Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eslemeyi aksama yaparim kizlar.inanin hic varim olmadi

beril77 73.4
Ebrueva. 78.1
masumcuk 85.4
Adigegupse. 71.2
oluyoröylebazen. 80
tutatse85. 62.6
Defne2220/59.5
Merve. 81.5

Buna gore

Tutaste._________defne
Adigupse________beril
Ebrueva__________oluyoroylebazen
Merve___________maumcuk

Kizlar eslesme boyle.itiraziniz olursa degistiririm.bu arada herkez esinden sorumlu esiniz Kilo veremezse suclusu sizsiniz cezada size kesilecek.kilo veremeyenler de sevinmesin onlarin hesabini Ben kesecem.sizde buyuk Kilo vermeler brklemesemde kimse artida cikmasin.anlastikmi?

Merhaba kızlar nasılsınız haftasonu yine sessiz gibi burasi ben hemen mazeretimi bildireyim :) sabah kahvaltı yapıp dışarı çıktık bayağı yorulduk eve gelince hemen uyuduk minik kuzumla sonra yemekti bulasikti Utku beyin banyosu derken ancak geldim kusura bakmayin...

Güzel olmuş eşleşme kilolar yakin ama Merve kesin devam edecek mi ?

Eşlesmeler cok hosuma gitti canim :)

Berilim bence de deneme surecine gerek yok

Arkadaslar bugun aksama kadar dersteydim ve ailem geldi memleketten onlarla ilgileniyorum surekli bugun yolda falan yazicaktim ama paketim bitmisti yazamadim opuyorum hepinizi.

Sabah
1 dilim ekmek
1dilim peynir
1 kahve

Ogle
1kumru
1 ayran

Aksam
Bol salata
Yarım tabak bıldırcın yemegi

Yarim saat yuruyus
Yuruyus icin aktarmali gittim :)
2 litre su

Merve düzenli katılım da bulunacaksa itirazım olmaz :) bu arada resimleri bekliyorum şekerim görelim de hırs yapalım :)

Bende dünkü menümü yazayım
sabah
yine tost yağsız kepekli
çay
Ara 1 kuru erik
şekersiz neskafe
Öğle
1 tabak kıymalı ıspanak
1 dilim fırında makarna
Ara yok
Akşam
6 sıkım çiğköfte
Ayran (biraz fazla içtim kac bardak olduğunu bilmiyorum çiğköfte çok acıydi)
yeşillik
Su 2 litre
Spor 40 dakika yürüyüş

Geldim ama küstüm yazmiyacam Banane

yettim canım yettim. eşleşmelerde de rakibem olmuşsun ne güzl :)
bu arada düşük yaptıgını okudum geçmişte. çok geçmiş olsun kuzum. Rabbim isteyen herkese yaşatsın o duyguları inş. ne güzl kalabalık bir aileniz olacak işte. en çok özendiğim şey. Rabbim bana da kısmet etsn. tabi onun için önce bnmkini kafalayıp nikah masasına oturtmam lazımm

Hahaha ayy güldurdun gece gece bu aralar bu konuya cok takigim ki sorma

Eşleşmeler güzel olmuş eline sağlık valla bugun bende girdim cıktım girdim cıktım kimsecikler yoktu yazdımda cevapta gelmedi haftasonu yogun oluyo herkes yapcak bişi yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…