Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar bugun cok fevri bir karar verebilirim bilesiniz.verirsem nedeniyle birlikte ilerleyen saatlerde yazarim.ama once emin olmam lazim

***4. takim 346. etap***

beril77 (73.4/73.3/0.1/%0.13)
Ebrueva(77.0/ 76.4/0.6/%0.78)
masumcuk(85.3/ / / % )
Adigegupse(72.3/ / / % )
oluyoröylebazen(79.7/ 79.0/0.7/%0.87)
tutatse85(62.0/ / / % )
Defne222(59.0/ / / % )
Merve10er(78.1/ / / % )
Cimcimesude( 64.5/ / / % )338. etapta izne ayrilan üye geri döndü.ortalamasi 8'e bölündü.

4.takim ortalamasi. %

Tutatse simdi izine ayriliyormusun Canim son durum ne

Damla eger katilimin takimi Memnun ederse deneme sureni bir haftaya indirebiliriz.yani senin elinde yine
Poemcim sanirim yogun bir hafta geciriyorsun.insallah bu hafta katilim. Daha cok olur.gerci okul tatili diye katilimlarda dustu

yaşasııın ben 1 kg 800 gr vermişim.77.8 idim geçen cuma sabahı şimdi 76yım.henüz takımda değilim ama bu bile şimdilik mükemmel.çok ama çok mutluyum kızlaaaar.olucam 60 kg çatlatıcam kocamı

ne mutlu sana 3 tane çocukk darısı başımma

yaşasııın ben 1 kg 800 gr vermişim.77.8 idim geçen cuma sabahı şimdi 76yım.henüz takımda değilim ama bu bile şimdilik mükemmel.çok ama çok mutluyum kızlaaaar.olucam 60 kg çatlatıcam kocamı

Cok sevindimmmmmmm
Bu verdigin kiloda haftaya hesaplanacak Merak etme tatlim.

Poem haftalik mesaj sayin 20
Belkide ilerleyen saatlerde listede kendinide bulabilirsin suan bilemiyorum kizlarla bir yazisiyim bakariz

Hayacana gerek yok bu hafta çok gıtmemiş

geçen hafata :78,1

bu hafta :77,2

fark:0,9

%1,15

Damla eger katilimin takimi Memnun ederse deneme sureni bir haftaya indirebiliriz.yani senin elinde yine
Poemcim sanirim yogun bir hafta geciriyorsun.insallah bu hafta katilim. Daha cok olur.gerci okul tatili diye katilimlarda dustu
Deneme süreside mi var kuşum?bilmiyodumki.kaç günki?ne yapa bilirim takıma katılmak için?hadi hadi çabuk alın takıma.

Deneme süreside mi var kuşum?bilmiyodumki.kaç günki?ne yapa bilirim takıma katılmak için?hadi hadi çabuk alın takıma.

Normalde iki hafta ama bu suresi kisaltman senin aktifline bagli.takima girmeyi cok isteyip sonra Giren sonrada habersizce kaybolanlardan olmayasin.

Dalma Kilo veren kizlarin listelerine dikkat et.ne yiyorlar ne Kadar yiyorlar diye

Hayacana gerek yok bu hafta çok gıtmemiş

geçen hafata :78,1

bu hafta :77,2

fark:0,9

%1,15

Çok Güzel tatlım.ne mutlu sana ki 1haftada 1kiloya yakın zayıflamışsın.darısı başıma inşallah.acaba kaç zamandır diyettesin?ve eskiysen ilklerde kaç kilo verirdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…