Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Izledim canim bir omur boyu mutluluklar cok tatlısınız aslında sana onerim olabilir biraz seni tanimam icin gecmisine vs bakicaktim forumdan videolar iyi oldu
Arkadasim sen 5. Takimda yarismissin.bu konuda biraz aciklama yaparmisin.biz yeni üye gibi aldik seni.ordaki durumun neydi ayrilma sebebin vs.....
5 takim kapandi o yuzden.daha sonra tekrar acilmis ben de katildim ama kimsecikler yoktu haliyle bir arkadasla ikimiz yazdik sadece.daha deneme surecindeyken yapamicagimi dusundum motivasyon saglayamadim o yuzden ayrilmaya karar verdim.10. Takima da katilmistim ben o takimim da kapanmisti
Kilolarimi eklemedim biraz alengurlu
Haftaya Kilo verirsem bir cilt bakimi bir manikür dusunuyom
Kendini odullendirmen guzel olmus iyi gunlerde kullan :)

Sonra baktimda sorun Yok bebegim.diskalifiye felan Yok.

Gunaydin cicislerimmmmm
Kabus gibi br gece gecirdim.elif aksam uyurken kusarak uyandi ve hala kusuyor.

Kizlar ugrayabildigim surece burdayim aman dikkat cumayi dusunun

evet haftasonu kçamak oluyor ister istemez o yüzden erkenden kalktım önce form çay içip sonra kahvaltı yapcam akşama salata hazırlayacağım ve işe gideceğim ne çok işim var ya...

günaydın güzel bayanlar.her zamanki gibi koşturmacalı bir hafta sonundan sonra bir haftya başı daha.

inanın girmek istiyorum ama hiç vakit olmuyor.kızı uyuttuktan sonra diyorum kızı uyuturken ben de yanında sızmışım.

cuma eve gitmemle misafirin gelmesi bi oldu.misafir gitti eşim geldi.o kursa gitti.ardından kız kardeşim,annem,gelin kitap fuarına gittik,oradan özsüte geçtik.bizim gelin sen salıncağa bineyim derken popinin üstüne düş.hamile hem de ikiz:) ben koşturuyorum annem bağarıyor kız kardeşim gülüyor:) neyse biişe olmadı.

cumartesi bir haftasonu klasiği temizlik.temizlik bitti görümcemler kayınvalidemler geldi.geceyi sonlandırdık.

pazar yine bir hafta sonu klasiği çiftliğe gidildi.kızım ve eşim çok mutlu oluyorlar.köpekler,tavuklar,tavşanlar derken yemeğini güzelce yiyor.evde ağzını açtıramıyoruz.eşimde ahşap işlerini hobi edindi bu aralar.kuş yuvaları köpek kulübesi,tavşan kulübesi derken stresini atıyor.ona terapi gibi geliyor.kvalidem hiç hoşlanmıyor o ayrı bi mesele:)

berilim eşleme güzel olmuş.bu arada ödüllerine bayıldım.pek bi seksiler:) leoparlıdan bende almıştım.kız benim bebişde tüp bebek:) bizim gelinin de yarı tüp bebek sayılır.maşallah sen istiyorsun bebe.ben çok bitmiş bi durumdayım nasıl bakarım diyorum

ne güzel en azından eğlenmişsiniz..benimde eşim çalışıyordu bir pazara gittim onun dışında kös kös evde oturdum

evet benimde kaçamaklarım oldu maalesef can sıkıntısından bu sabah erkenden kalktım sen neler yaptın yeme içmeyi arkadaşım?

bakarsın biraz büyüyünce insan bebek kokusunu özlüyor valla...benim oğlum 9 yaşında oldu bile..kızım 3.5 yaşında iyiki doğurmuşum onu.)

yaş 36 2 çocuk var öğretmenim..şu anda doğu görevindeyiz..ben tam hatırlamıyorum ama ekimde falandı buraya geldim 69 kilo idim 2 hafta denemede 68 oldum..bayağı kilo verdim kendimle gurur duyuyorum ama yinede var..pek sppor yok tabi öyle kendi çapımda işte

benim felsefem sağlıklı beslenme eşim.yani hızlı kilo vermek çok kilo vermek değil açıkçası.zaten sağlıklı beslenmeye başladığında doğal olarak kilolar gidiyor.kendime hazirana kadar süre vardim.ayda 2-3 kilo vermek,haftada ortalama 500-800 gr azalma yeterli olacaktır.diğer türlü hızlı verir hızlı alırsın.ben uzun vadede kalıcı spnuç istiyorum.üç ana üç ara öğün yapmaya gayret ediyorum.her türlü besin grubundan almaya çalışıyorum.tahıllı ekmek tüketiyorum.porsiyonları abartmıyorum.yani kuru fasulye pilav de yiyorum,lahmacun,börek de yiyorum onu ayarlamaya çalışıyorum.işte bu şekilde.

bakarsın biraz büyüyünce insan bebek kokusunu özlüyor valla...benim oğlum 9 yaşında oldu bile..kızım 3.5 yaşında iyiki doğurmuşum onu.)

allah bağışlasın canım.ben de tabi istiyorum ama daha bebeğim bu cuma yaşına girecek.biraz vakit lazım yani.

aynen arkadaşım benimde öyle ..inanırmısın herşeydende yedim bu dönemde ama az yağlı tüketmeye çalıştım..kızartma çok az yedim ve pasta bile yedim ama çok ince bir dilim...yoksa kalıcı olmuyor değil mi hemen geri alınıyor..

canım ben de öğretmenim:) biz de doğuda ve günaydoğuda çok kaldık.hangi şehirdesin.ben iki sene bitlis.4 sene urfa-siverekte çaılştım,üniversiteyi erzurumda okudum anlayacağın bir tarafım doğulu:) ve çoooook özlüyorum

bende öyle mayıs ayını hedef koydum kendime birde bu aralar ayça kayanın 5333 formülünü uygulamaya çalışıyorum..kitabı güzel porsiyon miktarlarını ayarlamamda yardımcı oldu..
5 karbonhidrat 3 yağ 3 meyva 3protein gibi gün içinde ben 5 karbonhidratı geçmiyorum diğerlerinede bakıyorum biraz ..

kesinlikle öyle canım.bu arada kilolarımız şu anda aynı ve hedef kilomuz da aynı.ben tickeri yenileyim dedim.yapamadım geçen hafta.bi bana anlatsan ya canım.

beriiiiiiil sen işi iyi biliyorsun haaa.kilolarımıza felan bakıp eşlemiş heralde.bravo :)

ne tesadüf bende urfa siverekteyim 2.yılımız bu sene tayinciyiz batıya..memleket özlemimi herkes bilir burda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…