Güzel bir menu canim spor yapabildinmi
beğendim kız aferinsana..
Kizlar iyi geceler. Moralim çok bozuk.kocamla kavga ettim.hemen uyumak istiyorum.raporumuvereyim.bir de tutaste ve masumcuk lütfen gerçek isimlerinizi de yazın.tabloyu tamamlıyayım.
Rapor
Sabah 2 dilim kepekli ekmek.,peynir,maydanoz,yeşil çay
Ara yarım portakal
Öğken ıspanak yemeyi bol yoğurtla
Ara yarım elma,1/4muz,yeşil çay
Akşam 5kaşık makarna bol yoğurtla.yeşillikle
Ara yapamıyorum. Yatağımdayım.
3litre su.ve 100ip atladım.tartışmadan dolayı spor da tapmadım . sinirden mutfakta yarım saat gezindim...bu da bir çeşit kalori harcamasıdır galiba...
Ayy yaptım valla az da olsa bir başlangıç yaptım bugün 130 ip atladım :)Menü güzel olmuş sporda yaptıysa n daha süper.
Aaa senindemi blogun var benimde vaaarrr
Benim bu aksam misafirim var kizlar hepsinihazir aldim buzlukta bböreğim vardi hepsini hazirladim fotolarinida cektim blogum icin simdi gelmesini bekliyorum misafirlerin
Kizlar iyi geceler. Moralim çok bozuk.kocamla kavga ettim.hemen uyumak istiyorum.raporumuvereyim.bir de tutaste ve masumcuk lütfen gerçek isimlerinizi de yazın.tabloyu tamamlıyayım.
Rapor
Sabah 2 dilim kepekli ekmek.,peynir,maydanoz,yeşil çay
Ara yarım portakal
Öğken ıspanak yemeyi bol yoğurtla
Ara yarım elma,1/4muz,yeşil çay
Akşam 5kaşık makarna bol yoğurtla.yeşillikle
Ara yapamıyorum. Yatağımdayım.
3litre su.ve 100ip atladım.tartışmadan dolayı spor da tapmadım . sinirden mutfakta yarım saat gezindim...bu da bir çeşit kalori harcamasıdır galiba...
kimse yokmuu nerdesiniz kızlar
Ben varım ama dizi izliyorum :))
Bende varım ama kimseyi goremeyince oturuyodum komsularimla:) nabersiniz?
Menü güzel olmuş sporda yaptıysa n daha süper.
Aaa senindemi blogun var benimde vaaarrr
aman ii yapmışsın bazen oda lazım yok pişir tadına bak ziyan olmasın bize ziyan oluyor valla...
yok yemedım canım 2 tane kuru pasta yedım sadeceCnm sen yeme ama misafirlere yedir:)
ben daha bugun açtım ve desteğe ihtiyacım var valla bekliyorum desteklerinizi onagöre
ben çok sarıyorum bazen dolaba 6 şar tane poşetlere koyup atıyorum çok ıyı oluyo 2 kişi misafır oldugunda pişiriyorum kalmıyoda.
yok yemedım canım 2 tane kuru pasta yedım sadece
http://eyyaskk.blogspot.com.tr/ daha yenı bişey yok şimdilik
güzel olmuş eline yüreğine sağlık canım. benimkide www.birelifbirgonca.blogspot.com
çok teşekkürler canımm senınkıde cok guzell örgulerden yararlanabılırım belkı benımde elımden gelırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?