Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım ortalamayı nasıl alıyorsun %leri toplayıp kişi sayısına mı bölünüyor bi yanlışlık var gibi geldi eğer öyle ise bilemedim bi sorayım dedim

Kızlar bizim grup ortalamamızda sanırım bir yanlışlık var sonuçta 1.29 yazıyor ama sanrım yanlış çünkü

2,39 + 3,22 + 1.16 + 0,49 + 1.10 + 1.54 + 0.41 = 10.31 Eder

10.31/7= 1,47 olması lazım grup ortalamasının ben mi yanlışım yoksa hesap mı yanlış yapılmış ?

Son düzenleme:

canım 7 ye değil 8e bölünüyor bildiğim kadarıyla listedeki kişi sayısına kara defterine bak istersen bi orda yazıyordu...

Eve geldim yemek yapmaya calisiyom sorun yok sanirim varsa yazin halletmeye çalışayım hemen.

Canim bütün ortalamalari toplayip listedeki üye sayisina bölüyoruz..
üyenin karsisinda ne yazilirsa yazilsin,bildirimde bulunsun veya bulunmasin,eger listedeyse ortalamaya dahil ediliyor...
sen gogo yu hesaplamadin sanirim,ama onuda hesaplamaliyiz..

Son düzenleme:

Pegasusum saol canım Hızır gibi yetistin yine eline emeğine sağlık.

Berilim eline emeğine sağlık canım. Hepinizi opuyom herkes kilo vermis tebrik ediyorum hepinizi ben haftaya kadar tartilmayi düşünmüyorum. İnşallah dönene kadar veririm biraz kilo.

Hem takimca ikinciyiz, hemde bireysel ikincilik bizde.eva devamini bekliyorum sekerim.
Kizlar esim hazirlaniyor. Onu havalimanina goturecegim size söyleyeceklerim var,
Hadi bu hafta mesaji saymayin eksigide fazlasida olmasin size bir kiyagim olsun....
Aksam eslesme yapacam, herkez esinden sorumlu biline.eger esiniz Kilo veremezse cezasini siz cekeceksiniz.o nedenle esler birbirine kamciluyor, siki Takibe aluyorrrrrrr

Allah kavustursun inşallah bebeğim yine ayrılık saati gelmiş.

selam kızlar.herkesi ayrı ayrı tebrik ederim.güzel bir hafta.kilolarımızı verdik.hedefimize biraz daha yaklaştık.

ikincilik süper:)

inşallah yakın zamanda birinci de oluruz.

allah kavuştursun canım.neden gidiyor hayırdır.

mesaj kıyağı süper oldu.bütün gün kendimi yedim.mesaj bildiriminde bulunamadım diye.okuldan gelmemle misafirin gelmesi bir oldu.ancak girebildim.

eşleşme naasıl olacak canım.

hoş geldin canım.bilgilerinden faydalanmak isteriz tabiiki.ilk sayfada kurallar var.oraya da bi bak istersen

gogoooo naber canım.nasıl geçiyor vakit.dayanamıyorsun uğramadan edemiyorsun:)aklın hep burda değil miiiiiiiiiiii:)

özledim sizi
mujdemi vereyim hamileyimmm
ama maalesef tiroid hormonlarim da yükseldi gebelikle birlikte..takip ediyorum şimdilik ilac başlamadım
65 kilo oldum sizden ayrildiktan sonra umarım cok kilo almam bu sefer
öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…