Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ins basarili olursun derya bende bugün 5.takimin diyetine basladim simdilik iyi gidiyor bakalim ama bu diyetide yapamaz yarim birakirsam birdaha diyet miyet yapmiycam kendi kafama göre takilcam

banu canım tebrik ederim seni cuma çok yoğundum yazdıklarınızı şimdi okuya bildim , bakıyorum yaseminle bir yarışma içerisindesin
spor nasıl gidiyor
yaseminde çok hırslı ikinizde tez zamanda istediğiniz kiloya inersiniz

canim bi arkadas yazmis bir diyet listesi diyetisyenden onu yapiyolar bende basladim bugün gecen hafta cok güzel kilo verdiler bu listeyle bende heveslendim

inşallah ineriz benim el ve ayak şişmelerim başladı sanırım sıcaktan eskiden çok daha fazla verirdim şimdi tık yok gramla iniyorum buda çok üzücü 2 hafta akdeniz diyeti yapacağım malum bulunduğum bölgenin diyeti umarım başarılı bir sonuç alırım yasemin pilates nzasıl gidiyor yapa biliyormusun ben hergün yürüyorum ama toto incelme yok deli olacam

canim daha baslayamadimmki netten indirdim ama esim daha cdye gecmedi.bekliyorum gecsinide tv den yapicam bide dün netten top lastik cember aldim ne zamana gelirler bilmiyom gerci gelene kadar onlarsiz olan egzersizlri yaparim ama iste cd ye gecmesini bekliyom esimin

KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM

şebom izin işini konuştum müdürle bu hafta büyük ihtimal çıkıyorum
idrar söktürücü olarak biberiye dene canım 5 dk demle iç tadı çok hafif yeşil çay gibi

domates suyunu içemedim beenn

hafta sonu yedim ama erittim yürüyüş de yaptım ortim duyurulur

ebru şallının pilatesini istiyorum ben de izinde evde yapıcam tv den cd lerini almak istiyorum bakalım

bu sabah peynir kepek ekmek kahvaltı yaptım

ara bir bardak ayran 3 altınbaşak

az önce bir kase taze fasulye az ekmek 1 biber dolma ayran
öpüldünüz

evet canım evde diyet yapmak benim için çok daha kolay oluyo işyerinde daha zor ondan sanırım

benim içinde tam tersi evde diyet yapamıyorum ama iş yerinde daha iyi yapıyorum diyetimi..

gelde bana sor hafta sonu açlıktan gözümün önünden ne yemekler geçti ne tatlılar geçti karşımda ne yemekler yendi ama öle zamanlarda soda içtim :lepi:

kaydirigubbakcemile2

Evet analizlerimiz çok iyi ve gelecek ay daha iyi olacak. Sınıfı geçen esra ve özgeyi tebrik ediyorum ayrıca. sanırım temmuz analizimiz süper olacak :)))

bencede...

bende sabah
1 dilim çavdar, domates,salatalık,peynir,zeytin

11:00 ara 1 kupa hazır çorba

öğle yemeğimi hala yiyemedim....

13:45 1 kase ayran çorbası

15:00 1 adet biber dolması düşünüyorummm

kızlar size de afiyet olsun
Ayrıca haziran listesindeki arkadaşların başarılarından dolayı tebrik ederim
tmmuz listesini çok merak ediyorum

şebnemcim nasılsın ben bir ikihafta sonra spora başlıyacağım ozaman kilolarım gidicek inş istersen spora başlayanakadar beni izinli yaz spora başlayıpta kilovermeye başlarsam yazarım sen bilirsin nasıl uygunsa öyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…