merve kisaca 2 yil bebegim olmadi 3. Denemede tüp ikizlerim oldu sonra arada asilama tup denedim 11 yil elde var sifir sonra asilama 20 aylik elifim geldi 4 ay once normal kendiminden hamile kaldim 14 haftalikken kaybettim yine deneyecem bunlar sana moral olsun umudunu kaybetme citi piti bir hamis olacan inan bana
yaşasııın ben 1 kg 800 gr vermişim.77.8 idim geçen cuma sabahı şimdi 76yım.henüz takımda değilim ama bu bile şimdilik mükemmel.çok ama çok mutluyum kızlaaaar.olucam 60 kg çatlatıcam kocamı
Hayacana gerek yok bu hafta çok gıtmemiş
geçen hafata :78,1
bu hafta :77,2
fark:0,9
%1,15
cok güzel haksizlik etme kendine
daha iyide ollabılırdı :) ahhbu günlerrr
Deneme süreside mi var kuşum?bilmiyodumki.kaç günki?ne yapa bilirim takıma katılmak için?hadi hadi çabuk alın takıma.Damla eger katilimin takimi Memnun ederse deneme sureni bir haftaya indirebiliriz.yani senin elinde yine
Poemcim sanirim yogun bir hafta geciriyorsun.insallah bu hafta katilim. Daha cok olur.gerci okul tatili diye katilimlarda dustu
Deneme süreside mi var kuşum?bilmiyodumki.kaç günki?ne yapa bilirim takıma katılmak için?hadi hadi çabuk alın takıma.
Hayacana gerek yok bu hafta çok gıtmemiş
geçen hafata :78,1
bu hafta :77,2
fark:0,9
%1,15
kendimi sana anlattigiim olaydan dolayi kotu hissediyorum.orda olupta burda olmasan ne var.sanirim iyi bir kaptan fdegilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?