Menümü yazayım. Sabah ılık limonlu su
bol yeşillik peynir 2 dilim ekmek1 domates kurusu
ara az badem
Öğlen 1 kepçe corba az karnıbahar kızartması Yoğurt
ara 1 minik kruvasan
akşam 1 kepçe corba az kıymalı makarna salata
ara elma
su 2.5 lt spor 30dk yürüyüş
evet tatlım.Azerbaycandanım. komşuyum ama sabahtan akşama bizdeler...eh tüm gün onlarlayım zaten. tv de bile farklı şeyler izlemeyi seviyoruz.çok zor oluyor böyle...benim kızı sormuşsun 1 yaşına girdi ocakta canım.
bu arada sen azerbaycandamısın aybalam.geçen görümcen geldi diye problem olmuştu sanırım.aynı evde kayınvaliden ve bekar görümcen mi var.eğer öyleyse planlarını yaparken onlarla da vakit geçirecek aktiviteler yaparsanız sters yaşamazsınız o kadar.çünkü bütün günü beraber geçiriyorsunuz.
sağ ol bebişim.her yeni şey yaptıkca yazmaya çalışıyorum ki sonra kendisi okur...blogtan kızını gördüm çok şeker maşallah allah bağışlasın:) tam ısırmalık
yaaaa kızıyorummmmm ama gelip bir kaç şey yazıpkaçmak var mı ya....bize de yazsana.ben regl dönemindeyim.ve sadece 100 gr vere bildim.umarım sabaha bende böyle suprizle karşılaşırım...Sikma canini dun 78 Ken bugun 75.6 yim ilaclardan giecek o Ödem meraklanma emi
kızlarrr güzel ve motive edici bir topik daha
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=678962&page=16
Ben hem dizi izleyip hem yazlşmaya bayılırım...
Sikma canini dun 78 Ken bugun 75.6 yim ilaclardan giecek o Ödem meraklanma emi
Kizlar 6 yillik iliskim vardi ya ablatmistim.bugun ..... iliskuye girdigi prnosunu yakaladim ayrildik arkadasimdayim..
Iyi de bisey yasamasina sozum yok..video cekme igrencligi... beni suclamasi hakettigimi soylemesi...ve o gorunulerin aklimdan gitmemesi
Ne ayıp yaa seni niye sucluyosaaIyi de bisey yasamasina sozum yok..video cekme igrencligi... beni suclamasi hakettigimi soylemesi...ve o gorunulerin aklimdan gitmemesi
Bencede ya eevlenmiş olsaydınbende fazla anlamadım ama şöyle düşün ,en azından vakit çok geçmeden öğrenmişsin ya hiç bilmeseydin o daha kötü olurdu..
evet kızlar akşama ne yapayım bana fikir verin sağlıklı ve az kalorili olsun.)
ben dün yaptım yemek patatesli kofte fırında yanlız kiymanin yagiyla pisti ve yeşil mercimek çorbası zeytinyagli yaninada cacık salata yaparım.
ben bu ara cok saglıksız beslenmeye basladım nabıcamm ve sanırım bugun adet oluyorum yasasın 2,5 ay sonra zorlada olsa ödem gıdıcek
evet rahatlarsın hemde..zaten adet olmaya yakın bende sapıtıyorum içimdeki yeme canavarı açığa çıkıyor..
ilahi kIz.desene aynı babam gibi...Ay ben göz kırpmadan izlerim bi sny kaçırmadan çok fena takıntılıyım o konuda =)
çok sevindim güzelim.bakalım yarın ben tartıdane olucam?adetten dolayımı ne bu hafta 100gr vermişim sadece.umudum yarına...Canım ya çok şükür benimde bugun düzene girdi bu sabah tartıda 76.0 ı gördüm bi sevindim bi sevindim sorma geçti işte de o geçene kadar bende kendimden geçtim :))
bir şey yaşamasına sözün yok mu?inanmıyorum sanaIyi de bisey yasamasina sozum yok..video cekme igrencligi... beni suclamasi hakettigimi soylemesi...ve o gorunulerin aklimdan gitmemesi
evet rahatlarsın hemde..zaten adet olmaya yakın bende sapıtıyorum içimdeki yeme canavarı açığa çıkıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?