Tamam canım.Gogo liste 13. Takimda payladirsin artik canim
Kizzzzzz gonca ne zaman aktif olarak sahalara geliyon
bebeğem tabıykı bızım kaybetcek bişeyımız yok herkez gelsın motıve olsun kılo versın çok mutlu oluruz ben sadece içimden gelenı söyledim hem damlanın paylaşımı hepımızden çok gıbı ama inş bende önümüzdekı hafta adet olur ve hepinizi geçerımyok be gulum ben zorlamadan yana degilim.bak poem geldi guvendim karakterini belli etti gitti ben ne kaybettim hiccccccc
onu demek istedim
tamam gogocum beni izinli yazdınız mı?ama cumaya listeye girecem inşallah..senin nasıl gidiyor bu arada?
Gecen hafta 79.0
Simdiki 78.3
Günaydıııııın benim tatlı tombiklerim...kalkın da tartılara çıkln.hadi.çlkında güzel haberler verin.ben sabahın köründe kalkdım pılı pırtımı topladım 3günlüyüne annemlere geldim,kocam işe giderken bıraktı bizi de.veeeeeee sabah tartıya çıkdımmmm mı?eveeeeet çıkdım.kaç kilomuyum?söylüyor uuuu um. ...70.800.1hafta önce kaçmıydım? 73.300......evet canlarım tam 2.500 vermişim.sizin yardımınız desteyinizle...bu sonuçtan dolayı her kese sonsuz teşükkür ederimmm.hepinizi tek tek seviyorum...kendimi de....sizden de güzel haberler bekliyorum..
Gunaydinnnnnn
Bu persembede ayran tedoksu sayesinde ortalamanizi etkilemedim300 gitti.gogo haftaya Kapidan girer beril bacadan kacar
hedef :75
geçen hafta:92.9
bu hafta:91.3
Günaydın canlar kilom 76.0 fark 400 gram yüzdem 0.52 sanırım
Tebrikler güzelim.sen ne zamandır diyetdeydin?
kızlarr herkesi tebrik ediyorum sabit kalanlar da tam gaz devam.
öpüyorum hepinizi
sabıt kalanlardaa inş haftaya verebılırrrr
yaşasın hafta sonnuuu yarın bende çarşıya cıkıyorum çılgınlaarr gıbı alışverış yapıyorum yuppppıııııı
dün ve bügun yazamadım çünkü üçretli öğretmenlik e başlayacağım onun evlaklarını hazırladım ondan yazamadım ama iyi oldu en azından evde oturup durmam hareket etmiş olacak cumartesi pazar da kursa gidelim hayatımı her şekilde değiştireceğim artık börek çörek kurabiye kolu cips bunları kafamdan sildim kilo evet fazla 105 ama haftaya 103 olacak söz size bugün sebze yemegi yedim arada iki kilo su içmişim baya su yu ben çok seviyorum başka meşrubat bana göre değil iki üç arası içiyorum devam li zayıflayacağım inşallah
Kızlar kardeşimin dogum günü var herkes bizde ortalık pasta börek dolu yaaa(( üstüne bir de yeee yee bir kereden bisey olmaz diye ısrar ediyolar ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?