Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar iyi geceler. Moralim çok bozuk.kocamla kavga ettim.hemen uyumak istiyorum.raporumuvereyim.bir de tutaste ve masumcuk lütfen gerçek isimlerinizi de yazın.tabloyu tamamlıyayım.
Rapor
Sabah 2 dilim kepekli ekmek.,peynir,maydanoz,yeşil çay
Ara yarım portakal
Öğken ıspanak yemeyi bol yoğurtla
Ara yarım elma,1/4muz,yeşil çay
Akşam 5kaşık makarna bol yoğurtla.yeşillikle
Ara yapamıyorum. Yatağımdayım.

3litre su.ve 100ip atladım.tartışmadan dolayı spor da tapmadım . sinirden mutfakta yarım saat gezindim...bu da bir çeşit kalori harcamasıdır galiba...

Üzülme canım barisirsiniz. Menun iyi olmuş. Az once msj geldi senden ama bisey yazmamışsın.

Cnm sıkma canını ya düzelir elbet olur arada öyle. Menün de güzel olmuş bu arada ama kahvaltı ya biraz daha ekleyebilirsin.

Menü güzel olmuş sporda yaptıysa n daha süper.

Aaa senindemi blogun var benimde vaaarrr

ben daha bugun açtım ve desteğe ihtiyacım var valla bekliyorum desteklerinizi onagöre

aman ii yapmışsın bazen oda lazım yok pişir tadına bak ziyan olmasın bize ziyan oluyor valla...

ben çok sarıyorum bazen dolaba 6 şar tane poşetlere koyup atıyorum çok ıyı oluyo 2 kişi misafır oldugunda pişiriyorum kalmıyoda.

Cnm sen yeme ama misafirlere yedir:)
yok yemedım canım 2 tane kuru pasta yedım sadece

blog adresin ne yazarmısın bakıyım..

kızlar nasılnız. bugünkü menümü paylaşmayayım sizi de dinden imandan çıkar mak istemem çünkü.bir de kaç gündür sol gözümde bir seyirme var ki sormayın. nasıl sinir etti beni anlatamam. geçmiyor nerdeyse 1 hafta oldu. ücretli için de dün aradılar kabul eder msinz diye olur dedm sözde arıcaklardı evraklar için ama bugn bekledm hep elim telefnda aramadılar :/ o da ayrı bir stres yaptı. son dk.da birşey cıkmasa bari :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…