aynı kaderi paylaşıyoruz canım.ben de tüp bebekle anne oldum.tedavi sırasında 3-4 kilo aldım o şekilde hamiş kaldım.kesinlikle zayıflamak çok farketttirecek.benmle tedavi gören arkadaşa da dr zayıfla o şekilde başlayalım demişti.daha iyi sonuç alınıyor o şekilde çünkü.hangi şehirdesin
günaydın lar bakayım dedim nasılsınız diye.ben çalışıyorum haftaya izinliyim.
Yok canım kalkali çok oldu danışanlarim vardi ancak bakabildim şimdi de misafir geldi gitti..yeni mi kalktın yoksa sen de.gerçi sen çalışıyordun bildiğim kadarıyla
bebek için yumurta buyutme iğneleri böyle yaptı benı çok hormon aldım ne yaık kısonra bebiş tutundu dıye eşim herşeyı yedırdı bana ama sonu düşükle sonuçlandı sonrada üzüntüden yedım hep tabı sankı moralımı yerıne getırecekmiş gibi.şimdide amacım kılo verıp öyle tüp bebeğe geçmek
günaydın tatlım hoş geldinn
merve hosgeldin beril bahsetti senden ben gonca.guzel guzel zayıflayalım hepbirlikte inşallah.
günaydın canım.süper izinde daha sık görüşürüzGünaydın lar bakayım dedim nasılsınız diye.ben çalışıyorum haftaya izinliyim.
ben bursadayım canım tüp bebek 1.de tuttumu?
aslında ilk denemede doz az old.iki yumoş oldu o sonlandırıldı başlamadan.ikinci uzun protokol oldu ve pozitif:)sonra ayrıntıları paylşırım.şimdi çıkıcam
kolay gelsin izine ayrılmak ne güzel kolay geçer bu hafta
Yok canım kalkali çok oldu danışanlarim vardi ancak bakabildim şimdi de misafir geldi gitti..
canım sen ne iş yapıyorsun.danışanlar diyince kulak kabarttım.ben de rehber öğrt. bizde de danışan kelimesi çok kullanılıyor.
Hoş bulduk canım. ..
tünaydın hanımlar.bugun evdeyim pek mutluyum
Aynenn artik ben tektaş alıp gidicem
Eki Görüntüle 939708 Eki Görüntüle 939707 Eki Görüntüle 939709
Kilolarimi eklemedim biraz alengurlu
Haftaya Kilo verirsem bir cilt bakimi bir manikür dusunuyom
Form caylarina vucudumuza alustirmayin lütfen.evet haftasonu kçamak oluyor ister istemez o yüzden erkenden kalktım önce form çay içip sonra kahvaltı yapcam akşama salata hazırlayacağım ve işe gideceğim ne çok işim var ya...
Esinizi saglam tutun bana bulasmayintutaste85 gördüm seni..senn benim eşimsin bu hafta ne yaptın bakalım anlat
O Kadar hayvaniniz varmi Pekigünaydın güzel bayanlar.her zamanki gibi koşturmacalı bir hafta sonundan sonra bir haftya başı daha.
inanın girmek istiyorum ama hiç vakit olmuyor.kızı uyuttuktan sonra diyorum kızı uyuturken ben de yanında sızmışım.
cuma eve gitmemle misafirin gelmesi bi oldu.misafir gitti eşim geldi.o kursa gitti.ardından kız kardeşim,annem,gelin kitap fuarına gittik,oradan özsüte geçtik.bizim gelin sen salıncağa bineyim derken popinin üstüne düş.hamile hem de ikiz:) ben koşturuyorum annem bağarıyor kız kardeşim gülüyor:) neyse biişe olmadı.
cumartesi bir haftasonu klasiği temizlik.temizlik bitti görümcemler kayınvalidemler geldi.geceyi sonlandırdık.
pazar yine bir hafta sonu klasiği çiftliğe gidildi.kızım ve eşim çok mutlu oluyorlar.köpekler,tavuklar,tavşanlar derken yemeğini güzelce yiyor.evde ağzını açtıramıyoruz.eşimde ahşap işlerini hobi edindi bu aralar.kuş yuvaları köpek kulübesi,tavşan kulübesi derken stresini atıyor.ona terapi gibi geliyor.kvalidem hiç hoşlanmıyor o ayrı bi mesele:)
Normal dogurabilseydim simdiye duzineyi tamamlafiydim.berilim eşleme güzel olmuş.bu arada ödüllerine bayıldım.pek bi seksiler:) leoparlıdan bende almıştım.kız benim bebişde tüp bebek:) bizim gelinin de yarı tüp bebek sayılır.maşallah sen istiyorsun bebe.ben çok bitmiş bi durumdayım nasıl bakarım diyorum
3. ye hazirlansanmikibakarsın biraz büyüyünce insan bebek kokusunu özlüyor valla...benim oğlum 9 yaşında oldu bile..kızım 3.5 yaşında iyiki doğurmuşum onu.)
