- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
Kilom 81.8
Hedef kilom 60
Kizlar bugun baya problemli bir gundu.anca size yazma firsatim oldu.kendimi tanitmakla baslayayim. Forumda bana Maymun derler eski nickim den kaynaklı peynir de dedikleri olur :)
Kilo almaya ergenligimde basladim 89 a kadar ciktim.diyetistyenle beraber 74e dustum fakat geri aldim.kapanan 10.takimla beraber 80 civarina dustum.daha sonra 5.takimla devam ettim ordada 77 ye dustum.ora da kapaninca ben tekrar 81.8 oldum.şimdi de dur demenin zamani geldi haliyle.umarim birlikte aşarız kiloları veririz bir güzel
24 yasindayim izmirde tek yaşıyorum.4 yillik ünv bitti.su anda aciktan ikinci unv okuyorum.örgün bir ünv de baska bi programda okuyorum.bir yandan sanat egitimim suruyor bir yandan kpssye hazirlaniyorum.anlicaginiz kendime cok da vaktim yok bos zamanlarim derslerle geciyor.
beslenmem duzensiz.uyku vakitlerim duzensiz.spora da vaktim kalmiyor.
Yeni bi takimin bana iyi gelecegini dusunuyorum. Hayatimi duzene sokmaya ihtiyacim var. Zamanla daha da tanisiriz umuyorum.deneme sureci biter bir an once :))
sen de hoş geldin aramıza canım.baktım da eğitim hayatın oldukça aktif:))nasıl yetişiyorsun bu kadar tempoya kafa dayanmaz.
Yorucu bi hayatın varmış. Ama gencsin daha istedihin herşeyi basarirsin umarim.Kilom 81.8
Hedef kilom 60
Kizlar bugun baya problemli bir gundu.anca size yazma firsatim oldu.kendimi tanitmakla baslayayim. Forumda bana Maymun derler eski nickim den kaynaklı peynir de dedikleri olur :)
Kilo almaya ergenligimde basladim 89 a kadar ciktim.diyetistyenle beraber 74e dustum fakat geri aldim.kapanan 10.takimla beraber 80 civarina dustum.daha sonra 5.takimla devam ettim ordada 77 ye dustum.ora da kapaninca ben tekrar 81.8 oldum.şimdi de dur demenin zamani geldi haliyle.umarim birlikte aşarız kiloları veririz bir güzel
24 yasindayim izmirde tek yaşıyorum.4 yillik ünv bitti.su anda aciktan ikinci unv okuyorum.örgün bir ünv de baska bi programda okuyorum.bir yandan sanat egitimim suruyor bir yandan kpssye hazirlaniyorum.anlicaginiz kendime cok da vaktim yok bos zamanlarim derslerle geciyor.
beslenmem duzensiz.uyku vakitlerim duzensiz.spora da vaktim kalmiyor.
Yeni bi takimin bana iyi gelecegini dusunuyorum. Hayatimi duzene sokmaya ihtiyacim var. Zamanla daha da tanisiriz umuyorum.deneme sureci biter bir an once :))
Menü güzel olmuş sporda olsa daha iyi olur sanki.evet şimdi yeniden okudım kuralları günlük menüler yazılscskmış ben de yazayım bari.
CUMA MENÜSÜ:
SABAH:iki dilim ekmek kibrit kutusu peynir.
ARA:iki bardak form çay,bir armut
ÖĞLEN:bir tabak pırasa,bir tabak salata,yarım kase yoğurt,iki kaşık pilav
ARA:6 badem,3 fındık,3 bardak çay
AKŞAM:bir tabak bamya,bir tane lahmacun.
ARA:iki bardak çay (elma yiyecektim ama kızdan fırsat bulamadım.)
SPOR:maalesef yok.
Olmamış canım daha duzenli beslenmen gerek.ewt kızlar yine yollardan yazıyorum az kaldi ewim e .yarın nöbet ci yim .menü dünkü
sabah.1 has. yum.bira peynir.
ara :ceviz badem az az
ogle :yemek yok 1 dilim ıslak kek
ara.mandalina elma
akşam: 1 tane lahmacun.1 bardak kayısı komposto şu
Yorucu bi hayatın varmış. Ama gencsin daha istedihin herşeyi basarirsin umarim.
.
.
Olmamış canım daha duzenli beslenmen gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?