Kimse ugramamis nedenini Merak ettim
Aloooooooooooooooooooooo
Pes yani kizlar ya
beril77 73.4
Ebrueva. 78.1
masumcuk 85.4
Adigegupse. 71.2
oluyoröylebazen. 80
tutatse85. 62.6
Defne2220/59.5
Merve. 81.5
Buna gore
Tutaste._________defne
Adigupse________beril
Ebrueva__________oluyoroylebazen
Merve___________maumcuk
Kizlar eslesme boyle.itiraziniz olursa degistiririm.bu arada herkez esinden sorumlu esiniz Kilo veremezse suclusu sizsiniz cezada size kesilecek.kilo veremeyenler de sevinmesin onlarin hesabini Ben kesecem.sizde buyuk Kilo vermeler brklemesemde kimse artida cikmasin.anlastikmi?
Eşlesmeler cok hosuma gitti canim :)beril77 73.4
Ebrueva. 78.1
masumcuk 85.4
Adigegupse. 71.2
oluyoröylebazen. 80
tutatse85. 62.6
Defne2220/59.5
Merve. 81.5
Buna gore
Tutaste._________defne
Adigupse________beril
Merve___________maumcuk
Kizlar eslesme boyle.itiraziniz olursa degistiririm.bu arada herkez esinden sorumlu esiniz Kilo veremezse suclusu sizsiniz cezada size kesilecek.kilo veremeyenler de sevinmesin onlarin hesabini Ben kesecem.sizde buyuk Kilo vermeler brklemesemde kimse artida cikmasin.anlastikmi?
Ikinci olaakta benim birincilerimsiniz,gr.vermeniz bile cok onemli.almadikya.sanirim yeni arkadaslarla diyet degilde olculu ve dogru beslenme moduna girdik.
Yeni gelen kuzularim katiliminizdan dolayi paylasimlarinizdan ve verdiniz kilolardab dolayi tesekkürler.
Evaninda katkisi es gecilmez.bizim yarisimiz bedenimize yapisan yaglarla.aynaya bakarsaniz hirslanacaginizdan eminim.
Merveyi uzun zamandir tanirim paylasimi ve hevesi boldur.eger bir aksilik cikmazsa kendisini deneme suresiz cumaya listeye ekluyecegim.itirazi olan varmi.gerekcem uzun duredir tanimamdir,
Eslemeyi begenmenize sevindim.
Simdi koca danalari piano ve gitar kursuna goturecem.kucuk sipama birseyler alacam.veeee kendimi ödüllendirecem.aksama resimleri eklerim lipidonuzu yukseltir.zayiflayip giyeceniz gunlerin askiyla hirsinizi kamcilarim.öpüyorum kebeleklerim.
Ikinci olaakta benim birincilerimsiniz,gr.vermeniz bile cok onemli.almadikya.sanirim yeni arkadaslarla diyet degilde olculu ve dogru beslenme moduna girdik.
Yeni gelen kuzularim katiliminizdan dolayi paylasimlarinizdan ve verdiniz kilolardab dolayi tesekkürler.
Evaninda katkisi es gecilmez.bizim yarisimiz bedenimize yapisan yaglarla.aynaya bakarsaniz hirslanacaginizdan eminim.
Merveyi uzun zamandir tanirim paylasimi ve hevesi boldur.eger bir aksilik cikmazsa kendisini deneme suresiz cumaya listeye ekluyecegim.itirazi olan varmi.gerekcem uzun duredir tanimamdir,
Eslemeyi begenmenize sevindim.
Simdi koca danalari piano ve gitar kursuna goturecem.kucuk sipama birseyler alacam.veeee kendimi ödüllendirecem.aksama resimleri eklerim lipidonuzu yukseltir.zayiflayip giyeceniz gunlerin askiyla hirsinizi kamcilarim.öpüyorum kebeleklerim.
Sabah
1 dilim ekmek
1dilim peynir
1 kahve
Ogle
1kumru
1 ayran
Aksam
Bol salata
Yarım tabak bıldırcın yemegi
Yarim saat yuruyus
Yuruyus icin aktarmali gittim :)
2 litre su
Geldim ama küstüm yazmiyacam Banane
Geldim ama küstüm yazmiyacam Banane
yettim canım yettim. eşleşmelerde de rakibem olmuşsun ne güzl :)
bu arada düşük yaptıgını okudum geçmişte. çok geçmiş olsun kuzum. Rabbim isteyen herkese yaşatsın o duyguları inş. ne güzl kalabalık bir aileniz olacak işte. en çok özendiğim şey. Rabbim bana da kısmet etsn. tabi onun için önce bnmkini kafalayıp nikah masasına oturtmam lazımm
Hahaha ayy güldurdun gece gece bu aralar bu konuya cok takigim ki sorma
beril77 73.4
Ebrueva. 78.1
masumcuk 85.4
Adigegupse. 71.2
oluyoröylebazen. 80
tutatse85. 62.6
Defne2220/59.5
Merve. 81.5
Buna gore
Tutaste._________defne
Adigupse________beril
Merve___________maumcuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?