Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

berilim geçmiş olsun canım kızçen kasta olmuş.kıyamam bebeye.inşallah kötü bişe yoktur.

ben de bi yandan yaptığım envanterleri analiz için veri giriyorum.bi yandan gelen öğrencilerle uğraşıyorum.bi yandan velile.ya rabbi,m tatil bi gelse.valla bir yıldır çalışıyor gibiyim.çok yoğun bir dönem oldu.

Günaydın lar bakayım dedim nasılsınız diye.ben çalışıyorum haftaya izinliyim.

Merve hosgeldin beril bahsetti senden ben gonca.guzel guzel zayıflayalım hepbirlikte inşallah.

ben bursadayım canım tüp bebek 1.de tuttumu?

günaydın lar bakayım dedim nasılsınız diye.ben çalışıyorum haftaya izinliyim.

kolay gelsin izine ayrılmak ne güzel kolay geçer bu hafta

yeni mi kalktın yoksa sen de.gerçi sen çalışıyordun bildiğim kadarıyla
Yok canım kalkali çok oldu danışanlarim vardi ancak bakabildim şimdi de misafir geldi gitti..

Hoş bulduk canım. ..

merve hosgeldin beril bahsetti senden ben gonca.guzel guzel zayıflayalım hepbirlikte inşallah.

ayyy çok teşekkürler canım ya ilk defa bır topıge bukadar kolay adapte oldum grubumuzu başarılara ulaştırmak için ellimden gelenı yapıcam goncacım

Günaydın lar bakayım dedim nasılsınız diye.ben çalışıyorum haftaya izinliyim.
günaydın canım.süper izinde daha sık görüşürüz

evet haftasonu kçamak oluyor ister istemez o yüzden erkenden kalktım önce form çay içip sonra kahvaltı yapcam akşama salata hazırlayacağım ve işe gideceğim ne çok işim var ya...
Form caylarina vucudumuza alustirmayin lütfen.
tutaste85 gördüm seni..senn benim eşimsin bu hafta ne yaptın bakalım anlat
Esinizi saglam tutun bana bulasmayin

O Kadar hayvaniniz varmi Peki
Normal dogurabilseydim simdiye duzineyi tamamlafiydim.
bakarsın biraz büyüyünce insan bebek kokusunu özlüyor valla...benim oğlum 9 yaşında oldu bile..kızım 3.5 yaşında iyiki doğurmuşum onu.)
3. ye hazirlansanmiki
Aynen öyle ömür boyu diyet olmazki.yagsiz tuzsuz ne zamana Kadar can dayanir
allah bağışlasın canım.ben de tabi istiyorum ama daha bebeğim bu cuma yaşına girecek.biraz vakit lazım yani.
Ikisi bir arada buyur sekerim yaaa
Kesinlikle miktar ve yapilacak hareket önemli
Kiz bende urfaliyim
aman dikkat et arkadaşım cumaya kadar kilo vermeliyiz yoksa beril bizi çok fena yapar
ben çıkıyorum artık işe gitme vakti haydi herkese iyi günler...
Elime dusmeyin, eskiler iyi tanir cemkirtmeyin kendinize
günaydın canım evet geçmişi okudum bayaa muhabbetller olmuş oku oku anca bitirdim

Kızlar hafta sonu bende azcık kaçamak yaptım üzgünüm toparlamam lazım kendımı bugun
Canim senin kacamaklarin seni listeten uzakladtirir.paylasim yetersizligin sana deneme suresi ekler.tehditim ise yararmi bakalim

inşallah hep beraber veririz de kurtuluruz
Bu kacamaklarla verirsiniz canimmmmmm
Hafta sonu bitti ne kacamak yapilacak ne baska Birsey.

amin inş verebiliriz

bu arada ben 14 ay önce (2012 aralık ayında) 60 kg kadar inmiştim
Kilo tam oturmadan istersen cok hizli dusersin yine
Ben begendimde
Spor yazilmadimi Gore Yan gelip yattinmi
Nasil Kilo aldinizi bosverin.nadil verecenizi konusalim.
1.saglikli beslenme
2. bol hareket
3. bol su

Canim sagol dr.a gittik. Iki gune ishalide baslar dedi.rota virusmus.

evde olsam bende cok mutlu olurum yaakeşkee
Rabbim comerttir Canim,bakti gelmeden ysprak bile dusmuyor dalindan.demekki zamani var
ne diyelm hayırlısı yavrucum :)

yeni cicilerne bayıldım yafrum üzernde paralansınlar :)

Uzerimde parcalansinnnnnnnn

Dünkü menum
Sabah bir Tabak menemen
Yesillik
5 zeytin
Ära Yok
Ögle
Ceyrek simit bir elma disardaxdimmmm
Ära Yok
Aksam
Bol salata tonbalikli
1 käse ezogelin corba
2 tavuk baget

Ära bir Bardak sut. Bir avuc badem
7 km yuruyus
3 lt su

berilcim hayatım paylaşımım bol olurr öpüyorum senii tehditlere pabuç bırakmam

ayrıca şu anda dr da aynısını dıyor kılon oturmamıştır inş çabucak verirsin diyor.10 dk sonra işten çıkıp evegıdıp akşam yemeğimi yıcem çok azıcık sonra 1 saat yuruyusumu yapıcam gelip sizinle menumu paylaşıcam

Hataaaaaaaaa
Aksam yemeginden En az 1.5 2 Saat sonra spor yap.yoksa yemek sonrasi vucut hazmetmekle ugrasirken kan dolasimini artirirsin kalp krizine Kadar yolu var.

Hiiiiii
Kiz seker sey.....
Cumaya gunumu goster yoksa goreceksoniz....sizden kocaman kilolar beklemiyorum.kimseylede yarisimiz Yok bilin.sadece arti olmayacak okadar

Menülerde su bildirdimi gormuyorum hic.birdaha suyu yazmayana ceza verecem.

Kuzucuklarim kilonun yigildigi bolgenizi yaparsaniz kisiye özel ceza vermekten zevk alacam
Icindeki kötü kadin muzeyyen hortladi gene

evet kızlar bu saatten sonra yeme işini kapattım..mutfağın yolu kapandı benim için:18::18:
haftasonunun acısı çıkmalı değil mi?

Kızlar bilgisayarımda aşırı ısınma vardı tamire bıraktım sık yazamayabilirim birkaç gün öpüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…