Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Normalde iki hafta ama bu suresi kisaltman senin aktifline bagli.takima girmeyi cok isteyip sonra Giren sonrada habersizce kaybolanlardan olmayasin.
Evet kuzum ya bende bundan çok korkuyorum.inşallah kaçmam.size bağımlı olurum da sizu bırakıp kaçamam.ki zaten oluyorum sanki. ..ben zayıflamaktan ziyade Arkadaş olmayı da çok istiyorum.
Dalma Kilo veren kizlarin listelerine dikkat et.ne yiyorlar ne Kadar yiyorlar diye
Ok tatlım.kızım mızmızlanıyor.zaman bulunca ilk pnce onkarı okuycam zaten.
Dämlacken seni Burda gormek beni mutlu ediyor
Damlacken kim kız?yoksa beni mi kast ettin?

Günaydın herkese
Geçen hafta 85.3
Bu hafta 84,3
Fark 1
Yüzdesi 1,17

Umarım doğru hesaplamışımdır :) bu hafta daha fazla gidebilirdi misafirler gelmesiydi geçen hafta ödem vardı çünkü.

Hiiii cepten yazinca oluyor boyle karisiklik

çok güzel tatlım.ne mutlu sana ki 1haftada 1kiloya yakın zayıflamışsın.darısı başıma inşallah.acaba kaç zamandır diyettesin?ve eskiysen ilklerde kaç kilo verirdin?

canım 2 haftadır dıyetteyım gecen hafta 3,4 bu haftada 0,9 2 haftada toplam 4,3 kg vermıs oldumm

günaydın herkese
geçen hafta 85.3
bu hafta 84,3
fark 1
yüzdesi 1,17

umarım doğru hesaplamışımdır :) bu hafta daha fazla gidebilirdi misafirler gelmesiydi geçen hafta ödem vardı çünkü.

evet doğru yüzden benı geçmişin bak maşallah ama ben sana dedım ödem var diyee ahhh

***4. takim 346. etap***

beril77 (73.4/73.3/0.1/%0.13)
Ebrueva(77.0/ 76.4/0.6/%0.78)
masumcuk(85.3/ 84.3/ 1/%1.17)
Adigegupse(72.3/ / / % )
oluyoröylebazen(79.7/ 79.0/0.7/%0.87)
tutatse85(62.0/ / / % )izne ayrildi
Defne222(59.0/ / / % )
Merve10er(78.1/77.2/0.9/%1.15)

4.takim ortalamasi %

Perşembe günü listem

sabah:lıgt biskuvı 1 paket 1 bardak şekersız çay

ara:1 nescafe

öğlen:1 kepçe çorba 1 lahana sarması yoğurt

arartaşekerli türk kahvesı

akşam :1 bardak ayran

2 lt su

Kuzlar biri bana bu yüzdenin nasıl hesablandığını yazarmı bi zahmet.uzun bi şeyse sonra yazırsınız. Zaten şimdi ihtiyacım yok nasılsa...

herkese günaydın..berilcim ben 2 haftalık izindeyim bildirim yapmıyorum ..ooo ne güzel herkes kilo vermiş herkesi tebrik ederim misafirler haftaya gidiyor inşallah aranıza döncem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…