ne tesadüf bende urfa siverekteyim2.yılımız bu sene tayinciyiz batıya..memleket özlemimi herkes bilir burda..
merve günaydın canım.geçmişi mi okuyorsun
aman dikkat et arkadaşım cumaya kadar kilo vermeliyiz yoksa beril bizi çok fena yapar
ben çıkıyorum artık işe gitme vakti haydi herkese iyi günler...
günaydın canım evet geçmişi okudum bayaa muhabbetller olmuş oku oku anca bitirdim
Kızlar hafta sonu bende azcık kaçamak yaptım üzgünüm toparlamam lazım kendımı bugun
hepimiz yapıyoruz inan o kaçamakları.büyük olmadığı sürece vücut tolore ediyor zaten.hafta içi dikkat edersin olur biter
mecburen öyle olucak artık.bu kilolar gitmeliii
sen kaç kiloydun canım.hedef kilon nedir.
kilom 81,5 hedef kilomda 65
inşallah hep beraber veririz de kurtuluruz
amin inş verebiliriz
bu arada ben 14 ay önce (2012 aralık ayında) 60 kg kadar inmiştim
Günaydın canlar sabah sabah muhabbet iyiymiş :)
zamanında yapabilmişsen yine yaparsın canım.demekki dikkat etmemişsin ve yeniden almışsın.ben verdikten sonra kendimi daha iyi kontrol ederim.bir daha bu kadar sıkıntı çekmeyim diye.sen de öyle yap canım.iki üç kilo çabuk gidiyor da daha fazlası insanı zorluyor.ideal kiloma geldiğimde 1-2 artış olduğunda hemen frenlerim kontrol altında tutarım.ama şimdi yüklü bir miktar vermek gerekiyor.sen neden aldın.ilaç felan mı kullandın ya da doğummu oldu.benim doğum kilolarım
günaydın tatlım hoş geldinngünaydın canlar sabah sabah muhabbet iyiymiş :)
Tekrar verirsin inşallah canım senin kilolar yavaş gidiyordu aman dikkat et :)selam kızlar bi bakıyım dedim..iyiki izin almışım geçen haftadan beri tartılmıyodum bu sabah tartılayım didimm 69 gösterdi pis tartıı.hastalandığımdanda olabilir tabiihemen yürüyüşe başladım tabii 1,5 saat yürüdük her yanım ağrıyoo..neyse yine uğrarım kimsede yok şimdi öptüm hepinizi..
Geçmiş olsun kuzuya üşüttu mü naptiSonra baktimda sorun Yok bebegim.diskalifiye felan Yok.
Gunaydin cicislerimmmmm
Kabus gibi br gece gecirdim.elif aksam uyurken kusarak uyandi ve hala kusuyor.
haftasonu biraz kaçamaklar oldu ama bol yürüyüş yaptım bakalım nolcakKizlar ugrayabildigim surece burdayim aman dikkat cumayi dusunun
Evet ya maalesef illa kaçırıyorum ben de dün bütün gün evdeydim sıkıntıdan herhalde sürekli açtım.evet haftasonu kçamak oluyor ister istemez o yüzden erkenden kalktım önce form çay içip sonra kahvaltı yapcam akşama salata hazırlayacağım ve işe gideceğim ne çok işim var ya...
bebek için yumurta buyutme iğneleri böyle yaptı benı çok hormon aldım ne yaık kısonra bebiş tutundu dıye eşim herşeyı yedırdı bana ama sonu düşükle sonuçlandı sonrada üzüntüden yedım hep tabı sankı moralımı yerıne getırecekmiş gibi.şimdide amacım kılo verıp öyle tüp bebeğe geçmek
günaydın tatlım hoş geldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?