gayet başarıllı bır takım kaptanısın zaten sonuçlarada bakınca anlaşıllıyor hep derecedeyizz
Evet kuzum ya bende bundan çok korkuyorum.inşallah kaçmam.size bağımlı olurum da sizu bırakıp kaçamam.ki zaten oluyorum sanki. ..ben zayıflamaktan ziyade Arkadaş olmayı da çok istiyorum.Normalde iki hafta ama bu suresi kisaltman senin aktifline bagli.takima girmeyi cok isteyip sonra Giren sonrada habersizce kaybolanlardan olmayasin.
Ok tatlım.kızım mızmızlanıyor.zaman bulunca ilk pnce onkarı okuycam zaten.Dalma Kilo veren kizlarin listelerine dikkat et.ne yiyorlar ne Kadar yiyorlar diye
Damlacken kim kız?yoksa beni mi kast ettin?Dämlacken seni Burda gormek beni mutlu ediyor
Masummmmm Gunaydin ozelden bakarmisin
Evet kuzum ya bende bundan çok korkuyorum.inşallah kaçmam.size bağımlı olurum da sizu bırakıp kaçamam.ki zaten oluyorum sanki. ..ben zayıflamaktan ziyade Arkadaş olmayı da çok istiyorum.
Ok tatlım.kızım mızmızlanıyor.zaman bulunca ilk pnce onkarı okuycam zaten.
Damlacken kim kız?yoksa beni mi kast ettin?
çok güzel tatlım.ne mutlu sana ki 1haftada 1kiloya yakın zayıflamışsın.darısı başıma inşallah.acaba kaç zamandır diyettesin?ve eskiysen ilklerde kaç kilo verirdin?
günaydın herkese
geçen hafta 85.3
bu hafta 84,3
fark 1
yüzdesi 1,17
umarım doğru hesaplamışımdır :) bu hafta daha fazla gidebilirdi misafirler gelmesiydi geçen hafta ödem vardı çünkü.
evet doğru yüzden benı geçmişin bak maşallah ama ben sana dedım ödem var diyee ahhh
Ne güzel yaaa.ben de böğle istiyommmmm...canım 2 haftadır dıyetteyım gecen hafta 3,4 bu haftada 0,9 2 haftada toplam 4,3 kg vermıs oldumm
Ne güzel yaaa.ben de böğle istiyommmmm...
Damlanur hoşgeldin canım inşallah verirsin zamanla..
Hmmm.çok teşekkür ederim kuzumKilo farkini *100 cikan sonuc\ gecen haftaki kulo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?