Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herkese merhaba.iyi haftalar.
ben haftasonunu zararsız atlattım.yediklerime dikkat ettim.cumartesi sabah spor öncesi 81.2 kg gösteriyodu+kahvaltı ve 2 saat spor sonrası 80.60 gr olabildim.
dün sabah tartıldım 80.0 kg gösteriyodu,bu sabah 80.4 yarın tekrar tartılıcak.tartının hassaslığı mı benim şişliğimmi çözemedim.

boşta olan arkadaş varsa ikili grup kurabiliriz.
sabah :2 dilim ekmek+1 peynir+1/2 domates
ara:1 kibrit kutusu kadar kek
öğlen:et dürüm+diyet kola

bu arada sabah 1dilim kizarmis tost ekmegiyle 1 dilim salam yedim birde bir sekerli bir fincan cay

ögle 1 su bardagi yogurt 1 salatalik 2 girssini

Banucum ben bu hafta akdenız dıyetı yapacaĞım (bu ve ılerı kı haftalarda )
ben geÇen hafta kı 4 saatlık yÜrÜŞÜmÜ 4,5 saat yaparak tamamladım + unutma karnem dee
bırde Şu pılates yapa bılırmıyız onu araŞtırıyorum
sen neler yaptın? (bu arada akdenız dıyetı nasıl ıyı bır dıyet tÜrÜ mÜ bılmıyorum bana daha saĞlıklı geldı )

canım ben bu standart diyetleri beceremiyorum bi türlü umarım sende güzel sonuçlar verir bu arada kilo vermen durmuştu regl zamanın geldi diye oldunmu?rahatmısın şimdi

yarından itibaren izinliyim canlarım evimde net yok. 1 temmuza kadar aldım şimdilik yıllık iznimi, bi şekilde bildircem kilomu kendinize iyi bakın öpüldünüz...

yarından itibaren izinliyim canlarım evimde net yok. 1 temmuza kadar aldım şimdilik yıllık iznimi, bi şekilde bildircem kilomu kendinize iyi bakın öpüldünüz...

hadi canim bol bol dinlen güzel güzel eglen ins

ikindide 2 girisini yedim aclik canlari calmaya basladi gibi ama dayanilmiycak gibi degil yok ya sanirim bu sefer birakmiycam aksama bulyon corba 1 haslama kabak 3-4 izgara köfte 1 kase mevsim salata yiycem gelsin aksam gelsiiiinnn

AKREP SENİNLE ORTAKMIŞIZ HABERİM YOK BENİM.
HEMEN BİLDİRİM YAPAYIM CUMARTESİ 80 DAKİKA YÜRÜYÜŞ+30 DAKİKA ALET KULLANDIM.(bisiklet,bacak esnetme.bel esnetme,kol kasları...gibi)toplam 110 dakika + 5 saat ayakta temizlik ve ev işi yaptım.saat 8 olduğunda ayakta durcak halim kalmamıştı
pazar 20 dakika yürüyüş+ 45 dakika göbek attım.(kına gecesi vardı)
bugün öğlen 30 dakika yürüdüm+bu akşam da düğün var orda da göbecik atarım günün sporu tamamlanır.

fundacım iyi tatiller.... biizzm yerimize de dinlen...
benim ilk izin temmuzda sabırsızlıkla bekliyorum sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…