Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel olmuş canım.kızartmayı öğlrn yemen isabetli olmuş.menülerimiz benzermiş:)

evet tatlım.Azerbaycandanım. komşuyum ama sabahtan akşama bizdeler...eh tüm gün onlarlayım zaten. tv de bile farklı şeyler izlemeyi seviyoruz.çok zor oluyor böyle...
blogtan kızını gördüm çok şeker maşallah allah bağışlasın:) tam ısırmalık
sağ ol bebişim.her yeni şey yaptıkca yazmaya çalışıyorum ki sonra kendisi okur...
Sikma canini dun 78 Ken bugun 75.6 yim ilaclardan giecek o Ödem meraklanma emi
yaaaa kızıyorummmmm ama gelip bir kaç şey yazıpkaçmak var mı ya....bize de yazsana.ben regl dönemindeyim.ve sadece 100 gr vere bildim.umarım sabaha bende böyle suprizle karşılaşırım...

Kizlar 6 yillik iliskim vardi ya ablatmistim.bugun ..... iliskuye girdigi prnosunu yakaladim ayrildik arkadasimdayim..

Erkek bu işte erkeklerin hepsi böyle canım en iyiside en kötüsü de yapıyo onların doğası böyle biz kadınlar gibi değiller o yüzden mümkün olduğunca takmamak lazım onlarla bizim yaradılışımız farklı....

Canlar kuzular kızlar ben ödemlerimden bugün itibari ile kurtuldum çok şükürrr :) 76.0 gördüm bu sabah bi sevindim bi sevindim anlatamam yaa :) Bu hafta hiç kilo verememişim gibi olcak ama olsun ya ödemlerden kurtulmak bile beni acayip rahatlattı :)

Kizlar birseyler oluyor ama gecmisi okumadigimdan pek fransizim.insallah nerde kaldimsa okuyup yazacam

Iyi de bisey yasamasina sozum yok..video cekme igrencligi... beni suclamasi hakettigimi soylemesi...ve o gorunulerin aklimdan gitmemesi

bende fazla anlamadım ama şöyle düşün ,en azından vakit çok geçmeden öğrenmişsin ya hiç bilmeseydin o daha kötü olurdu..

ben dün yaptım yemek patatesli kofte fırında yanlız kiymanin yagiyla pisti ve yeşil mercimek çorbası zeytinyagli yaninada cacık salata yaparım.

ben bu ara cok saglıksız beslenmeye basladım nabıcamm ve sanırım bugun adet oluyorum yasasın 2,5 ay sonra zorlada olsa ödem gıdıcek

Ay ben göz kırpmadan izlerim bi sny kaçırmadan çok fena takıntılıyım o konuda =)
ilahi kIz.desene aynı babam gibi...
Canım ya çok şükür benimde bugun düzene girdi bu sabah tartıda 76.0 ı gördüm bi sevindim bi sevindim sorma geçti işte de o geçene kadar bende kendimden geçtim :))
çok sevindim güzelim.bakalım yarın ben tartıdane olucam?adetten dolayımı ne bu hafta 100gr vermişim sadece.umudum yarına...
Iyi de bisey yasamasina sozum yok..video cekme igrencligi... beni suclamasi hakettigimi soylemesi...ve o gorunulerin aklimdan gitmemesi
bir şey yaşamasına sözün yok mu?inanmıyorum sana
evet rahatlarsın hemde..zaten adet olmaya yakın bende sapıtıyorum içimdeki yeme canavarı açığa çıkıyor..

her halde siz uzun zamandır diyette olanlardansınız kızlar ya.ben çatlasam da yemiyorum.fakat bu hafta motivasyonum çokkk düştü...ama bozmak yok.zor da olsa vericem şu kiloları...inşallllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…