Normal yollami asilama felanmi.cok cabuk gebe kaldin .sirrini soyle leynnnn.
Kacinci haftadasin
Cinsiyet bellimi
Darisi basima .bende tatil oncesi tüpe basliyacam bakalim.bir ikiz daha olur insallah
Kacinci haftadasin
Cinsiyet bellimi
Darisi basima .bende tatil oncesi tüpe basliyacam bakalim.bir ikiz daha olur insallah
özledim sizi
mujdemi vereyim hamileyimmm
ama maalesef tiroid hormonlarim da yükseldi gebelikle birlikte..takip ediyorum şimdilik ilac başlamadım
65 kilo oldum sizden ayrildiktan sonra umarım cok kilo almam bu sefer
öpüyorum hepinizi
hoş geldin canım.bilgilerinden faydalanmak isteriz tabiiki.ilk sayfada kurallar var.oraya da bi bak istersen
Kacinci haftadasin
Cinsiyet bellimi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.beriiiiiilll yaptım çocuğu uuuu
Kacinci haftadasin
Cinsiyet bellimi
gogoooo naber canım.nasıl geçiyor vakit.dayanamıyorsun uğramadan edemiyorsun:)aklın hep burda değil miiiiiiiiiiii:)
Hem takimca ikinciyiz, hemde bireysel ikincilik bizde.eva devamini bekliyorum sekerim.
Kizlar esim hazirlaniyor. Onu havalimanina goturecegim size söyleyeceklerim var,
Hadi bu hafta mesaji saymayin eksigide fazlasida olmasin size bir kiyagim olsun....
Aksam eslesme yapacam, herkez esinden sorumlu biline.eger esiniz Kilo veremezse cezasini siz cekeceksiniz.o nedenle esler birbirine kamciluyor, siki Takibe aluyorrrrrrr
Kızlar maşallah hepınıze güzel kılolar gıtmiş
bende kendımı tanıtayım 28 yaşındayım geçen sene 60 kg kadar dıyetisyen ve kavıtasyonla indim.
1 sene içinde 2 kere aşılama yapıldıgı için malüm hormon iğneleriyle 21,5 kg aldım
geçen hafta 81,5 kg olarak(zirvede) diyette başladım ayrıca yanında yardımcı bölgesel incelme takviyeleriyle
1 hafta içinde 2 kg verdim.
Gruba yararlı olacağıma ve sizinde diyet deneyimleriniz ve desteğinizle hedefime ulaşacağıma inanıyorum.
Merhaba bende araniza katilabilirmiyim
Hem takimca ikinciyiz, hemde bireysel ikincilik bizde.eva devamini bekliyorum sekerim.
Kizlar esim hazirlaniyor. Onu havalimanina goturecegim size söyleyeceklerim var,
Hadi bu hafta mesaji saymayin eksigide fazlasida olmasin size bir kiyagim olsun....
Aksam eslesme yapacam, herkez esinden sorumlu biline.eger esiniz Kilo veremezse cezasini siz cekeceksiniz.o nedenle esler birbirine kamciluyor, siki Takibe aluyorrrrrrr
Ikinci olaakta benim birincilerimsiniz,gr.vermeniz bile cok onemli.almadikya.sanirim yeni arkadaslarla diyet degilde olculu ve dogru beslenme moduna girdik.
Yeni gelen kuzularim katiliminizdan dolayi paylasimlarinizdan ve verdiniz kilolardab dolayi tesekkürler.
Evaninda katkisi es gecilmez.bizim yarisimiz bedenimize yapisan yaglarla.aynaya bakarsaniz hirslanacaginizdan eminim.
Merveyi uzun zamandir tanirim paylasimi ve hevesi boldur.eger bir aksilik cikmazsa kendisini deneme suresiz cumaya listeye ekluyecegim.itirazi olan varmi.gerekcem uzun duredir tanimamdir,
Eslemeyi begenmenize sevindim.
Simdi koca danalari piano ve gitar kursuna goturecem.kucuk sipama birseyler alacam.veeee kendimi ödüllendirecem.aksama resimleri eklerim lipidonuzu yukseltir.zayiflayip giyeceniz gunlerin askiyla hirsinizi kamcilarim.öpüyorum kebeleklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?