Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben de seni merak etmiştim.ama yarışmaya daha çabuk katılmak istiyorsan yazmalısın güzelim.Çünki 5mesaj zorumluluğu var her gün....2hafta da denem süresi...ama sağ olsun kızlar benim katılımımı güzel bulmuşlar ki bu hafta takımdayım...darısı başına...
Kızlar kardeşimin dogum günü var herkes bizde ortalık pasta börek dolu yaaa(( üstüne bir de yeee yee bir kereden bisey olmaz diye ısrar ediyolar((((

Sakın yeme güzelim.Ya da çok istoyorsan tat sadece...ama fazla yeme...verdiyin kilolara yazık.bir haftalık zahmetine yazık tatlım ya...kıymaaa...

Kızlaaaaar yehhhhhhhu.derecedeyiz.3. olmuşuz.Yuppppppiiiiiiii...herkese tebrikler...kendime deeeee saydım 69 tane kızın içinde birinci olmuşum...mutluluktan ağlıacak gibiyim.....heyo heyo heyo

Hepinizi tebrik ediyorum kizlar.
damlacim sana ayrica tebrikler.birinci olduğun için hikayeni paylasim alaninda yazman gerekiyo canım.

Kızlar yarın ehliyet sınavım var bugun çok çaçlıştım pek gelemedim yarında belli bi saatte kadar gelemeyebilirim haberiniz olsun =)

Kızlar yarın ehliyet sınavım var bugun çok çaçlıştım pek gelemedim yarında belli bi saatte kadar gelemeyebilirim haberiniz olsun =)
İyi şanslar kuzum.inşallah geçersin...
Hepinizi tebrik ediyorum kizlar.
damlacim sana ayrica tebrikler.birinci olduğun için hikayeni paylasim alaninda yazman gerekiyo canım.

Sağ ol kaptanım.hepimizin gözü aydın.yazarım güzelim.bilmiyodum hiç...

Damla basta olmak uzer takimimi tebrik ediyorum.bu hafta Kilo veremeyenler ve ozellikle detoksuyla ebru sayesinde kesin birincisiniz.haaa banuda var artik.
Gupsecim daha Gun almadim ameliyat icin ama en kisa zamanda olacam
Yarin Ibrahim askardan randevun var cilt soyma icin....oooo benim kaporta zor toplaminir.
Gogocum gunahi sevabiyla artisiyla eksisiyle elinden geleni yaptim.seninle hersey daha baska guzellikte olacak biliyorum.ben gelene denk sakin mezun olma mi....
Hepinize svgiler kizlar bu Kadar sik gelemeyecegim artik.

Ebrucum bol sans
Yuregim yureginin yaninda arkadas hep unutma

Ayy sabrettim yemedim herkes yiyo bitseydi de kurtulsaydim

canım zaten herseyın başı irade..irademizi kontrol altında tutarsak herşeyi başaırırz emin ol kilolar da neymişşş :))))
canım yolun uzun belki evet ama imkansız olmadıgını biliyosun sen de.Diyetistyene gitme imkanın varsa beraber götür..bir de fotograflarını çek evde öncen yandan arkadan.vazgecme sakın ipin ucu kaçtımı kaçıyor cunku..sana motivasyon saglıcak şeyler yap şimdiden kücük bedenlerde kıyafetler al mesela.
Kızlar kardeşimin dogum günü var herkes bizde ortalık pasta börek dolu yaaa(( üstüne bir de yeee yee bir kereden bisey olmaz diye ısrar ediyolar((((
canım kardeşini öp bizim yerimize ...bence kendini çok strese sokma akşam yemeği yerine yiyebilirsin bi tane ya da azar azar kendini kontrol ederek.bu kadar strese girersen önünü alamazsın
Kızlaaaaar yehhhhhhhu.derecedeyiz.3. olmuşuz.Yuppppppiiiiiiii...herkese tebrikler...kendime deeeee saydım 69 tane kızın içinde birinci olmuşum...mutluluktan ağlıacak gibiyim.....heyo heyo heyo
canım benim tahmin etmiştim :) yanıltmadın beni..cok sevindim adına
bol şanslar canım sen yaparsın gibime geiyor :)
nedenn sık gelemiceenn?bişey mi oldu?

kızlar geldim eğitimden.o kadar sıkıcı bi çifti dinledim ki sormayın zaman gecmek bilmedi.Onlarla çalışan arkadaşım iyi sabretmiş

bu arada dün okadar heycanlanmıştım ilk seansım için ama danışan gelmedi tüm hevesim kırıldı..vardiyası değişmiş müsayit oldugunda haber vericek hafta içine kaldı.. ilk danışanım ve süpervizyon eğitimi için oldugundan para talep etmedim ya ondan bu savsaklama..para verseydi bekletmezdi kesin.o kadar hevesim heycanım boşa gitti...baya sinirlendim sormayın valla...

insallah çıkar arkadaşım bende oturdugum için aldım bu kiloları hem de iğrenç şimdi insan içine nasıl çıkacağım onu düşünüyorum ne zamandır kıyafet almadım yarın alacağım gene bedeninize göre yok diyecekler oy oy

ben de seni merak etmiştim.ama yarışmaya daha çabuk katılmak istiyorsan yazmalısın güzelim.Çünki 5mesaj zorumluluğu var her gün....2hafta da denem süresi...ama sağ olsun kızlar benim katılımımı güzel bulmuşlar ki bu hafta takımdayım...darısı başına..

teşekkürler evet devam edeceğim yazacağım okula gidip gelirken telefonda internet yok ama her akşam yazacağım kilo vermeyi çok ama çok istiyorum inşallah bende verilim insallah

Kızlar yemedim yemedim bir lokma dahi ağzıma koymadim:) onun yerine içtim bir bardak yarım yağlı sütü ve yedim 1 tane de muz ohh miss gibi:) diyette bozulmadı yaşasın:)

Takma tatlım boşver yaa degmez sinirlenmene..

Sabah. 1bardak ılık su
Kahvaltı:1.5 dilim ekmek, 1 domates, 1 biber,5 zeytin, 2dilim peynir
Ara:2 kuru incir, 3 ceviz,1fincan beyaz çay
Öğle: 8 yemek kaşığı kısır, bolca marul, domates sosu (ev yapimi icinde yağ falan yok)
Aksam; 8 yemek kaşığı kısır, bolca marul ve roka, domates sosu.
Ara:1 muz, 1 su bardağı yarım yağlı süt
2 litre su. Çok yürüdüm bugün :)

slm aranızda öğretmen varmı ben ilk defa üçretli öğretmenlik yapacağım benim bölüm aslında işletme ama işte maddi zorluklar olunca sizce nasıl olması gerekir ilk gün çook heyecanlıyım yaa hiç halk yemek istemiyorum öğrencilerin

başarılar dilerimm
gelmiycenmi kız yoksa nasıl veda buu ben mezun olmam sen gelene kadar merak etme
bol kısırlı olmuş menün

Allah kolaylık versin ben öğretmen değilim ama çok stres yapma başarırsın umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…