Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gelelim hafta sonu neler yaptığıma

cuma 1 saat hafif yürüyüş
cumartesi 1 saat hafif yürüyüş
pazar 2 saat orta tempolu yürüyüş (bebek arabasıyla hız yaptım resmen kaydirigubbakcemile3)

hafta sonum herzaman ki gibi hareketliydi....
yemek konusun da ise her haftasonun da olduğu gibi kahvaltılar sağlam diğer öğünler hafif.... (cuma akşamı biraz karışık oldu :kedi: )

orticim ben bu haftaki yürüyüşlerimi de tamamladım sende durumlar ne gelde dökül bakalım kaydirigubbakcemile

Günaydın şekerler.

Bendeki anormallik devam ediyor, resmen içtiğim içimde kalıyor ve hergün kg. alıyorum. Depresyona gircem valla . Noluyor anlamadım. Çarşamba dip nokta yaptım, nasıl mutluydum yaa, şimdi diyeti pek bozmamama rağmen 1,5 kg. fazlayım. ılk kez bugün biraz sıvılar çıktı sanki, tuzu sıfıra indsireceğim bugünde bakalım nolcak. ???

Ortim geçen haftaki 4 saati zar- zor tamamladım. Seni 2. ci + yı karnene ekledim. Benimde tamamdır 2 haftalık.

Kızlar sizler ne alemdesiniz?

ben hafta sonu sabah kızıma mıhlama yaptım çok az tereyağı ile ondan bende 1 kaşık yedim sabah kahvaltım o öğlen onun çorbasından yedim akşamda sadece karpuz yiyerek hafta sonunu geçirdim
ve bu sabah 72,7 kg çıktım tartıda
bu sabah tabi çok aç olduğum için iş yerine gelirken kepekli ekmeğe sandwiç aldım küçük bi ekmek arası lığt peynir domates biber 2 salam ama bu sabah son olacak bi daha salam ve ekmek yemiyeceğim
ve akşamları karpuz peynir öle geçireceğim

canım belki geçiş dönemindesindir bu dönem geçince birden inersin diye düşünüyorum

Banucum sende iyi havaya girdin, 5 basamak çok süper valla . Akşam karpuz peynir fikride iyi.
Ben akşamları yemek tarzı yemezsem sonra duramıyorum, en azından bir z. yağlı gerekiyor.

Bu hafta hep z. yağlı yicem bakalım nolcak.?

selam şekerler..
güzel bir hafta olsun hepimize inşallah...
sabaheynir,domates,salatalık,kepek ekmeği

ortim, canım bende + dayım ama su olduğuna eminim tartıda 71,6 gördüm ama moralimi bozmayacağım aynen devammm

duydum duydummm
72,7 kg yum canımmm yerimseniben

hehe olsun duy bakalim

günaydin kizlar ben haftaya - yle basladim iyi oldu benim icin banucum senden öndeyim ona göre opuyorumnanaktan

ya bu yürüyüsler icin + - veriyoz galöiba ama ben semihanin kac saat yürdügünü hic bilmiyomki yazmadi bende zaten anca toparlandim bu hafta basliycam düzenli olarak platese taktim kafayi dün netten top lastik cember aldim ama 2 haftam yürüyüs icin - benim semihada yok simdi ne olcak bilmmiyim

he bide dün aksam canim tost cekti yaptim bende yaparken icine tuvalete iyi cikariyor diye bi tane aci biber koydum tursu olanindan ay koymaz olaydim gece mahvetti beni bi karin agrisiyla uyandim tuvalate gittim olan oldu bide migdem bulandi bende afedersiniz parmak soktum kustum biraz ama nasil yandi bogazim bidahami aman aman tövbeee

gelde bana sor hafta sonu açlıktan gözümün önünden ne yemekler geçti ne tatlılar geçti karşımda ne yemekler yendi ama öle zamanlarda soda içtim :lepi:

Evet analizlerimiz çok iyi ve gelecek ay daha iyi olacak. Sınıfı geçen esra ve özgeyi tebrik ediyorum ayrıca. sanırım temmuz analizimiz süper olacak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…