Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4 ocak 2014 cts

Sabah
Bir bardak sıkma portakal suyu

Ogle
Kasarli tost
soda

Ara nescafe

Aksam 10 tane sardalya
Ceyrek ekmek

Spor yok
Su yok
napmışın sen canım sağlıksız olmuş sabah bişey yememişsin ara nescafeyle geçiştirmişsin öğlen a akşam az.zayıflamak için önce düzenli beslenmen gerekir.su mutlaka içmelisin su hayatın kaynağıı
dimi canım misafir olunc adıkkt edemedım pek

evet ya kendi evinde olmayınca düzen kaçıyo hemen

1400 kalorilik diyet

Diyet Uzman, Zayflama Diyetleri (Kilo Verme), Diyetle ilgili en ok sorulan sorular kaynak burası kızlar.diyetisyenlerde aynı yolu izliyolar genelde yüksekten başlayıp aza doğru.

BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ

1. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 4 adet diyet bisküvi
Öğle : 100 gr. kırmızı et (ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet grissini, 1 porsiyon meyve
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece : 2 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt

2. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 2adet grissini
Öğle : 100 gr. tavuk (ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet grissini
Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece : 3 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt

3. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 100 gr. kırmızı et (ızgara veya haşlama), 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet grissini, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı)
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı makarna
Gece : 3 porsiyon meyve

4. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 100 gr. tavuk (ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 1/2 adet simit, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı)
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

5. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 2 adet grissini, 1 su bardağı süt
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet etimek, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı)
Akşam : 100 g balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı pirinç pilavı

6. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 1/2 adet simit, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı)
Akşam : 100 gr. tavuk(ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, 1 küçük boy haşlanmış patates, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

7. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet etimek, 1 adet karper peynir
Akşam : 100 g balık (ızgara veya buğulama), 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

inşallah selametle gelirsin canım.

menün çok da sağlıklı olmamış gibi sanki.çok aç kalırsın bu şekilde.vücudun aldığın bu besinleri yağ olarak depolar.neyse yollardasın diye olmuştur.eve geçince düzene geçersin

4 ocak 2014 cts

Sabah
Bir bardak sıkma portakal suyu

Ogle
Kasarli tost
soda

Ara nescafe

Aksam 10 tane sardalya
Ceyrek ekmek

Spor yok
Su yok

arkadaş bu nasıl bir menü.nasıl ayakta duruyorsunuz bu yediklerinizle.kendine eziyet etme canım bu şwkilde. hem
karnını doyurup hem de zayıflayacağın besinlerden tüketmeye çalışsan daha iyi olur.

mesela sabahki port. suyunun yanına biraz peynir ekmek eklesen süper olurmuş.öğlene de salata salata ve ayran ekleyebilirdin.akşam sardalya sayısını biraz artırıp yanına bol salata eklemiş olsaydın süper olurdu.aralara vakit bulamıyorsan çantana badem fındık ve kayısı koy.bu şekilde hem karnın tok olur hem daha zinde olursun.

geçmişi okuyarak ancak geldim.kızım sağolsun asla bilgisayarı açamıyorum.ancak o uyuyunca.

herkese günaydın.

kızlar dün haberlerde saç kıran hastalığının haberi vardı.bir bayan sağlıksın diyet yaparak çok kısa sürede 10 kilo kadar vermiş bunun 3-4 ay sonrasında saçları dökülmeye başlamış ve en sonunda kel kalmış.sakın sağlıksız beslenmeyin.kiloları sağlıkla vermek lazım

gelelim dünkü menüme

CUMARTESİ MENÜM:

SABAH:bir büyük bardak ılık limonlu su,bir haşlanmış yumurta,bir domates,5 yeşil zeytin,kibrit kutusu peynir,iki dilim ekmek,iki bardak şekersiz çay

ARA:yapamadım (kızı parka götürünce zamanlama bulamadım(

ÖĞLEN:bir kase bamya yemeği, bir kase yoğurt,

ARA:bir elma

AKŞAM:6 et köfte,6 elma dilim patates (fırında),haşlanmış karnabahar ve brokoli.salata,yoğurt

ARA:bir bardak sıkma mandalina suyu

SPOR:yarım saat yürüyüş ve biraz da aletle çalıştım.

kızım ve babası parka gitmişken benim de temizlik vaktim geldi canlar.şimdi temizliğe girişeceğim.bugün daha giremem muhtemelen.yarın görüşürüz inşallah.öpüldünüz.az kalorili bol sporlu günler

ne güzel menü maaşallah.birde su olsay mis tam olacak mis

dün ki menü
sabah biraz patates kızartması 1 dilim ekmek peynir

ogle
yarım tabak makarna küçük kase yoğurt
ara 1 mandalina
akşam 2 kasık p.pilav 2 kasık et sote birkaç kasık sehriye çorbası
şu yok spor yok

Öğlen le akşam yer degistirilebilir se daha iyi sanki.
merhaba kızlar.
yine nobetteyimpazar pazar gelmek çok zor oldu.
ama mecbur ışte.
İyi nöbetler canım. Bende yarin nobetciyim.
Hem az olmus hem karbonhidrat li olmuş. Suyu mutlaka icmelisin.azdan basla zamanla artir bence.
aa kimsecikler uğramamış topige pazar olduğu için mi acaba

Evet hafta sonu pek gelen olmuyo

Kusura bakmayin kizlar yarin kizkardesim gidiyor.girenedim cunku alis veris son dedikodular vs.....
Ama yarin saliya sümük gelirim belgin gidince.kendinize iyi bakin cumaya ne kaldi

Haftasonu menümü yazayım.
Sabah ılık limonlu su
omlet az peynir yeşillik 2 dilim çavdar ekmeği

ara sade türk kahvesi minik bi kurabiye

aakşamüstü 4 gibi hamburger ice tea

akşam yemedim hamburgerden dolayı

ara elma

su 1,5 lt
spor 30 dk yürüyüş 250 tane ip atliyo gibi yaptım evde.

gogo gelmiş sin yazdıklarıma cevap vermiş sin çok sağol
yarın sen nöbet ci sin allah kolaylık versin.
şu içmeye ve dediklerimi dikkat etmeye başladım inşallah devamı gelir sizlerle inşallah

gogo gelmiş sin yazdıklarıma cevap vermiş sin çok sağol
yarın sen nöbet ci sin allah kolaylık versin.
şu içmeye ve dediklerimi dikkat etmeye başladım inşallah devamı gelir sizlerle inşallah

Ne demek canım tabi ki cvp vericem.onceki sayfada diyet listesi paylaştım o türlü listelere uygun beslenmek vücudu duzene sokuyo.su içmek ve yürüyüş barsaklari calistiriyo metabolizmayı hizlandiriyo.

kızlar topiciğe her gün geliyorum okuyorum yazdıklarınızı ama menü paylaşımına başlayamadm bir türlü. regl oldm karn ağrsından bir hal oldm kaç gündür. az yemeğe dkkat etsemde pek düznli beslenemiyorum açıkçası. kendimi toparlasam süper olacak. umarm su agrılarm geçer artık

Merhabalar nasılsınız güzeller... maalesef pek giremiyorum benim oğlan dişleri diziyor üstte 4 tane oldu... çok mızmız sürekli ilgi istiyor doğru düzgün uyumuyor. Velhasıl bana vakit bırakmıyor... eee sizde ne var ne yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…