Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Izledim canim bir omur boyu mutluluklar cok tatlısınız aslında sana onerim olabilir biraz seni tanimam icin gecmisine vs bakicaktim forumdan videolar iyi oldu

Saol canım teşekkür ederim önerilerini büyük bir merakla bekliyorum :) Forumdan araştırsanda cok tanıyamazdın benı eskıden cok kullanmazdım duzenlı :) Ama hem vıdeolarla hemde sorarak tanıyabılırsın :)

Aynen canim calisiyomusun ? Ne alemdesin bu arada dun takip ettim youtube hesabindan da faceden de :) adımî forumda yazmak istemedigimden taniyamamissindir haliyel
Menülerde su bildirdimi gormuyorum hic.birdaha suyu yazmayana ceza verecem.

Kuzucuklarim kilonun yigildigi bolgenizi yaparsaniz kisiye özel ceza vermekten zevk alacam
Icindeki kötü kadin muzeyyen hortladi gene

Benim basenlerim ve kollarimmmm (

güzel bir menü canım.afiyet olsun.kilo olmasın:)

SABAH:Ilık ballı limonlu su,bir dilim tahıllı ekmek,peynir

ARA:elma

ÖĞLEN:iki bardak şekersiz çay,iki dilim tahıllı ekmek,peynir,iki zeytin,salata,1 haşlanmış yumurta

ARA:yok(arası kısaydı.ancak kızla akşam yemeği hazırladım)

AKŞAM:iki servis kaşığı makarna(az tereyağlı sossuz.malum aslında makarna değil sosu kilo yaparmış:)

SU:1 lt ancak vardır.(bu aralar su içme sıkıntım var.bilmiyorum neden.şimdi yarım lt su alayım da içeyim bari:)

SPOR:tabiki yok:

günaydın.ooooo o zaman sen işine bak canım.hazırlıkların vardır.yeni ciclerini giymeyi unutma haaaa:)
Sabah Sabah güldürdün yawwww
Makarna kh ve tereyag birkesimi sirf löp yag.sosu Kilo yapar diye mazeret bildirmissin ama yemezlerrrrrrr.domates sosu desen anlardim seker.
Su icmeyene ceza verecektim ilk cezayi hafifte tutsam vereyim 200 ip atlayacaksin bugun.bak bugun atlaman gerekiyor.ister ipli ister atluyor gibi sen bilirsin.

Dengesiz menumu yazayim
Sabah
Yarim tost
3 yumurta beyazi
Bir dilim domates
3 zeytin
Yarim Bardak Kefirs

Ära Yok

Ogle
Bir elma
Bir isirik pide
Iki isirik doner
7-8 tane cubur kraker

Ära Yok

Aksam
Kocaman bir yesil salata
Bir porsiyon kavurma
Bir kucuk käse yogurt

Ära yarim elma
Yarim Mango

Su 2,5 lt
Spor
6 km yuruyus

Bugunluk yedeiklerim tamamen ya cocuklarin artiklari, yada onlardan otlandiklarim

herkese günaydın hemen menüme geçeyim
sabah: 1 bardak su içtim
1 tane form çay zaten ayda 1 içiyorum merak etmeyin
peynir yeşillik 3 zeytin 1 dilim ekmek
ara.
1 kuru kayısı
öğlen. etli nohut yemeği ve salata 1 dilim ekmek
ara:-
akşam:az çorba
az etli nohut salata
ara:yoğurt
bu arada ikindide 1 sütlü kahve
4 çay aralarda
akşam ıhlamur
su: 2 lt.
spor:1 saat yürüme

bu akşamda ıspanak yapcam suya bastım..
bu arada lahana salatası dedi arkadaşlar hem tok tutuyormuş hemde besleyici..yapan varmı akşama yapsam diyorum böyle yoğurtlu havuçlu tarif ettiler..

Etli nohut yemegini bir porsiyonu 4 yemek klasigi.sen kac porsiyon yedin.su 3 lt den az olmayacak.icmedigin 1 lt su icin 100 mekik istiyorum bugun.itiraz etme sakin nohutlarin cezadinida eklerim

bu akşamda ıspanak yapcam suya bastım..
bu arada lahana salatası dedi arkadaşlar hem tok tutuyormuş hemde besleyici..yapan varmı akşama yapsam diyorum böyle yoğurtlu havuçlu tarif ettiler..

Gaz yapar, Ödem atar, zayiflatiyor sosu az yagliysa
Ben yesil elmali yapiyorum

Etli nohut yemegini bir porsiyonu 4 yemek klasigi.sen kac porsiyon yedin.su 3 lt den az olmayacak.icmedigin 1 lt su icin 100 mekik istiyorum bugun.itiraz etme sakin nohutlarin cezadinida eklerim

ancakk 4 kaşık yemişimdir ama o kadar suya zorluyorum olmuyo..
tamam kaptanım bu akşam çekcem mekiklerimi...:18::18nar onar mı sayayım birer birer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…