Aynen öyle ömür boyu diyet olmazki.yagsiz tuzsuz ne zamana Kadar can dayanirbenim felsefem sağlıklı beslenme eşim.yani hızlı kilo vermek çok kilo vermek değil açıkçası.zaten sağlıklı beslenmeye başladığında doğal olarak kilolar gidiyor.kendime hazirana kadar süre vardim.ayda 2-3 kilo vermek,haftada ortalama 500-800 gr azalma yeterli olacaktır.diğer türlü hızlı verir hızlı alırsın.ben uzun vadede kalıcı spnuç istiyorum.üç ana üç ara öğün yapmaya gayret ediyorum.her türlü besin grubundan almaya çalışıyorum.tahıllı ekmek tüketiyorum.porsiyonları abartmıyorum.yani kuru fasulye pilav de yiyorum,lahmacun,börek de yiyorum onu ayarlamaya çalışıyorum.işte bu şekilde.
Ikisi bir arada buyur sekerim yaaaallah bağışlasın canım.ben de tabi istiyorum ama daha bebeğim bu cuma yaşına girecek.biraz vakit lazım yani.
Kesinlikle miktar ve yapilacak hareket önemliaynen arkadaşım benimde öyle ..inanırmısın herşeydende yedim bu dönemde ama az yağlı tüketmeye çalıştım..kızartma çok az yedim ve pasta bile yedim ama çok ince bir dilim...yoksa kalıcı olmuyor değil mi hemen geri alınıyor..
Kiz bende urfaliyimcanım ben de öğretmenim:) biz de doğuda ve günaydoğuda çok kaldık.hangi şehirdesin.ben iki sene bitlis.4 sene urfa-siverekte çaılştım,üniversiteyi erzurumda okudum anlayacağın bir tarafım doğulu:) ve çoooook özlüyorum
Elime dusmeyin, eskiler iyi tanir cemkirtmeyin kendinizeaman dikkat et arkadaşım cumaya kadar kilo vermeliyiz yoksa beril bizi çok fena yapar
ben çıkıyorum artık işe gitme vakti haydi herkese iyi günler...
Canim senin kacamaklarin seni listeten uzakladtirir.paylasim yetersizligin sana deneme suresi ekler.tehditim ise yararmi bakalimgünaydın canım evet geçmişi okudum bayaa muhabbetller olmuş oku oku anca bitirdim
Kızlar hafta sonu bende azcık kaçamak yaptım üzgünüm toparlamam lazım kendımı bugun
Bu kacamaklarla verirsiniz canimmmmmminşallah hep beraber veririz de kurtuluruz
Kilo tam oturmadan istersen cok hizli dusersin yineamin inş verebiliriz
bu arada ben 14 ay önce (2012 aralık ayında) 60 kg kadar inmiştim
Ben begendimdeSABAH:Ilık ballı limonlu su,bir dilim tahıllı ekmek,peynir,iki zeytin,şekersiz çay
ARA:elma,kahve
AKŞAM:balık(6 tane barbunya),bol salata,bir bardak şalgam
hafta sonu olunca öğünler iyice kayıyor maalesef
Nasil Kilo aldinizi bosverin.nadil verecenizi konusalim.zamanında yapabilmişsen yine yaparsın canım.demekki dikkat etmemişsin ve yeniden almışsın.ben verdikten sonra kendimi daha iyi kontrol ederim.bir daha bu kadar sıkıntı çekmeyim diye.sen de öyle yap canım.iki üç kilo çabuk gidiyor da daha fazlası insanı zorluyor.ideal kiloma geldiğimde 1-2 artış olduğunda hemen frenlerim kontrol altında tutarım.ama şimdi yüklü bir miktar vermek gerekiyor.sen neden aldın.ilaç felan mı kullandın ya da doğummu oldu.benim doğum kilolarım
Canim sagol dr.a gittik. Iki gune ishalide baslar dedi.rota virusmus.Tekrar verirsin inşallah canım senin kilolar yavaş gidiyordu aman dikkat et :)
Geçmiş olsun kuzuya üşüttu mü napti
haftasonu biraz kaçamaklar oldu ama bol yürüyüş yaptım bakalım nolcak
Evet ya maalesef illa kaçırıyorum ben de dün bütün gün evdeydim sıkıntıdan herhalde sürekli açtım.
Rabbim comerttir Canim,bakti gelmeden ysprak bile dusmuyor dalindan.demekki zamani varevde olsam bende cok mutlu olurum yaakeşkee
ne diyelm hayırlısı yavrucum :)
yeni cicilerne bayıldım yafrum üzernde paralansınlar :)
berilcim hayatım paylaşımım bol olurr öpüyorum seniitehditlere pabuç bırakmam
ayrıca şu anda dr da aynısını dıyor kılon oturmamıştır inş çabucak verirsin diyor.10 dk sonra işten çıkıp evegıdıp akşam yemeğimi yıcem çok azıcık sonra 1 saat yuruyusumu yapıcam gelip sizinle menumu paylaşıcam
Iyi fikirmissssss tuttum sekerimevet kızlar bu saatten sonra yeme işini kapattım..mutfağın yolu kapandı benim için:18::18:
haftasonunun acısı çıkmalı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?