- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Deneme süresi normalde 2 hafta ama katılımın guzelse haftaya girebilirsin.persembeleri oylama yapiyoruz.
Gupsecim hosgeldin sanirim ikimiz yeniyiz :))
Hoşgeldin beraber veririz inşallah :)
hoş geldin canım.başlangıç kilonu ve hedeflediğin kiloyu yazarmısın not alayım.Iyi geceler kizlar araniza katilabilirmiyim.postuma burdan cevap gelmis tesekkur ederim .geri donus yaparsaniz sevinirim
hoş geldin canım.inşallah hedefine ulaşırsın.ilk sayfadaki kurallarımızı okursan sevinirim ve hedef kilonu öğrenebilirmiyim.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Geçen sene yumurtalıklarımda kist çıktığı için bir süre doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım. Sonuç olarak kist hala nurtopu gibi yerinde ama ben 15 kilo aldımbikaç kilosunu verdim ama daha büyük çoğunluğu duruyor. şuan 93 kiloyum ve 2 ay içinde mümkün olduğunca çabuk kilo vermem gerekiyor düğünüm olacağı için. Beraber birbirimize destek olarak kurtulalım fazla kilolardan yoksa gelinlik giyemicem
hoş geldin canım ilk sayfada kurallarımız var okudun kabul ediyosan beraber zayıflarız.bugünkü kilonu ve hedef kilonu yazarmısın.kızlar merhaba. beni de aranıza davet ettiğiniz için tşk ederim. yaklaşık 1 senedir üzerime yapışmış bu kilolardan kurtulmak istiyorum. başka diyet gruplarında da denedm ama en fazla 2-3 kilodan sonra motivasyon düşüyor ve ben verdiğim kilolardan fazlasını alarak yola devam ediyorum. bana da yardm edersnz cok sevinirm..
inşallah bizim takımımız kapanmıycak..bugünkü kilonu ve hedef kilonu öğrenebilirmiyim.Kurallari biliyorum bu 3. Takimim. :)yine de okudum 2 grup da kapatildi her gittigim yer kapatiliyor bu da kapanirsa kendimi dağlara taşlara vurucamyarin baslamakla beraber kendimi tanitayim :) tesekkur ederim
benim kadar rezil değil üzülme canım.evet ilk ben başlayayım
geçen hafta 59.4 bu hafta 60.0
çok rezil dimi?işte yılbaşı 2 kere misafir ağırlama derken bende tutamadım kendimi:18:
tamam izinli diye yazıyorum haftaya ve öbür hafta kilonu bildirmen gerekmiycek :) kolay gelsin.kızlar bu arada ben bu aralar çok yoğunum 2 hafta kadar izne ayrılmak istiyorum..sınav hazırlama okuma derken bir sürüde evrak işim var..buraya fazla katılamayacağım..bir sorun olmaz dimi?
benden iyisin beyaaGeçen hafta ki kilom 87.1 bu hafta 86.9 yüzdesi 0.23 bu haftada böyle geçmiş oldu
sende hoş geldin canım.sporda yaparsın bizimle.ilk sayfada kurallarımız var okurmusun :))merhaba herkese.ben de geldiiiiiiimm.bir yıllık bi bekleyiş ve aylaklıktan sonra artık kilolarımı vermem gerekiyor diyerek başladım işe.doğum sonrası kilolarımı vermek istiyorum kızlar.normalde 53-54 kilo benim ideal kilom.şimdi 64.6 kiloyum.azmedersem sıkı bir uygulayıcıyımdır.ama spor kunusunu bilemiyorum.nasdıl olacak.zaman ayırmak biraz sıkıntı olucak gibi.bakalım.
***4. TAKIM 341.ETAP***
gogo2405: (67.6/68.3 /-0.7 / %-1.04)
beril77: (76.7/75.9 /0.8 / %1.04 )
defne2222 : (59.4/60 /-0.6 / %-1.01 )
pozitif56.9/ / /% )2. kez bildirimde bulunmadı
EbruEva80.7/ / /% )
masumcuk87.1/86.9 /0.2 /%0.23)
4. Takım Ortalaması %
Gogo gozlerimin beni yanilttigini soyle lütfen
***4. Takım 341.etap***
defne2222 : (59.4/60 /-0.6 / %-1.01 )
pozitif56.9/ / /% )2. Kez bildirimde bulunmadı
ebrueva80.7/ / /% )
4. Takım ortalaması %
hoş geldin canım ilk sayfada kurallarımız var okudun kabul ediyosan beraber zayıflarız.bugünkü kilonu ve hedef kilonu yazarmısın.
