Gonca canimin ici ikinizin yüzdesine bir bakarmisin
seninle benimmi hehe ağlancak halime güleyim ben ancaaa..
Yok kiz ikimizinkide 1.04
hoş geldin canım.başlangıç kilonu ve hedeflediğin kiloyu yazarmısın not alayım.
hoş geldin canım.inşallah hedefine ulaşırsın.ilk sayfadaki kurallarımızı okursan sevinirim ve hedef kilonu öğrenebilirmiyim.
hoş geldin canım ilk sayfada kurallarımız var okudun kabul ediyosan beraber zayıflarız.bugünkü kilonu ve hedef kilonu yazarmısın.
inşallah bizim takımımız kapanmıycak..bugünkü kilonu ve hedef kilonu öğrenebilirmiyim.
benim kadar rezil değil üzülme canım.
tamam izinli diye yazıyorum haftaya ve öbür hafta kilonu bildirmen gerekmiycek :) kolay gelsin.
benden iyisin beyaa
sende hoş geldin canım.sporda yaparsın bizimle.ilk sayfada kurallarımız var okurmusun :))
5 dakka dusunup 500 dak hareket etmemiz gerek.Arkadaslar 6. olmusuz. Bir 5 dakika dusunelimmi yüzdesine bakip.hatta bir 5 dakikada ne Kadar istiyoruz zayif bir sekilde Bahara girmeyi diye.
Sonra karar verenler uygulamaya gecebilirmi lütfen
Ben yinede hepinizi tebrik ediyorum
Yirttigim kadar bu haftada yirtsaydim 67 nin altinada inebilirdim.Gogo sen istiyorum bu hafta 68 direncini kirmak icin p....yirtin. O Kilo bu hafta yerlesmeden gidecek tamammi kuzum
Ustune alinma canım bu hafta serdik beraberce. En saglam beril çıktı. Üzülme yi birakcaz elimizden geleni yapicaz artik.selam kızlar takımın başarısını düşüren bende oldum
bu aralar yoğunum ama bir 10 güne kadar rahatlayacağım inşallah..ama aralarda burda gündemi takip etmeye çalışcam..
bu arada yeni gelenler hepiniz hoşgeldiniz..yeni yılda yeni kişiler yeni başlangıçlara inşallah
Kızlar ben izmire geldim kaç gündür interttim yok yazamıyorum şuan bi arkımdan girdim pazartesi dönücem aranıza kilo bildirimide yapamadım çünkü kaldığım yerde tartıda yok bana sarı kart vermeyin emi bu arada hepinizin yeni yılını kutlarım ve en kısa zamanda görüşmek üzere kusura bakmayın pazartesi günü geçmişide okuyup geri dönüş yapıcam şuan malesef mümkün değil öptüm hepinizi...
Kac gündür yoksun ortada bildirimde bulunmadin uzulmustum.neyse haftaya bildirim yaparsan kiloyu 2 ye boluyoruz. Diger arkadaşlar gibi haber vermeden grubu biraktigini dusunmustum.
yanıltmasını çok isterdim benim gözlerim yerinden fırladı tartıya yapıştı ama hakettim ben bunu bana müstehak..akşam herkesin hali çıksın ortaya cezaları senin vermeni istiycem:18:
Kötü çıkmaz merak etme diyeti bozmamissin.Hayir canim hic niyetim yok birakmaya sadece izmire esimin ailesini gormeye geldik burda ne tarti var ne internetEsimin bir arkadasinin evine misafirlige geldike anca gecmisi okuyabildim de cevap yaziyorum luften kusura bakmayin kilo bildirimi yapamadigim yetmezmis gibi kac gundur kilomu da bilmiyorum ((( Bakalim eve gidince ne gorucem Allah tan hic diyeti bozmadim fazla kacirmadim insallah kotu bir seyler cikmaz amin :)
Ben dikkat etmedim 1 haftadan fazladir sporda yapmiyorum. Sonuc normal yani.Canim moralini bozma en kisa zaten da toparlarsin arada olur boyle sen en azindan kilonu biliosun ben onuda bilmiorum cildiricam sokakta tartici cocuk bulsamda onlara gidip tartilcam yakinda
Hosgeldinn :)merhaba herkese.ben de geldiiiiiiimm.bir yıllık bi bekleyiş ve aylaklıktan sonra artık kilolarımı vermem gerekiyor diyerek başladım işe.doğum sonrası kilolarımı vermek istiyorum kızlar.normalde 53-54 kilo benim ideal kilom.şimdi 64.6 kiloyum.azmedersem sıkı bir uygulayıcıyımdır.ama spor kunusunu bilemiyorum.nasdıl olacak.zaman ayırmak biraz sıkıntı olucak gibi.bakalım.
En yakin kilom ebru da sanirim :)**4. TAKIM 341.ETAP***
gogo2405: (67.6/ / / %)
beril77: (76.7/ / / % )
defne2222 : (59.4/ / / % )
pozitif56.9/ / /% )
EbruEva80.7/ //% )
masumcuk87.1/ 86.9/0.2/0.23%)
4. Takım Ortalaması %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?