Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aman dikkat et arkadaşım cumaya kadar kilo vermeliyiz yoksa beril bizi çok fena yapar
ben çıkıyorum artık işe gitme vakti haydi herkese iyi günler...

ne tesadüf bende urfa siverekteyim 2.yılımız bu sene tayinciyiz batıya..memleket özlemimi herkes bilir burda..

YA ben de eşimde çok özlüyoruz.özelden hangi okuldasın bana yaz.ben imam hatipteydim.rehber öğretmenim bu arada.bir çok okuldan arkadaşım var orada.biz oralı olduk nerdeyse.ahhhhh duygularım depreşti.

aman dikkat et arkadaşım cumaya kadar kilo vermeliyiz yoksa beril bizi çok fena yapar
ben çıkıyorum artık işe gitme vakti haydi herkese iyi günler...

tamam canım.iyi drsler.inşallah veririz.ama ben bi hafta iyi bi hafta daha az veriyorum.muhtemelen bu hafta geçen haftanın performansı kadar olmaz

günaydın canım evet geçmişi okudum bayaa muhabbetller olmuş oku oku anca bitirdim

Kızlar hafta sonu bende azcık kaçamak yaptım üzgünüm toparlamam lazım kendımı bugun

hepimiz yapıyoruz inan o kaçamakları.büyük olmadığı sürece vücut tolore ediyor zaten.hafta içi dikkat edersin olur biter

SABAH:Ilık ballı limonlu su,bir dilim tahıllı ekmek,peynir,iki zeytin,şekersiz çay

ARA:elma,kahve

AKŞAM:balık(6 tane barbunya),bol salata,bir bardak şalgam

hafta sonu olunca öğünler iyice kayıyor maalesef

amin inş verebiliriz

bu arada ben 14 ay önce (2012 aralık ayında) 60 kg kadar inmiştim

zamanında yapabilmişsen yine yaparsın canım.demekki dikkat etmemişsin ve yeniden almışsın.ben verdikten sonra kendimi daha iyi kontrol ederim.bir daha bu kadar sıkıntı çekmeyim diye.sen de öyle yap canım.iki üç kilo çabuk gidiyor da daha fazlası insanı zorluyor.ideal kiloma geldiğimde 1-2 artış olduğunda hemen frenlerim kontrol altında tutarım.ama şimdi yüklü bir miktar vermek gerekiyor.sen neden aldın.ilaç felan mı kullandın ya da doğummu oldu.benim doğum kilolarım

bebek için yumurta buyutme iğneleri böyle yaptı benı çok hormon aldım ne yaık kı sonra bebiş tutundu dıye eşim herşeyı yedırdı bana ama sonu düşükle sonuçlandı sonrada üzüntüden yedım hep tabı sankı moralımı yerıne getırecekmiş gibi.şimdide amacım kılo verıp öyle tüp bebeğe geçmek

günaydın canlar sabah sabah muhabbet iyiymiş :)
günaydın tatlım hoş geldinn

Tekrar verirsin inşallah canım senin kilolar yavaş gidiyordu aman dikkat et :)
Sonra baktimda sorun Yok bebegim.diskalifiye felan Yok.

Gunaydin cicislerimmmmm
Kabus gibi br gece gecirdim.elif aksam uyurken kusarak uyandi ve hala kusuyor.
Geçmiş olsun kuzuya üşüttu mü napti
Kizlar ugrayabildigim surece burdayim aman dikkat cumayi dusunun
haftasonu biraz kaçamaklar oldu ama bol yürüyüş yaptım bakalım nolcak
evet haftasonu kçamak oluyor ister istemez o yüzden erkenden kalktım önce form çay içip sonra kahvaltı yapcam akşama salata hazırlayacağım ve işe gideceğim ne çok işim var ya...
Evet ya maalesef illa kaçırıyorum ben de dün bütün gün evdeydim sıkıntıdan herhalde sürekli açtım.

aynı kaderi paylaşıyoruz canım.ben de tüp bebekle anne oldum.tedavi sırasında 3-4 kilo aldım o şekilde hamiş kaldım.kesinlikle zayıflamak çok farketttirecek.benmle tedavi gören arkadaşa da dr zayıfla o şekilde başlayalım demişti.daha iyi sonuç alınıyor o şekilde çünkü.hangi şehirdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…