Seve seve sekerimyanıltmasını çok isterdim benim gözlerim yerinden fırladı tartıya yapıştı ama hakettim ben bunu bana müstehak..akşam herkesin hali çıksın ortaya cezaları senin vermeni istiycem:18:
eveeeetttt yine bir klasik pozitif gelmedi ebru da gelmedi 30 undan buyana uğramamış.yeni gelen arkadaşlarım eğer ilerde bu şekilde habersiz gelmemezlik yapıcaksanız hiç birbirimizi yormayalım.bu cuma yarışmaları ciddi bir yarışma pek çok bayan sağlıklı bi şekilde motive olarak zayıflıyor.sağlıksız diyetlerden uzak duruyoruz.lütfen birkaç hafta takılıp bırakıcaksanız hiç yorulmayın..polemik olsun yada tartışma olsun diye yazmıyorum.hepimizin zamanı kısıtlı birşeyler yapmak için çabalıyoruz.bende pek çoğunuz gibi çalışıyorum her cuma evde değilim çoğunlukla işte oluyorum eliimde telefon hesaplama yapayım liste yetişsin diye kendimi paralıyorum mola zamanımı debelenerek geçiriyorum.arkadaşlarımın dalga geçmelerine yine telefona yapıştın vs. Tatsız esprilere katlanıyorum..o yüzden hepinizden rica ediyorum lütfen ciddiye alarak yolumuza devam edelim...
eveeeetttt yine bir klasik pozitif gelmedi ebru da gelmedi 30 undan buyana uğramamış.yeni gelen arkadaşlarım eğer ilerde bu şekilde habersiz gelmemezlik yapıcaksanız hiç birbirimizi yormayalım.bu cuma yarışmaları ciddi bir yarışma pek çok bayan sağlıklı bi şekilde motive olarak zayıflıyor.sağlıksız diyetlerden uzak duruyoruz.lütfen birkaç hafta takılıp bırakıcaksanız hiç yorulmayın..polemik olsun yada tartışma olsun diye yazmıyorum.hepimizin zamanı kısıtlı birşeyler yapmak için çabalıyoruz.bende pek çoğunuz gibi çalışıyorum her cuma evde değilim çoğunlukla işte oluyorum eliimde telefon hesaplama yapayım liste yetişsin diye kendimi paralıyorum mola zamanımı debelenerek geçiriyorum.arkadaşlarımın dalga geçmelerine yine telefona yapıştın vs. Tatsız esprilere katlanıyorum..o yüzden hepinizden rica ediyorum lütfen ciddiye alarak yolumuza devam edelim...
başlangıç---hedef kilosu
girl85=1-1-2014=65.5---55
yldss=2.1.2014=93---
adigegupse=2.1.2014=71.9---60
oluyoroylebazen=2.1.2014=
tutaste85:3.1.2014=64.6---55
bende aynı düşünüyorum ama kurallara göre 3 hafta bildirimde bulunmazsa diskalifiye ediliyor ama direk izinlide yazabiliriz o zaman 3 hafta beklemek zorunda kalmayız izinden 6 ayda dönmezse zaten diskalifiye oluyolar.sen ne dersin.Seve seve sekerim
Bende artik bu isi siki tutalim diyorum.esnek olunca grlmeyenler tinlamiyor, esnedikce kiloda verilmiyor.sanirim kararlar geregi pozitif diskalifiye edilmeli.mazeretsiz gitmelerekiziyorum.
haklısın canm ama ben en azından kendi acımdan cvp vereym grup devam ettiği ve ben kiloma ulaşacağım süre boyunca burda olmak istiyorum çünkü bu kilolar artık bni yeteri kadar mutsz ediyor
bende aynı düşünüyorum ama kurallara göre 3 hafta bildirimde bulunmazsa diskalifiye ediliyor ama direk izinlide yazabiliriz o zaman 3 hafta beklemek zorunda kalmayız izinden 6 ayda dönmezse zaten diskalifiye oluyolar.sen ne dersin.
benim sitemim haber vermeden gelmeyenlere hiç değilse ban ayrılmak istiyorum yada izin istiyorum diyebilirler.
Kafamiza Gore izinli yazamayiz bekliyelim bir hafta daha ama Ben 2 bildirimde diskalifiye saniyordum
***4. TAKIM 342.ETAP***
defne2222 : (59.4/60 /-0.6 / %-1.01 )izne ayrılmak istiyor
EbruEva80.7/ / /% )bildirimde bulunmadı
4. Takım Ortalaması %-0.13
***4. TAKIM 341.ETAP***
defne2222 : (59.4/ / / % )izne ayrılmak istiyor
EbruEva80.7/ / /% )bildirimde bulunmadı
4. Takım Ortalaması %0.04
son durum budur.defne2222 izne ayrılmak istediğin için kilonu yazmadım.
Defnenin kilosuna yazmak zorundaxiz Sabah gormustum bugun 60 yazmisti
Yazmaliyiz ama 60 diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?