Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok be gulum ben zorlamadan yana degilim.bak poem geldi guvendim karakterini belli etti gitti ben ne kaybettim hiccccccc
onu demek istedim
bebeğem tabıykı bızım kaybetcek bişeyımız yok herkez gelsın motıve olsun kılo versın çok mutlu oluruz ben sadece içimden gelenı söyledim hem damlanın paylaşımı hepımızden çok gıbı ama inş bende önümüzdekı hafta adet olur ve hepinizi geçerım

Gecen hafta 79.0
Simdiki 78.3

Gunaydinnnnnn
Bu persembede ayran tedoksu sayesinde ortalamanizi etkilemedim300 gitti.gogo haftaya Kapidan girer beril bacadan kacar

hedef :75
geçen hafta:92.9
bu hafta:91.3

Günaydın canlar kilom 76.0 fark 400 gram yüzdem 0.52 sanırım

eve anca gelebildim geçmişi de şimdi okudum hepinizi tebrk ediyorum kızlar özellikle de damlacım seni tebrk ediyorum. umarım hep böyle devm edersin.

bu hafta masum, merve ve ben sabit kalmışz. umarım haftaya diğer arkadaslar gibi bizde kilo veririr hem kendi yüzümüzü hemde takım arkadasların yüzünnü güldürürüz.

kızlar ben derse gidiyorum. 11i geciyor coğunluk bittiğinde..haberiniz olsun.öpüyorum hepinizi

bu arada kuzenim 20 kilo verdi basenleri benden büyüktü şu anda süper oldu ki anlatamam fıstık gibi.
aldım bizler için tüyoları.Ne yaparsan yap erken kalk diyor.spora git en az 1000 kalori yakmadan dönme kendini şartlandır dedi.
Ve ilk 20 gün ben ağlıyodum miğdem yapışıyodu resmen dedi.Ama ilk 20 gün sabredince artık alışıyomuş bunye istesen de yiyemiyosun dedi.canı cektiği seylerden yiyomus bir yudum sonra bırakıyomuş.ama ara ara molalar veriyomuş o gun boyunca ne isterse yiyomuş ertesi gun devam ediyomuş kilo almadan..

benim diyetistyenim de 10 gunde bir mola verdirirdi.bir gun istediğin herşeyi yiyodun ama yine de kilo almıyodun.

canlarımmmmm....sizi o kadddddar özlemişim ki....yemin ederim yaaa....her şeyi yazmak istiyorum ya her şeyi.Evde diyildim,dışarıdaydım. mustakbel yengemle mağazaları geziyoduk alış veriş için.Apar topar çıkdım sonra tel.den yazmak istedim kontörüm bitdi,size bir türlü ulaşamadım,çatladım resmen. 1 saat olar geldiğim.yemek yedim çay falan içtim geberiyorum yorğunluktan,bacaklarım kırılıyor.ve umarım bolca kalori harcamışımdır.Kaslarım fena halde ağrıyor. 5 saat sadece yarım saat molayla gezdik,tempolu olmasa da sonuçta kaslarım spor yapmış gibi yorulmuşsa kalori sarf etmişimdir her halde...Ama sabah 20dakika evde yürüyüş yaptım,100 tane ip atladım.Ve annemlerde,dışarıda olmama rağmen diyetimi hiiiiç bozmadım.sadece dışarıda bi salata yedim içinde 1 kaşık kadar sulandırılmış mayonez vardı. Bi de sadece 1 litre su içe bildim şimdiye kadar.uyuyana kadar 2 yaparsam güzel olur.İnanın bana kendi irademe azmime ben bile şaştımmmmm....

dün ve bügun yazamadım çünkü üçretli öğretmenlik e başlayacağım onun evlaklarını hazırladım ondan yazamadım ama iyi oldu en azından evde oturup durmam hareket etmiş olacak cumartesi pazar da kursa gidelim hayatımı her şekilde değiştireceğim artık börek çörek kurabiye kolu cips bunları kafamdan sildim kilo evet fazla 105 ama haftaya 103 olacak söz size bugün sebze yemegi yedim arada iki kilo su içmişim baya su yu ben çok seviyorum başka meşrubat bana göre değil iki üç arası içiyorum devam li zayıflayacağım inşallah

Kızlar kardeşimin dogum günü var herkes bizde ortalık pasta börek dolu yaaa(( üstüne bir de yeee yee bir kereden bisey olmaz diye ısrar ediyolar((((

yaşasın hafta sonnuuu yarın bende çarşıya cıkıyorum çılgınlaarr gıbı alışverış yapıyorum yuppppıııııı

bnde formasyon için hazırlanıyorum bu süre zarfnda ücretli çıkar belki dedm ama o da çıkmadı evdeym hep. bnde çıksa iyi olur en azından düznli hareket halinde olurum diyordum ama kısmet işte.

Kızlar kardeşimin dogum günü var herkes bizde ortalık pasta börek dolu yaaa(( üstüne bir de yeee yee bir kereden bisey olmaz diye ısrar ediyolar((((

sakınnnnnnnn.. !

Kızlaaaaar yehhhhhhhu.derecedeyiz.3. olmuşuz.Yuppppppiiiiiiii...herkese tebrikler...kendime deeeee saydım 69 tane kızın içinde birinci olmuşum...mutluluktan ağlıacak gibiyim.....heyo heyo heyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…