Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım senin alıntılarda problem var galiba.İhtiyacın yoksa kıyafet alma bence bi süre

Kızlaaaaar yehhhhhhhu.derecedeyiz.3. olmuşuz.Yuppppppiiiiiiii...herkese tebrikler...kendime deeeee saydım 69 tane kızın içinde birinci olmuşum...mutluluktan ağlıacak gibiyim.....heyo heyo heyo

waaaowww. tebrik ederim canımcım. verdiğin kilo sonrası böyle bir derece bekliyordum zaten sende şaşırtmadn

Kızlar yarın ehliyet sınavım var bugun çok çaçlıştım pek gelemedim yarında belli bi saatte kadar gelemeyebilirim haberiniz olsun =)

bol şans güzlm. yarn güzl haberlerini bekliyor olacağız.

yaa ama deme öyle. sen gel yine de sık sık özletme kendini.

hangi dersler için girecceksn canm derslere.

Kızlar yemedim yemedim bir lokma dahi ağzıma koymadim:) onun yerine içtim bir bardak yarım yağlı sütü ve yedim 1 tane de muz ohh miss gibi:) diyette bozulmadı yaşasın:)

tebrk ederm canm. koca bir aferni hak ettin bence.

Kizlar yarin memlekete gidiyorum annem mevlut asure falan yapcakmis beni bekliyo kacirmamayi diliyorum ama bakalım :) Iyi geceler hepinize bu aralar fazla giremezsem haberiniz olsun.yeni tasindik net baglandi mi baglanmadi mi onu bile bilmiyorum :* iyi geceler hepinize

Teşekkürler cnm bnm:)

Yaa öğün lerden birinde olma hakkı var kısır in normalde. Ama aksam evde misafir vardı ve diger yemekler hep Kızartma hamurlu falandi en masumu kisir geldi ondan yedim

Tmm cnm ama lütfen yememeye çalış. Tadına bak birak.

Kızlar birazdan kahvaltimi yapip çarşıya cikcam yazamam aksama kadar muhtemelen. Aralari yaparim da öğle icin yicek bişey bulurum umarim Bir de kendime ip alcam bol bol ip atlarim artık:)

Günaydın canlarım,arkadaşlarım...dün o kadddar yorulmuşum ki raporumu vermeden uyumuşum.öyle kötü oldum ki sabah uyanınca,sanki kötü bir şey yapmışım gibi...Ama hakiketen annemlerde bile diyetime sadık kaldığım için çok çok mutluyum.Kendimi müthiş hiss ediyorum.keşke hep böyle kala bilsem.bunun tek sebebi sizsiniz.tırsıyorum vallaha.sora burda sizde çok çekerim aaa...

Rapor(dün için)
Sabah 1.5 dilim kepekli ekmek,lor peyniri,yeşillik,yeşil çay...
Ara ceviz yeşil çay limon
Öğlen 2 kibrit kutusu kadar tavuk göğsü kebabı,1dilim kepekli ekmek,1 çorba kaşığı sebze yemeği,ayran,yeşillik salata,1 çeri domates..amaaaaaaa üzerine sos(1 çay kaşığı sulandırılmış sarımsaklı mayonez)kızmayınnnn lütfennnn
Ara yaşıl çay...
Akşam 1 haşlanmış tavuk kanadı,1 çorba kaşığı nohut,1kase yoğurt,yeşillik..
Ara ceviz,yeşil çay

Dışarıda olduğum için sadece 1.5 litre su içe bildim,20 dakika evde yürüyüş,100 ip atlama ve 5saat dışarıda mağazaları dolaşmak..akşam geberiyordummmm...

kim demiş bayanlar alışverişten hoşlanır diye resmen işkence idi ya bu ne dene olmuyor dene olmuyor iğrenç istediğin model yok resmen kırk yaşındaki kadın kıyafetleri almak zorunda kaldım hiç genç gibi alışveriş yapamadım zaten çok şey almadım kilo verip her renk den alacağım inat olsun

Anaaaaaaa bu gün topiğimize kimseler gelmemiş.iyiki evde diyilmişim yoksa çatlardım.sizin neden uğramafğınızı bilmem ama ben dışarıdaydım.3saat gezdi yine...hepinizi özledim...ama kimse yokkkk...

Anaaaaaaa bu gün topiğimize kimseler gelmemiş.iyiki evde diyilmişim yoksa çatlardım.sizin neden uğramafğınızı bilmem ama ben dışarıdaydım.3saat gezdi yine...hepinizi özledim...ama kimse yokkkk...

Hafta sonu böyle oluyo canım merak etme herkes ailesiyle geziyo falan tatil yapıo :) Ben de bunlardan biriyim :))

Kızlar bugun ehliyet sınavına girdim iyi geçti sayılır bakalım cevaplar bi açıklansında =) Başarılar dileyen herkese tekrar teşekkür ederim :)

Kızlar memlekee geldim aksam yemeginde 5 kofte bol salata yedim
..yarin da ailece piknige gidicez bakalim

bende öyle 70leri gördm göreli kendime yeni hiç birşey almadım. uzun züre oldu alışverişe çıkmayalı. en son cıktıgımda bende seninle aynı seyleri hissettiğim için istediğim kiloya gelene kadar en azından bi 5 kilo daha verene kadar kendime alışverişi yasakladım. bunalıma girmekten iyidir :/

ben bugn çok geldm gittim ama kmsecikler birşey yazmamış bnde catladm sıkıntıdan. anam topice ugrayamam herkesler burda olur ben gelirim kimsecikler olmaz. ne kısmetsizim :18:

Kızlar ben çok acil ankaraya gidiyom hocam istedi. 1 hafta da kalabilirim 1 günde belli değil bu süre içinde netim olmayabilir dönünce hepsini yazarım ama merak etmeyin. Öptüm hepinizi.

Bu arada dün ki menumu yazayim fırsat varken. 08.02.2014 menü
Kahvaltı:8 yemek kaşığı tahil gevreği bir buçuk su bardağı yarım yağlı süt
Ara:2 kuru incir, 10 fındık
Öğle; malesef yine kısır (8 yemek kaşığı), bolyesillik
Ara:3 ceviz, 4 kuru kayısı
Aksam:1porsiyon hamsi tava, yaninda bol maydanoz, roka, turp,2dilim ekmek
Ara; yarım elma, yarım portakal
1fincan yeşil çay, 1fincan maydanoz lu limonlu form çayı. (Misafirlikteydim ama ne kuruyemiş ne tatlı ağzıma surmedim:)
2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…