Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bunlar takim kurallarimizi Kabul ediyorsan deneme sureni baslatiriz.

4.TAKIM KURALLARI:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.

5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.

6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.

Ok tatlım.arada kaçamaklar olur elbet tabi cezası da...
Bi de ben yürüyüş yapamam,makum bebekle,sporu da yapmaya çalışırım.artık kızların gazıyla...

Ok tatlım.arada kaçamaklar olur elbet tabi cezası da...
Bi de ben yürüyüş yapamam,makum bebekle,sporu da yapmaya çalışırım.artık kızların gazıyla...

Evde yuruyus programlari var walk at home bu programlardan biriyle yuruyebilirsin mesela bebek uxuyunca

Ok ok kabul ediyorum tatlım.başlatalım sürecimi.hadi hadu

Buraya üye olduğuma ve seninle tanıştığıma çok sevindim.yarın görüşmek üzere.iyi geceler kuzum.ben şimdi yarın sabah kilomu ölçeyimmi?

Buraya üye olduğuma ve seninle tanıştığıma çok sevindim.yarın görüşmek üzere.iyi geceler kuzum.ben şimdi yarın sabah kilomu ölçeyimmi?

Bir kisiye bile Faydam olduysa burda ne mutlu bana
Tartil baslangic kilonu Not edelim
Iyi geceler tatlim

Kimseler yok ne oldu byle evada yok gunlerdir

Canım yazdım haber verdim ya annemdeyim 2 gün yazamıcam diye :) gözden kaçmış olabilir çarşamba akşam geldim perşembe günü boyunca yaZmaya vaktim olmadı şuan okuyorum geçmişi bi tek ben değil tatilden dolayı herkes meşgül :) ama yarın dönüyorum eve bol bol yazarım :)

Kızlar ben kilo bildirimimi şimdiden yapıyım annemler ümreye gidiyor yarın meşgül olucam. Ama öğleden sonra evde olurum yazarım bol bol... Kilom 76.4 fark 600 gram yüzde 0.78 yanlış hesaplamadıysam :) öptüm herkezi yarın görüşmek üzere ve herkese tartıta düşük rakkamlar görmek dileğiyle falan toplayamadım cümleyi siz anladınız :)))

Son düzenleme:
bebiş sana güzel motivasyon olucak bence :) umarım bir an once anne olursun
hoşgeldin canım
canım bizim rapor örneklerine bak istersen gerçi kaptan acıklamıs

ebrucum annende kaçırmadın dimi beybim tam gaz devam ediyosun cok sevindim

30 Ocak 2014 persembe

sabah
yarım simit
5 zeytin
1 dilim peynir
yarım salatalık
1 yumurta
2 çeri domates
çay

öğle
sade türk kahvesi

akşam
15 sardalya
bol salata
1 dilim tam tahıllı ekmek

1 sade türk kahvesi

yatarken
1 bardak süt

2 litre su
spor yok ama temizlik yaptım

gecen hafta 79.7
şimdiki 79.0

kızlar ben yüzdelik hesaplamalarında hep yanlıs yapıyorum diye azcık üstünüze yıkıyorum

Son düzenleme:

sağ ol güzelim.Aranıza katılmaktan çok mutluyum.Müthiş motive oldum,inşallah olacak. Hep birlikte zayıflıyacağız,ama en çok teker teker sizi tanıyacağıma seviniyorum.İnsanları tanımaktan ve sohbet etmekten çok hoşlanırım.

günaydın kızlar.uyanır uyanmaz size yazıyorum.Burada(Bakü) öğle kar var ki.yerler bembeyaz.Bebeğimle uyandık.onu doyurdum,şimdi yatağımda oturuyorum,hava soğuk diye çıkmak istemiyorum:18:.Bir sorum olacak.Şimdi burda 6 7 bayan olarak mı bulunuyoruz?yoksa eski etaplar falan da mı karışık?bir az bunu anlamadım.:44:
Bi de ben 73.300 olarak bu güne bu gün aranıza katılmak istiyorum Allahın izniyle

evvvet kızlar.ben diyet günüme başladım bile. walk at home ile 20 dakika yürüdüm,2bardak suyumu içtim.Şimdi de hadi kahvaltıya.Kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeyi ve ekmeyin üstünü hafif kapatacak kadar lor peyniri veeeee bol zencefilli,bir az tarçınlı yeşil çay.tarçın bidiğiniz üzere tatlı isteğini öldürüyor. sizlerden de böğle küçük ama verimli bilgiler bekliyorum ya .denediğiniz ve faydasını gördüğünüz...

Anacim bir Dur achele etme yazariz kusum.once Sabah ekmeginin peynirinin yaninda 3-4 zeytin bolcada yesillik salata vs yiyebilirsin.
Biz grupca yarisiyoruz ama cuma gunleri bildirim yapiyoruz ve boylece diger gruplarlada grupca yarisiyoruz.ama ISIN ozu aslinda hepimiz aynada görüp bir turlu begenemedigimiz Gobeli, simitli, baldirli halimizle yarisiyoruz..Evet herkez aslinda kendinle yarisiyor.bir hafta sonra simdikinden biraz daha ince biraz daha fit bir goruntu istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…