kilonu biliosun ben onuda bilmiorum cildiricam sokakta tartici cocuk bulsamda onlara gidip tartilcam yakinda
Ben dikkat etmedim 1 haftadan fazladir sporda yapmiyorum. Sonuc normal yani.

eveeettt mesaj sayılarımızı geçen hafta saymadık katılım az dı zaten.
bu hafta herkes saysın bakalım cezalar çıksın ortayaaa nihahahahaaa
benimkisi 57 mesaj

Hosgeldinn :)
**4. TAKIM 341.ETAP***

gogo2405: (67.6/ / / %)
beril77: (76.7/ / / % )
defne2222 : (59.4/ / / % )
pozitif56.9/ / /% )
EbruEva 80.7/ //% )
masumcuk 87.1/ 86.9/0.2/0.23%)

4. Takım Ortalaması %
En yakin kilom ebru da sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…