- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
Izledim canim bir omur boyu mutluluklar cok tatlısınız aslında sana onerim olabilir biraz seni tanimam icin gecmisine vs bakicaktim forumdan videolar iyi olduBu arada kızlar eşimle bir vLog kanalı açtık youtube da maksat muhabbet olsun eğlenmek olsun :) Bakabilirseniz bi bakın bana da düşüncelerinizi söyleyin olurmu nasıl olmuş diye yani fikirlerinizi merak ediyorum :)
https://www.youtube.com/user/bimericbiebru
5 takim kapandi o yuzden.daha sonra tekrar acilmis ben de katildim ama kimsecikler yoktu haliyle bir arkadasla ikimiz yazdik sadece.daha deneme surecindeyken yapamicagimi dusundum motivasyon saglayamadim o yuzden ayrilmaya karar verdim.10. Takima da katilmistim ben o takimim da kapanmistiArkadasim sen 5. Takimda yarismissin.bu konuda biraz aciklama yaparmisin.biz yeni üye gibi aldik seni.ordaki durumun neydi ayrilma sebebin vs.....
Kendini odullendirmen guzel olmus iyi gunlerde kullan :)Kilolarimi eklemedim biraz alengurlu
Haftaya Kilo verirsem bir cilt bakimi bir manikür dusunuyom
Izledim canim bir omur boyu mutluluklar cok tatlısınız aslında sana onerim olabilir biraz seni tanimam icin gecmisine vs bakicaktim forumdan videolar iyi oldu
5 takim kapandi o yuzden.daha sonra tekrar acilmis ben de katildim ama kimsecikler yoktu haliyle bir arkadasla ikimiz yazdik sadece.daha deneme surecindeyken yapamicagimi dusundum motivasyon saglayamadim o yuzden ayrilmaya karar verdim.10. Takima da katilmistim ben o takimim da kapanmisti
Kendini odullendirmen guzel olmus iyi gunlerde kullan :)
tutaste85 gördüm seni..senn benim eşimsin bu hafta ne yaptın bakalım anlat
berilim eşleme güzel olmuş.bu arada ödüllerine bayıldım.pek bi seksiler:) leoparlıdan bende almıştım.kız benim bebişde tüp bebek:) bizim gelinin de yarı tüp bebek sayılır.maşallah sen istiyorsun bebe.ben çok bitmiş bi durumdayım nasıl bakarım diyorum
bakarsın biraz büyüyünce insan bebek kokusunu özlüyor valla...benim oğlum 9 yaşında oldu bile..kızım 3.5 yaşında iyiki doğurmuşum onu.)
yaş 36 2 çocuk var öğretmenim..şu anda doğu görevindeyiz..ben tam hatırlamıyorum ama ekimde falandı buraya geldim 69 kilo idim 2 hafta denemede 68 oldum..bayağı kilo verdim kendimle gurur duyuyorum ama yinede var..pek sppor yok tabi öyle kendi çapımda işte
aynen arkadaşım benimde öyle ..inanırmısın herşeydende yedim bu dönemde ama az yağlı tüketmeye çalıştım..kızartma çok az yedim ve pasta bile yedim ama çok ince bir dilim...yoksa kalıcı olmuyor değil mi hemen geri alınıyor..
canım ben de öğretmenim:) biz de doğuda ve günaydoğuda çok kaldık.hangi şehirdesin.ben iki sene bitlis.4 sene urfa-siverekte çaılştım,üniversiteyi erzurumda okudum anlayacağın bir tarafım doğulu:) ve çoooook özlüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?