Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4. TAKIM 341.ETAP***

gogo2405: (67.6/68.3 /-0.7 / %-1.04)
beril77: (76.7/75.9 /0.8 / %1.04 )
defne2222 : (59.4/60 /-0.6 / %-1.01 )
pozitif56.9/ / /% )2. kez bildirimde bulunmadı
EbruEva 80.7/ / /% )
masumcuk 87.1/86.9 /0.2 /%0.23)

4. Takım Ortalaması %

Iyi geceler kizlar araniza katilabilirmiyim.postuma burdan cevap gelmis tesekkur ederim .geri donus yaparsaniz sevinirim
hoş geldin canım.başlangıç kilonu ve hedeflediğin kiloyu yazarmısın not alayım.
hoş geldin canım.inşallah hedefine ulaşırsın.ilk sayfadaki kurallarımızı okursan sevinirim ve hedef kilonu öğrenebilirmiyim.
hoş geldin canım ilk sayfada kurallarımız var okudun kabul ediyosan beraber zayıflarız.bugünkü kilonu ve hedef kilonu yazarmısın.
Kurallari biliyorum bu 3. Takimim. :)yine de okudum 2 grup da kapatildi her gittigim yer kapatiliyor bu da kapanirsa kendimi dağlara taşlara vurucam yarin baslamakla beraber kendimi tanitayim :) tesekkur ederim
inşallah bizim takımımız kapanmıycak..bugünkü kilonu ve hedef kilonu öğrenebilirmiyim.
evet ilk ben başlayayım
geçen hafta 59.4 bu hafta 60.0
çok rezil dimi?işte yılbaşı 2 kere misafir ağırlama derken bende tutamadım kendimi:18:
benim kadar rezil değil üzülme canım.
kızlar bu arada ben bu aralar çok yoğunum 2 hafta kadar izne ayrılmak istiyorum..sınav hazırlama okuma derken bir sürüde evrak işim var..buraya fazla katılamayacağım..bir sorun olmaz dimi?
tamam izinli diye yazıyorum haftaya ve öbür hafta kilonu bildirmen gerekmiycek :) kolay gelsin.
Geçen hafta ki kilom 87.1 bu hafta 86.9 yüzdesi 0.23 bu haftada böyle geçmiş oldu
benden iyisin beyaa
sende hoş geldin canım.sporda yaparsın bizimle.ilk sayfada kurallarımız var okurmusun :))

Gogo gozlerimin beni yanilttigini soyle lütfen

başlangıç---hedef kilosu

girl85=1-1-2014=65.5---55
yldss=2.1.2014=93---
adigegupse=2.1.2014=71.9---60
oluyoroylebazen=2.1.2014=
tutaste85:3.1.2014=64.6---55

Son düzenleme:
Gogo gozlerimin beni yanilttigini soyle lütfen

yanıltmasını çok isterdim benim gözlerim yerinden fırladı tartıya yapıştı ama hakettim ben bunu bana müstehak..akşam herkesin hali çıksın ortaya cezaları senin vermeni istiycem:18:

eveeeetttt yine bir klasik pozitif gelmedi ebru da gelmedi 30 undan buyana uğramamış.yeni gelen arkadaşlarım eğer ilerde bu şekilde habersiz gelmemezlik yapıcaksanız hiç birbirimizi yormayalım.bu cuma yarışmaları ciddi bir yarışma pek çok bayan sağlıklı bi şekilde motive olarak zayıflıyor.sağlıksız diyetlerden uzak duruyoruz.lütfen birkaç hafta takılıp bırakıcaksanız hiç yorulmayın..polemik olsun yada tartışma olsun diye yazmıyorum.hepimizin zamanı kısıtlı birşeyler yapmak için çabalıyoruz.bende pek çoğunuz gibi çalışıyorum her cuma evde değilim çoğunlukla işte oluyorum eliimde telefon hesaplama yapayım liste yetişsin diye kendimi paralıyorum mola zamanımı debelenerek geçiriyorum.arkadaşlarımın dalga geçmelerine yine telefona yapıştın vs. Tatsız esprilere katlanıyorum..o yüzden hepinizden rica ediyorum lütfen ciddiye alarak yolumuza devam edelim...

yanıltmasını çok isterdim benim gözlerim yerinden fırladı tartıya yapıştı ama hakettim ben bunu bana müstehak..akşam herkesin hali çıksın ortaya cezaları senin vermeni istiycem:18:
Seve seve sekerim

Bende artik bu isi siki tutalim diyorum.esnek olunca grlmeyenler tinlamiyor, esnedikce kiloda verilmiyor.sanirim kararlar geregi pozitif diskalifiye edilmeli.mazeretsiz gitmelerekiziyorum.

haklısın canm ama ben en azından kendi acımdan cvp vereym grup devam ettiği ve ben kiloma ulaşacağım süre boyunca burda olmak istiyorum çünkü bu kilolar artık bni yeteri kadar mutsz ediyor

başlangıç---hedef kilosu

girl85=1-1-2014=65.5---55
yldss=2.1.2014=93---

ay ben 65.5 mi yaZmışım k.bakmayın lütfen 66.5 olacak o .
birde devam konusunda bende çok haklısın eminim buraya devam ettiğimiz sürece vericeza
güzel arkadaşlıklarla güzel kilolar veririz inşallah

Seve seve sekerim

Bende artik bu isi siki tutalim diyorum.esnek olunca grlmeyenler tinlamiyor, esnedikce kiloda verilmiyor.sanirim kararlar geregi pozitif diskalifiye edilmeli.mazeretsiz gitmelerekiziyorum.
bende aynı düşünüyorum ama kurallara göre 3 hafta bildirimde bulunmazsa diskalifiye ediliyor ama direk izinlide yazabiliriz o zaman 3 hafta beklemek zorunda kalmayız izinden 6 ayda dönmezse zaten diskalifiye oluyolar.sen ne dersin.
haklısın canm ama ben en azından kendi acımdan cvp vereym grup devam ettiği ve ben kiloma ulaşacağım süre boyunca burda olmak istiyorum çünkü bu kilolar artık bni yeteri kadar mutsz ediyor

benim sitemim haber vermeden gelmeyenlere hiç değilse ban ayrılmak istiyorum yada izin istiyorum diyebilirler.

başlangıç---hedef kilosu

girl85=1-1-2014=66.5---55
yldss=2.1.2014=93---

Kafamiza Gore izinli yazamayiz bekliyelim bir hafta daha ama Ben 2 bildirimde diskalifiye saniyordum

Kafamiza Gore izinli yazamayiz bekliyelim bir hafta daha ama Ben 2 bildirimde diskalifiye saniyordum

ben listeyi düzenleyip paylaşım alanına taşıyım daha beklemeyelim.nöbetten çıktım biraz dinlenmek istiyorum :))

***4. TAKIM 342.ETAP***

gogo2405: (67.6/68.3 /-0.7 / %-1.04)
beril77: (76.7/75.9 /0.8 / %1.04 )
defne2222 : (59.4/60 /-0,6 / %-1.01 )izne ayrılmak istiyor
pozitif56.9/ / /% )2. kez bildirimde bulunmadı
EbruEva 80.7/ / /% )bildirimde bulunmadı
masumcuk 87.1/86.9 /0.2 /%0.23)

4. Takım Ortalaması %-0.13

Son düzenleme:

tamamdır düzelttim

Son düzenleme:

Defnenin kilosuna yazmak zorundaxiz Sabah gormustum bugun 60 yazmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…